Crosstrainer – her er de bedste app´s

I dette indlæg kigger vi på 6 af de bedste app´s, der virker sammen med en crosstrainer. Vi har fundet 3 af de bedste app´s til følgende operativ-systemer:

 • Android
 • iStore

Husk at din crosstrainer skal have mulighed for at oprette forbindelse til appen. Det sker oftest igennem bluetooth. Hvis du vil købe en crosstrainer, så se under specifikationer/tekniske data eller produktbeskrivelsen – her står der, om app´s kan tilsluttes.

Butikker der sælger crosstrainere med app´s

Apuls – gå til butikken

Fitnessshoppen – gå til butikken

Abilicaonline – gå til butikken

Fitnessengros – gå til butikken

Her er de 3 bedste crosstrainer apps til Android

 • iConsole+ Træning:  iConsole+ træningsappen er en simpel app, der kan integreres med din crosstrainer eller andet motionsudstyr, der har bluetooth. I appen kan du bl.a. simulere din træning, så du bevæger dig rundt i alverdens byer. iConsole+ appen er en ny generations-applikation til iConsole. Appen giver mere detaljerede træningsdata, lettere træningstilstande og er integreret med standard BLE HRM. Appen kan fungere med en kompatibel crosstrainer, motionscykel eller løbebånd med bluetooth.
 • Start Elliptical – Workout: Et af de mest anvendte app´s til crosstrainere er Start Elliptical – Workout appen. Den er nem at sætte op og forbinde til din crosstrainer. Den giver mulighed for særdeles præcis måling af dine træninger. Start Elliptical – Workout giver dig trin for trin instruktioner til at guide dig gennem din træning. Du får info om, hvor hårdt/let du skal træne, og hvordan du kan forbedre dig med minimal risiko for skader. Hver plan er designet til gradvist at blive mere udfordrende, så din krop kan tilpasse sig uden at du brænder ud.
 • FitOn: Denne App er en markant mere prangende og mere aktiv træningsapp end forrige. FitOn fokuserer på mere end blot crosstrainer træning og  tilbyder også personlige træningsplaner ved hjælp af de værktøjer, du har adgang til. Appen er rigtig god, hvis du er ny i fitnessverdenen og har brug for lidt mere struktur i dine træningsprogrammer.

Stort udvalg og derfor svært at vælge sin app

Det store udvalg af app´s, der er tilgængelig på Android-enheder kan gøre det svært at vælge app – selv for de mest teknologikyndige.

Et almindeligt problem med Android-applikationer er, at mange er falske eller ufuldstændige applikationer, der ikke gør andet end at opkræve penge, hvis man vil have adgang til bestemte funktioner.

Nogle gange er det tilfældet, at navnet på en app er stavet forkert eller prøver at efterligne en kendt app med sit navn – det kan være tegn på svindel. Det kan også være tegn på svindel, hvis en producent tilbyder mange app´s til samme formål.

Så det er vigtigt at have de kritiske briller på, når man vælger app´s til sin crosstrainer. Det er bare så nemt at lave “fake-app´s” og udvalget fortsætter derfor med at blive større og større.

Det giver den udfordring, at du skal sortere gennem de applikationer, der kun forsøger at tjene penge på dig, eller endda ønsker at overtage dine private data.

Tip til at vælge en troværdig applikation der er kompatibel med din crosstrainer

Det er en god ide at kigge på, hvor mange gode anmeldelser en applikation har fået og sammenholde dem med appens generelle popularitet.

Du kan fx søge på Youtube på en given crosstrainer app.

Her kan du hurtigt få en ide om, hvor populær appen er. I appstore kan du også se, hvor mange anmeldelser appen har fået.

Stol ikke kun på anmeldelser – sammenhold dem med popularitet

Men anmeldelser skal man jo også være påpasselig med at tro for meget på. Man ser jo eksempler på, hvordan folk snyder med anmeldelser.

Men hvis der fx er 1500 gode anmeldelser, og appen er populær, så er der måske noget om snakken. Og du kan så prøve appen af uden at afgive personlige data eller betalingsoplysninger.

Og hvis den ikke er noget for dig, så kan den jo afinstalleres igen.

Her er de 3 bedste app´s til iStore

I modsætning til Google Play Butik er iStore mere troværdig, fordi de fleste applikationer skal overholde mange flere regler for at få lov til at liste.

Det gør så også, at udvalget af app´s til crosstrainere m.m. er mindre end i Google Play. Til gengæld er kvaliteten af gratis app´s så – generelt set – bedre.

