Crosstrainer til vægttab

Nedenfor er der 4 danske forhandlere, som sælger crosstrainer til vægttab. Du kan også tage et kig på Amazon, hvor udvalget er noget større, og sommetider er priserne ekstraordinære lave.


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Amazon

En crosstrainer til vægttab er en god ide

En crosstrainer er en rigtig god løsning, hvis du vil tabe dig, fordi du kan kombinere kondition, fedtforbrænding og stram-op træning i ét træningspas.

Det kan du ikke så godt på en motionscykel, og du får heller ikke samme effekt på et løbebånd.

Det unikke ved en crosstrainer til vægttab er netop, at du træner i en vinkel, hvor både balder, lår og arme er aktive, og de forskellige modstandsniveauer gør, at du kan få stram-op effekt. 

Du skal bare skrue op for modstanden, så det føles rigtig tungt at træde – her får du stram-op effekt af balder, lår og arme.

Intervaltræning på en crosstrainer i forbindelse med vægttab

Den bedste form for træning når man vil tabe sig er at kombinere styrketræning med konditionstræning.

Når du træner på en crosstrainer, så kan du få styrketræningseffekt, når du skruer højt op for modstandsniveauet. Du kan evt. træne i dette høje interval i 2-3 minutter, hvorefter du skruer ned for intensiteten og så træner mere let i 5 minutter. 

Dette gør 3 ting.

  1. Du får styrketræning (strammet op) på balder, lår og arme
  2. Du får forbrændt en masse kalorier
  3. Du stimulerer til efterforbrænding

Balder, lår og arme bliver tæsket igennem af din intervaltræning på crosstraineren, hvilket fører til at du får forbrændt kalorier samtidigt med, at du får stimulerer til styrketræningseffekt og øget muskelmasse. 

Træningen fører også til, at du stimulerer til øget efterforbrænding.

Hvorfor er det vigtigt at træne både kondition og styrketræning, når man vil tabe sig?

Styrketræning er vigtigt, fordi det giver en øget muskelmasse. En øget muskelmasse øger hvileforbrændingen, fordi muskelvæv er aktivt væv og kræver mere energi end fedtvæv.

Konditionsdelen – dvs. hvor du får pulsen højt op – er bedst til at forbrænde kalorier undervejs i træningen, men også i forhold til den efterforbrænding der sker efter dit træningspas.


Se udvalget

Er en crosstrainer til vægttab bedre end en motionscykel eller et løbebånd?

De er alle gode på hver sin måde i forhold til et vægttab.

En crosstrainer er bedst til at stramme op – særligt på balder, lår og arme – samtidigt med, at du forbrænder fedt og øger din kondition. 

På en motionscykel har du ikke armene med, medmindre du køber en sådan motionscykel.


motionscykel med arme


Se motionscyklen

På et løbebånd træner du ikke ryg og arme ligeså effektivt som på en crosstrainer. Når man løber, så er det mere statisk muskelaktivitet end dynamisk i ryg,- og armmuskulatur.

Løbebånd har også den ulempe, at du uundgåeligt vil få stødpåvirkninger igennem knæ og hofter, i det at der er en afsæt,- og landingsfase.

Hvis man er overvægtig, så får man ekstra hårde stødpåvirkninger, når man løber, selvom det er på et løbebånd med god affjedring. Dette kan øge risikoen for skader.

På en crosstrainer er der ingen afsæt og landingsfase, hvorfor du ikke får stødpåvirkninger. Dette er endnu en god grund til at anskaffe sig en crosstrainer i forbindelse med et vægttab.

I forhold til afsæt og landingsfase, så er der heller ingen af disse, når du træner på en motionscykel.


Find en crosstrainer

Træningsprogrammer i en crosstrainer til vægttab

I crosstrainere til vægttab er der indbyggede træningsprogrammer.

Nogle crosstrainere har flere programmer end andre, så hvis du går op i at variere din træning via en bred vifte af træningsprogrammer, så er antallet vær at lægge mærke til.

Du kan fx se nedenfor, at der er forskel imellem de to crosstrainere – bl.a. i forhold til antallet af træningsprogrammer.


Crosstrainer til vægttab


Crosstrainer til vægttab
Få info


Få info

Antallet af modstandsniveauer

Du kan også se, at der sommetider kan være en stor forskel i antallet af modstandsniveauer. 

I crosstrainerne ovenfor er der fx 1-70 i den ene og 1-20 i den anden.

Hvis der er mange modstandsniveauer, så kan du selvfølgelig sætte mere modstand på, men der er også et mindre spring imellem hvert modstandsniveau, så du kan øge modstanden mere gradvist.

Hvad koster en crosstrainer til vægttab?

En crosstrainer til vægttab kan koste ligefra 7.000,- til over 30.000,-.

Det er et effektivt motionsudstyr, som du kan have i mange år frem og derfor koster det selvfølgelig mere end et par håndvægte.

Hvis ikke budgettet er til at betale hele beløbet på én gang, så tilbyder følgende forhandlere mulighed for løbende afbetaling.

  1. Forhandler
  2. Forhandler
  3. Forhandler

Gør noget ved det i dag. Knus den hotdog og stig op på din crosstrainer til vægttab!

Crosstrainer til vægttab

Køb den i dag!

You cannot copy content of this page