Løberuter – her er de bedste app´s

Løberuter - her de bedste app´s

Løberuter – her er de bedste app´s

Er du på udkig efter gode løberuter? 

I så fald kan du læse denne artikel, som gennemgår de bedste app´s til at vise løberuter. Du kan hente alle app´s i app store og de virker på alle smartphones.

Strava GPS Cycling and Running App

Strava GPS er på listen over app´s, der viser gode løberuter. Den har nemlig en række andre funktioner, som også kan motivere. Du kan bl.a. se dine venners aktiviteter, og det kan måske booste din egen motivation for at komme ud på løbeturen på en valgt løberute.

Appen viser gode løberuter

Appen viser dig aktiviteterne for løbere og cyklister på samme rute og hjælper med at motivere dig til at løbe oftere.

Strava understøtter forskellige løbetrackere og Wear OS-enheder. Appen tilbyder også gode ressourcer til at sætte mål og spore dine fremskridt hen imod dem. For eksempel kan du bruge appen til at spore din løbehastighed og tilbagelagte distance.


Overvåg din placering på løberuten 

Premium-brugere får også adgang til Strava Beacon, en sikkerhedsfunktion, der giver op til tre personer mulighed for at overvåge din placering, mens du løber.

Appen gør det også muligt at tilslutte sig venner, så man kan sammenligne sig med dem. Brugere vil finde det mest interessant, når de opretter gruppeudfordringer, som den længste ugentlige kilometer, for at motivere hinanden.


Nike Run Club

Nike Run Club er en af ​​de bedste sociale fitness-apps til at løbe med venner og optegne inspirerende løberuter til deling. Med et omfattende udvalg af fleksible og udfordrende træningsplaner er det ikke svært at se hvorfor.

Den gratis app lader dig hurtigt opsætte dit løbeterræn: gade, grus, græs eller bare på et løbebånd. Når du optegner din rute, så kan du dermed få inspiration til, hvilket terræn du vil løbe i. Og den bruger din enheds GPS og accelerometer til at spore dit tempo, distance, tid og forbrændte kalorier.

Nike Run Club inkluderer også ugentlige og månedlige udfordringer for at holde dig i gang. Du kan også uploade nogle inspirerende sange til at spille, når du har brug for at forblive motiveret. Derudover kommer den med virtuelle trænere, der ansporer dig, mens du løber.

Map My Run

Map My Run, af Under Armour, er en app til GPS-rutefinding og -sporing. Den er på listen over de bedste app´s i denne artikel: Løberuter – Her er de bedste app´s. Det er den bl.a. fordi, at uanset om du træner til et maraton eller bare løber for sjov, så gør Map My Run det nemt at spore dit løb og holde din motivation høj.

Appen lader dig spore dine løberuter og finde ud af nye løberuter i nærheden af ​​dig. Du kan vælge mellem millioner af ruter på appen. Så efter endt løberute, så får du forslag til nye løberuter, som minder om den, du lige har løbet.

Den omfattende app kommer også med funktioner som kort og dataanalyse. Du kan også få lyd-coaching i realtid og se hastighed, tid, distance, mens du løber, og rute på et kort. Der er også et socialt fællesskab af løbere, der er klar til at støtte jeres fælles forpligtelse til sundhed og fitness.


Appen integreres med forskellige enheder og apps, så du kan synkronisere din statistik med din MyFitnessPal-app, Fitbit og Apple Watch, for at nævne nogle få. Du kan også tilføje dine sko til Map My Run, og appen fortæller dig, hvornår det er tid til at erstatte dem med nye.


Adidas Running

Adidas Running er mere end bare en løbeapp, der kan inspirere til løberuter. Appen kan også spore alle dine løbeture i realtid og føre en detaljeret log over alle dine fitnessaktiviteter. Det inkluderer fantastiske analyser med diagrammer og grafer til at spore dine fremskridt.

Du kan bruge den til at spore dine løb, gåture, jogging og cykling. Appen kan også spore hastighed, tid, distance, højde og forbrændte kalorier og inkluderer stemmecoacher og support til andre apps.

Appen har dele-placering og heppefunktioner, der hjælper med at sikre, at du forbliver forbundet med andre løbere. Den synkroniserer også med Pandora og Spotify, så du kan lytte til din yndlingsmusik, mens du er på løbetur.

Runkeeper

ASICS’s Runkeeper er en af ​​de mest populære og ældste løbeapps, der findes. Den GPS-baserede app sporer din distance, tempo, forbrændte kalorier og samlede tid.

Med appen kan du oprette din egen rute eller følge en af ​​dens foruddefinerede ruter. Den brugervenlige app giver dig også mulighed for at sætte mål og nøjagtigt spore dine fremskridt. Der er endda en mulighed for at spore dine ikke-løbende aktiviteter!

Runkeepers fremskridtsfunktion lader dig se dine tidligere løbeture, så du kan spore dine overordnede fremskridt. Appen synkroniserer også med forskellige apps, smartwatches og fitnessenheder, såsom et Apple Watch eller Fitbit.

Appen har en fællesskabsfunktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre løbere og dele dine oplevelser. Der er også en tilpasselig stemmemeddelelse, der kan hjælpe med at stimulere dine løbeture.

Løb med de bedste løbeapps til Android og iPhone

Løb er en fantastisk form for motion, og det er noget, som millioner af mennesker verden over elsker at dyrke. Hvis du er en løber, ved du, at der er mange faktorer, der spiller ind, når du sporer dine fremskridt.

Heldigvis er der mange gode kørende apps, der kan hjælpe. Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at lære om de bedste løbeapps på markedet, så du kan nå dine fitnessmål og holde din krop sund og stærk.

Relateret indhold

Her er relateret indhold til denne artikel: Løberuter – Her er de bedste app´s:

  1. Sådan bliver du en god løber
  2. Løbebånd med stigning
  3. Ankelvægte til løb
  4. Vægtvest i forbindelse med løbetræning
  5. Halvmaraton løbeprogram – 21 km
  6. Sådan forbedrer du din kondition
  7. Beregning af kondital coopertest
  8. Bip test til kondital
  9. Skift imellem løberuter og opnå fordele

You cannot copy content of this page