 • Elliptical Workouts: Denne crosstrainer app har en komplet tracker og træningsprogrammer, så du hurtigt kan få styr på din træning og gemme historikken. Appen er for dig, der leder efter en brugervenlig app med et bredt udvalg af funktioner.
 • CardioCast: Audio Workout App: Denne crosstrainer app er speciel, fordi den kan  indstilles til at styre din rutine med video- eller lydinstruktioner gennem hele din træningsrutine. Derudover indeholder den også programmer.
 • Go – Audio Workouts & Fitness: For en mere komplet træningsrutine er Go-applikationen et godt alternativ til forrige. Den går lidt mere bredt og fokuserer ikke kun på crosstrainer-træning men kan også fungere med motionscykler og løbebånd. Den har fået særdeles positive anmeldelser og er populær – bl.a. fordi den har en coach funktion.

De 3 bedste apps der er tilgængelige på operativ-systemer

Hvis du går op i at gemme din træningshistorik, så er det bedst at vælge en crosstrainer app, som virker på alle operativ-systemer. For det er jo sandsynligt, at du skifter telefonen og måske vælger en iPhone i stedet for en Android eller andet. Men sådan et skift kan jo så også indebære, at du skal starte på en helt ny crosstrainer app, og så er din træningshistorik jo væk.

Derfor kan det være en god ide at vælge en app fra starten, der fungerer på alle operativ-systemer. På den måde kan du bare hente samme app på din nye telefon og logge ind med samme bruger. Og så er træningshistorikken intakt.

Her er 3 af de bedste crosstrainer app´s, som virker på alle operativ-systemer

Elliptical Workout

Elliptical Workout appen har vi gennemgået. Kort sagt så er den en fantastisk gratis app, der fungerer til alle crosstrainere, der har bluetooth. Du kan se nogle funktioner, vist herunder. Bemærk træningsprogrammerne. Du kan fx vælger beginner, korte intervaller eller et totalt body workout. Og det er netop det smarte ved app´s – du kan hele tiden variere i din træning.

Det kan Elliptical Workout
 • Stemmemeddelelser (aktiver det i indstillinger, Google Tekst-til-tale skal være installeret)
 • Del træningsdata med Google Fit. Aktiver “Del data med Google Fit” i indstillingerne.
 • Beregn din pulszone. Den er baseret på Karvonens pulsreservemetode Indtast blot din alder og hvilepuls i indstillinger.
 • Beregne forbrændte kalorier
 • Den har 6 træningspas
  – evne til at oprette og tilpasse tilpassede træningsprogrammer
 • Du kan tilpasse farver til hvert interval
 • Appen har lyd- og vibrationsanmodninger ved intervalskift
  – listevisning og diagramvisningshistorik
Sådan bruger du appen
 • Indtast dit køn, alder, vægt og hvilepuls for at beregne forbrændte kalorier og pulszone
 • Vælg træning på træningsskærmen.
 • Klik på træningsnavnet i øverste venstre hjørne af hovedskærmen for at komme til træningsskærmen
 • Følg statuslinjen og lydmeddelelserne

Se et udvalg af crosstrainere fra butikker landet over

Fitscope appen giver dig livestream træningssessioner

Fitscope er en træningsapp, som kan kobles på både crosstraineren, løbebåndet, romaskinen og motionscyklen. Fitscope skiller sig ud fra de andre app´s, i det at du kan koble dig på en træningssession, der foregår live. Dvs. fra et studio i Los Angeles. Sessionerne foregår hver dag fra klokken 7.30.

Og hvis man “missede” en træningssession og ønsker at gennemføre den senere, så kan man bare downloade træningssessionen og tage den på et senere tidspunkt.

bedste trænings app til crosstraineren

Ideen bag Fitscope er at give folk mulighed for at få en træning med professionelle udøvere live. Appen forsøger på den måde at gøre det lige så autentisk, som hvis du tog til en spinningtime i fitnesscenteret.

I det at Fitscope kan tilsluttes alle crosstrainere med bluetooth, kan du få maksimalt udbytte af din træning ved bare at træne derhjemme.

Alt hvad du skal gøre er at købe dig en crosstrainer med bluetooth. Det kan du fx gøre hos Abilica eller Apuls.

BitGym – Cardio Adventures

Det mest unikke ved BitGym er, at den kan simulere steder overalt i verden, som virker meget realistisk. Dvs. super god grafik. Du kan afspille en video, vist herunder.

BitGym er gratis og kan tilsluttes crosstrainere, motionscykler, løbebånd og romaskiner, der har bluetooth.

Konklusion

Det er ikke altid så nemt at finde den rigtige crosstrainer app. Dette indlæg har derfor kommet med et bud på, hvilke app´s, du kan bruge. Applikationerne er udvalgt ud fra anmeldelser og deres popularitet. Du kan altid lave mere research på Youtube. Og hvis appen er populær, så vil der være mange videoer at finde på kanalen.

Se et udvalg af crosstrainere fra butikker landet over

Relaterede indlæg: