Få et online træningsforløb med en fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut og tilbyder online træningsforløb og/eller personlig træning. Jeg har en række træningsprogrammer, som man kan købe i shoppen – efter købet sætter jeg dig ind i programmet online.

Værd at vide om online træningsprogrammerne, som jeg tilbyder

Alle træningsprogrammer er lavet i Google Sheets – du kan se et eksempel på et program, der fokuserer på bænkpres her (åbner en video der forklarer omkring programmet).

Programmerne er målrettede/specifikke

Alle mine programmer er målrettede mod noget bestemt. Fx er der både styrketræningsprogrammer og bodybuildingsprogrammer, som begge foregår med vægte, men hvor træningsmetoderne er vidt forskellige.

Der er også forskellige styrketræningsprogrammer. Et program fokuserer mest på bænkpres. Andre især på squat eller dødløft, og så er der også overall-styrketræningsprogrammer, som fokuserer på at øge styrken generelt.

Der er også fx løbeprogrammer, hvor målet er at kunne løbe en bestemt distance og/eller at blive hurtigere på distancen.

Mine online træningsprogrammer hviler på teori

Alle træningsprogrammerne hviler på et teoretisk grundlag. Fx er der stor forskel på styrketræning og bodybuilding, og programmerne er derfor forskellige.

Jeg har skrevet en artikel om forskellen her. Der er også teori bag løbeprogrammerne, hvor teorien fx er, at hvis man skal forbedre sin kondition, så skal man træne med 80-90 % af sin makspuls i minimum 10 minutter.

Programmerne med onlinetræningsforløb er lavet i Google Sheets og findes ikke som app´s endnu

En mangel ved mine programmer er selvfølgelig, at de ikke findes som app´s endnu. Og det kan gøre det lidt besværligt, at man skal åbne Google Sheets fra sin telefon.

Her står alting med småt, og når man skal finde ud af, hvor meget man skal tage i hvert sæt i styrketræningsprogrammerne eller bodybuildingsprogrammerne, så skal man zoome ind på feltet og skrive sit maks ind. Så får man udregnet sin sæt-vægt som vist i videoen.

Hvis man har en stor skærm på sin telefon, så er det måske fint nok – alternativt kan man medbringe sin tablet i fitnesscenteret. Men det ville selvfølgelig være smartere, hvis man kunne hente en app – så langt er jeg bare ikke nået endnu med mine programmer.

Sådan foregår et online træningsforløb med mig som din træner

Først køber man et program. Inden for 24 timer kontakter jeg dig så enten via mail eller telefon med henblik på at onlinemøde, hvor du bliver sat ind i programmet.

Når du har forstået programmet, så træner du selvstændigt efter programmets anvisninger. Og efter noget tid, så følger vi op på de resultater, som du har fået. Det kan være efter 4 uger eller 8 uger. Det er op til dig.

Andre muligheder med et online træningsforløb

Jeg kan også skræddersy et program til dig i stedet for de standardiserede træningsprogrammer, der findes i shoppen. Du kan kontakte mig og give info om, hvad der skal tages højde for i programmet, jeg laver til dig. Det kan fx være:

  • Hvor meget tid du har til at træne
  • Eventuelle skader/begrænsninger der skal tages højde for
  • Dit formål med programmet – hvad ønsker du at opnå?
  • Om du foretrækker at træne i fitnesscenteret, derhjemme eller i naturen
  • Om der er bestemte træningsdiscipliner, som du bedst kan lide

I forhold til det sidste, så kan det være motiverende at følge et program, som faktisk har elementer af træningsdiscipliner, som du godt kan lide i stedet for elementer, som du ikke bryder dig om. Der er fx mange, der vil tabe sig, der ikke kan lide at løbe.

Så selvom løb er effektivt, når man vil tabe sig, så kunne man jo finde alternativer, der er lige så gode. Fx træning på motionscyklen, romaskinen, crosstraineren m.m.

Oftest stillede spørsmål om et online træningsforløb

Kan jeg selv lave øvelserne i programmet uden en personlig træner ved min side?

Ikke hvis du er helt ny til den disciplin, som programmet bygger på. Så hvis styrketræning er helt nyt for dig, så vil det kræve, at du har en personlig træner eller instruktør ved din side, som kan sætte dig ind i øvelserne. Hvis du derimod har styrketrænet i noget tid og bekendt med de mest almindelige øvelser, så kan du sagtens lave dem selv.

Der er en video til hver øvelse i programmer, når du klikker på øvelsen, og der er også instruktioner til, hvordan du laver øvelsen. I styrketræningsprogrammerne er der næste kun tale om de klassiske disicpliner:

  • Bænkpres (flat, incline og decline)
  • Squat og frontsquat
  • Overhead Press
  • Dødløft
  • Lunges

Og så er der også brystpres med håndvægte. I bodybuildingsprogrammerne er øvelsesudvalget noget større, fordi man skal variere i øvelserne i bodybuilding.

Jeg har lavet et øvelsesbibliotek her på Iformsupport, som inkluderer mange af de øvelser, der indgår i et bodybuildingsprogram.

Så her kan øvelserne måske blive lidt mere udfordrende for dig, hvis du ikke har trænet så længe. Der er fx kabeløvelser, som kræver lidt teknik.

Hvad kan jeg forvente at få ud af et online træningsforløb?

Alle programmer er rimelig hårde at gennemføre, og derfor er det også klart forventeligt, at du vil rykke dig meget i sådan et online træningsforløb. Du skal også gøre dig klart, hvor meget tid du kan og vil afsætte til træning, i det at nogle programmer kan tage ret lang tid at gennemføre – fx et par timer i fitnesscenteret.

Altid en god ide at kontakte mig, inden at du evt. køber et online træningsforløb

Jeg anbefaler derfor, at du kontakter mig inden at du evt. køber et onlinetræningsforløb. Så kan du stille flere spørgsmål og blive mere afklaret, inden at du køber et online træningsforløb med mig.

Alternativer til mit online træningsforløb

Gratis programmer

Jeg har lavet nogle printklare programmer, som er gratis. Dem kan du finde her (åbner nyt vindue). De er i pdf med et billede af øvelsen, en øvelsesbeskrivelse og forslag til antal sæt og reps. Her kan du også klikke på øvelsen for at få den vist.

Gratis programmerne er ikke så avancerede som de betalte programmer, og man kan fx ikke få udregnet sin sæt-vægt, og der er heller ikke udviklingsoversigter i gratis programmerne eller onlinesupport.

Personlig træning udenfor og på egen lokation

Jeg tilbyder også personlig træning, som foregår udenfor. Mit koncept er, at jeg kører ud til dig, og så finder vi et sted i naturen, hvor vi træner. Jeg har skrevet en artikel om, hvordan den personlige træning foregår.

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page