App til romaskine

For at en romaskine kan tilkobles en app, så skal romaskinen have bluetooth. Hvis din romaskine har bluetooth, så kan den fx tilkobles disse app´s:

  1. ErgData
  2. Zwift
  3. Asensei
  4. Krew
  5. Kinomap

Butikker der sælger romaskiner der er kompatible med app´s

Romaskine

Abilicaonline – gå til butikken

Apuls – gå til butikken

Fitnessshoppen – gå til butikken

Relateret indhold

Gennemgang af applikationerne og eksempler på romaskiner, der virker med disse app´s (bluetooth romaskiner).

App´s til romaskinen uddybet

ErgData

ErgData er en gratis applikation, som er designet til Iphone og Android. ErgData viser statistik over dine løbende præstationer både undervejs i træningen men også resultatet af træningen i form af fx distance, forbrændte kalorier, tid osv.

Denne app til romaskine kan også gemme statistikker. Du kan også uploade dine resultater til Concept2 Online Logbook.

Zwift

Zwift appen er også en gratis app til romaskine og er fyldt med spændende og motiverende træningsprogrammer til både Concept 2 romaskinen, motionscykler og løbebånd. For at få indblik i Zwift er der vist en video her:

Asensei

Asensei er ikke gratis, men koster 12,50 dollars per måned. Asensei er fyldt spændende træningsprogrammer og indeholder også digitale personlige trænere, som kan hjælpe dig med at komme i mål med dit træningsprogram og dine træningsmål.

Krew

Er en gratis app til romaskine, der målretter sig til Concept 2 romaskinen. Du kan afspille videoen, herunder for at få indblik.

Kinomap

Kinomap er en gratis og populær app til romaskine, som også kan kobles til Concept 2 romaskinen. Den indeholder træningsprogrammer og har flere tusind videoer af træningspas, som kan gennemføres overalt i verden. Du kan få indblik i appen i denne video:

Romaskiner der kan kobles til app´s

Hvis en romaskine har bluetooth, så kan den kobles til applikationer.

Man ser i nogle tilfælde, at en romaskine ikke har indbygget træningsprogrammer men til gengæld bluetooth.

Man ser også, at en romaskine har træningsprogrammer men ikke bluetooth.

Da udvalget af træningsprogrammer er meget større i applikationerne, så er det altid at foretrække, at en romaskine har bluetooth, så den kan tilkobles app´s.

Concept 2 romaskinen kan kobles til app´s

Den populære Concept 2 romaskine (Concept 2 romaskine – her er den billigst) har bluetooth og kan derfor kobles til app´s. Og så har den også sine egne træningsprogrammer. Du kan se en Concept 2 romaskine, herunder:

Det er værd at vide, at Concept 2 romaskinen har sit helt eget bagland. Dvs. at der løbende laves træningsprogrammer, som lægges ud online. På den måde bliver det aldrig kedeligt.

Viking 3V romaskine med app tilslutning

En anden romaskine, der har bluetooth er Viking 3V. Det er faktisk lidt specielt, fordi romaskinen bruger vand som modstand. Typisk har disse typer romaskiner ikke bluetooth eller træningsprogrammer.

Det unikke ved en romaskine med vand er, at modstanden reguleres efter, hvor hurtigt og kraftfuldt du ror. Du bliver med andre ord mødt med dine egne kræfter.

Derfor kan du hele tiden blive udfordret. Der er nemlig ikke noget “loft” på, hvor meget modstand du kan sætte på.

Nedenfor er vist en Viking 3V romaskine med bluetooth, og som derfor kan sluttes til app´s.