Abilica WinRower 2.0 – er den stadigvæk bedst til prisen?

I det følgende vil vi diskutere Abilica WinRower 2.0 romaskine, som har vundet stor popularitet, men som også har været på markedet længe. Vi vil sammenligne den i forhold til andre populære romaskiner for at blive klogere på, om den stadigvæk er bedst-til-prisen, som den har ry for at være.

Gå til Abilicaonline der har Abilica WinRower 2.0 på tilbud til 4.995 kr.

Specifikationer og features på Abilica WinRower 2.0

  • Vægt: 33 kg
  • Modstandsniveauer: 16 stk.
  • Træningsprogrammer: 12 stk.
  • Maks. brugervægt: 130 kg
  • Maks personhøjde: 198 cm
  • Længde x bredde x højde: 222 x 51 x 98 cm
  • L x B x H (sammenslået): 80 x 51 x 145 cm
  • Lang glideskinne
  • Computeren er brugervenlig
  • Displayet er baggrundsbelyst og letlæseligt
Produktbillede af Abilica WinRower 2.0 til nu 4.995 kr.

Relateret indhold: Sammenlign romaskiner fra 4 butikker

Diskussionsafsnit og sammenligning af Abilica WinRower 2.0 med andre populære romaskiner

Abilica WinRower 2.0 er en god romaskine til prisen, men den synes ikke fuldkomment unik i forhold til romaskiner i samme prisleje. Den var unik for år tilbage, men nye romaskiner kommer til – også romaskiner til en lav pris som Abilica WinRower 2.0.

Vi har fx sammenlignet 9 populære romaskiner, der bruger luft som modstand, som er et bedre modstandssystem end magnetisk som Abilica WinRower 2.0 bruger.

I indlægget: Populære luftromaskiner – pris og dataoversigt ser man fx, at der er 3 romaskiner som koster nogenlunde det samme som Abilica WinRower 2.0, og som på mange måder er bedre, når man kigger på specifikationer og features.

Odin R750 er en stærk konkurrent til Abilica WinRower 2.0, og den har bluetooth

For at nævne et eksempel så er der Odin R750 til 5.399 kr. Den har 16 stk. træningsprogrammer, 15 modstandsniveauer og bluetooth. Abilica WinRower 2.0 har ikke bluetooth, og det kan give nogle begrænsninger i forhold til ens motivation for at træne. For når romaskinen har bluetooth, så kan du tilslutte app´s, og via app´s hente træningsprogrammer, følge sessions og digitale personlige trænere.

Via appen Fitscope kan du følge live-sessions hver dag fra et studio i Los Angeles. Det er bare for at understrege, at bluetooth-funktionen i en romaskine kan absolut gøre træningen sjovere og mere effektiv. Og desværre har Abilica WinRower 2.0 ikke denne funktion ligesom Odin R750, som blot koster 400 kr. mere.

Relateret indlæg: App til romaskine

TOORX RWX 700 til 5.799 kr. udfordrer også Abilica WinRoweren

TOORX RWX 700 er også en stærk konkurrent til Abilica Winroweren ved, at den har bluetooth, tilsvarende 16 modstandsniveauer og 12 stk. træningsprogrammer.

Den er også kraftigt konstrueret og med samme computerfunktioner og brugervenlighed som Abilica WinRoweren.

Der er endvidere en tabletholder på TOORX RWX 700 romaskinen, og den har et kombineret magnet,- og luft modstandssystem, som på papiret skulle give et bedre rotag end Abilica Winrower 2.0, som kun fungerer på magnetmodstand.

Abilica WinRower 2.0 lader til at være noget bedre end Masterfit TP900 romaskinen

Abilicaonline, som sælger WinRoweren har også den populære Masterfit TP900 (Skal du købe en Masterfit TP900 romaskine?), som også er en god romaskine til prisen (6.999 kr.)

Den har dog heller ikke bluetooth, og antallet af træningsprogrammer er mindre end i Abilica WinRoweren. Når romaskinen ikke kan connecte til app´s, så er det især vigtigt, at den har en bred vifte af gode træningsprogrammer. For med tiden kan man køre sur i at skulle træne efter de samme træningsprogrammer – træningsprogrammer, som man har gennemført utallige af gange.

Sammenlign Abilica WinRoweren med andre romaskiner, inden at du beslutter dig for at købe

Så Abilica WinRower er en god romaskine til prisen, men der er mange gode romaskiner til prisen. Her på Iformsupport kan du derfor sammenligne specifikationer på romaskiner i populære mærker, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Der er også sådan noget som Concept 2 romaskine – her er den billigst, som er verdens mest solgte romaskine. Den er dog dobbelt så dyr som WinRoweren. Vi har lavet sammenligninger på romaskiner i følgende:

Oftest stillede spørgsmål til Abilica WinRower 2.0

Er der noget ved Abilica WinRoweren, der gør den unik i forhold til andre romaskiner i samme prisleje?

Når man sammenligner Abilica WinRower med fx Odin R750 til 5.399 kr. og TOORX RWX 700 til 5.799 kr., så er det svært at få øje på det unikke ved Abilica WinRower 2.0. Dels fordi at den bruger et magnetisk modstandssystem, hvor de to andre kombinerer luft og magnet. Og dels fordi de andre har bluetooth og tilbyder samme antal modstandsniveauer og træningsprogrammer.

Hvordan føles det at træne på en Abilica WinRower romaskine?

Ifølge anmeldelser, så føles det fint at ro på Abilica WinRoweren. Der er et jævnt rotag under alle tempi og modstandsniveauer, som det sjældent er tilfældet, når romaskinen ikke må koste mere end 4.995 kr.

Desuden er aluminium glideskinnen lang, hvilket giver et bedre flow i roningen, og man kan generere mere power i sine rotag sammenlignet med romaskiner, hvor glideskinnen er kortere. I forhold til sædet, så sidder man godt, og det har en fin udformning, der naturligt glider på den lange glideskinne.

Er det til at se computerdata, når man ror?

Ja, fordi displayet er baggrundsbelyst. Data fra displayet er nemme at se, selvom at skærmen er ret lille.

På billedet ses det, at skærmen er baggrundsbelyst. Man kan se følgende data:

-Time/500
-Rotag/minut
-Distance/m
-Tid
-Rotag i alt
-Kalorieforbrænding
-Level

Foto der viser den baggrundsbelyste skærm på Abilica WinRoweren 2.0

Kan man tilslutte pulsbælte, og hvilket mærke skal pulsbælte have?

Ja, man kan tilslutte et trådløst pulsbælte til WinRoweren fra Abilica, så man kan træne i pulszoner. Man kan fx bruge Tunturi, som bruger ukodet frekvens.

Hvordan vedligeholder man en Abilica WinRower?

Ved køb af Abilica WinRower 2.0 følger en manual, hvori der er et afsnit omkring vedligeholdelse. Romaskiner der bruger magnet og luft som modstand kræver ikke den store vedligeholdelse, og det gælder derfor også for Abilica WinRower. Det er noget med at rengøre den en gang imellem og give glideskinnen lidt olie med tiden.

Hvordan ror man korrekt på WinRoweren?

Abilicaonline har en fin video, der giver indblik i, hvordan man ror korrekt på sin WinRower. Videoen er vist, herunder:

Video der viser, hvordan man ror med den rette teknik.

Gå til Abilicaonline der har Abilica WinRower 2.0 på tilbud til 4.995 kr.

Skriv en kommentar