Få professionel hjælp til vægttab

Mangler du professionel hjælp til vægttab, så kan du prøve personlig træning, hvor træneren kan træne dig på din egen lokation på det meste af fyn. Træneren er fysioterapeut og vil tage udgangspunkt i dit nuværende formniveau (se mere info på Goalgain – dit sted for personlig træning).

Hvem er jeg, og hvordan kan jeg hjælpe dig professionelt med at tabe dig?

Mit navn er Thomas, og jeg er uddannet fysioterapeut tilbage i 2014. Jeg har siden 2015 beskæftiget mig med personlig træning, hvor konceptet er træning i naturen, som kan foregå på din egen bopæl eller i nærheden. Jeg har lavet en kort introduktionsvideo, vist herunder:

Jeg er lidt af en trænings-gut, som har trænet i mange år. Jeg har løbet maraton, som jeg har skrevet en artikel om her.

Ellers en masse styrketræning og crossfit. Kort sagt så er træning min store passion. Jeg elsker at træne, og jeg elsker også at træne andre. Min indsigt i træning er stor, og jeg kan hjælpe dig med alt, der vedrører træning, og det man kan få ud af at træne – i dit tilfælde vægttab.

Jeg har også en fitnessblog, hvor jeg blogger om træning og træningsudstyr.

Sådan vil jeg møde dig

Jeg er ikke en træner, der står og råber af dig, fordi du skal presse dig selv, og jeg låser mig ikke fast i at “sådan er det bare, og du skal rette ind” fordi jeg synes, at det er en dum tilgang til det.

Jeg vil hellere tage udgangspunkt i dig som person og være fleksibel, så vi kan mødes på midten, og at du har gode oplevelser med min personlige træning.

På den måde tror jeg på, at din motivation for hele processen bliver større, og at der med øget motivation opnås bedre resultater.

Resultater opnås på længere sigt

Til den personlige træning er der mange, der har tilgangen “nu skal det være, og nu går jeg all-in”. Klienter med denne tilgang taber sig rigtig meget i starten, men meget ofte falder de fra, fordi de sætter sig urimelige mål og forventninger, som ikke er holdbare på den lange bane. Fx “nu spiser jeg kun 1000 kcal om dagen resten af måneden og træner 4 dage om ugen”. Det holder ikke.

Der er også klienter, der har mottoet “Enhver ændring jeg laver, skal jeg kunne gøre til en vane”. De når længst, for det er vanerne, der for alvor rykker noget over tid.

Læs om andres oplevelse med den professionelle hjælp til vægttab

Goalgain´s Facebookside kan du læse lidt om, hvad klienter generelt mener om den hjælp, som de har fået til at komme i mål med deres vægttab.

Kontakt mig her

Sådan foregår den professionelle hjælp til vægttab

Den professionelle hjælp til vægttab foregår ved, at du først kontakter mig via Goalgain. Giv lidt info omkring:

 1. Hvor meget du ønsker at tabe dig på på en måned
 2. Hvor ofte du har mulighed for at træne
 3. Om du har skader/begrænsninger at tage højde for
 4. Hvor du gerne vil trænes
 5. Om du evt. elsker at træne noget bestemt og evt. hader noget andet (nogle kan fx bestemt ikke lide at løbe)

Så har jeg lidt at forholde mig til som personlig træner og fysioterapeut og vil melde tilbage på det videre forløb. Jeg har skrevet en artikel, der også viser lidt fotos fra træninger og giver mere indsigt i, hvordan træningen foregår.

Få professionel hjælp til vægttab sammen med en veninde eller to

Jeg har både trænet klienter individuelt og i små hold. Men da det er personlig træning, så vil jeg gerne beholde det personlige i det og derfor skal holdene ikke være større end maksimalt 4 personer. På den måde kan jeg nå rundt til alle under træningen.

Øvelser der kan indgå i den professionelle personlige træning til vægttab

De øvelser, som er mest effektive til fedtforbrænding, er øvelser der aktiverer mange og store muskler på én gang. Derfor forsøger jeg at inddrage sådanne øvelser, men der er mange at vælge imellem, så hvis du foretrækker nogle bestemte, så kan vi inddrage dem. Eksempler på øvelser er:

 • Kettlebell-øvelser – her på Iformsupport har jeg et øvelsesbibliotek med videoer over øvelser med kettlebells (se øvelsesbiblioteket)
 • Gå/løb med et bildæk (se foto vist herunder)
Personlig træning i nyborg
 • Gå med bjælke (se foto vist herunder)
Personlig træning
 • Maveøvelser
 • Squat med eller uden vægtvest
 • Burpees
 • Lunges

Jeg opstiller oftest en cirkeltræning med forskellige træningsstationer, hvor hver træningsstation har en øvelse. Og så er der 30-60 sek. pause imellem øvelserne, hvorefter man går i gang med en ny.

På den måde holdes tempoet højt, og du bliver forpustet og forbrænder effektivt kalorier.

Den professionelle hjælp til vægttab tager altid udgangspunkt i dig

Men som sagt så tager jeg udgangspunkt i dig, og er der nogle øvelser, som du ikke vil træne, så undlader vi det. Og træningen skal også skræddersys, så den er tilpasset til dig i form af tempo og intensitet.

Det er ikke sådan, at du bare skal gennemføre en urimelig hård træning hver eneste gang. Du skal selvfølgelig føle dig lidt presset, så du har noget ud af at træne men på en fair og tilpasset måde.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor langt er sådan et forløb med professionel hjælp til at tabe sig?

Et forløb med professionel hjælp til vægttab varer 1 måned, hvor du får 8 træninger á en varighed på ca. 45-60 minutter.

Hvad koster et forløb med professionel hjælp til vægttab?

3.500,- inkl. moms for individuel træning. Hvis du træner sammen med en veninde, så koster 3.000,- per person. Ved 3 personer 2.500,- per person og 2.000,- per person ved 4 personer (maksimalt antal for at holde det personlige i det).

Hvor foregår den personlige træning?

I de fleste byer på Fyn. I min artikel har jeg vist de fynske byer, hvor jeg tilbyder min professionelle hjælp til vægttab i form af personlig træning. Træningen foregår altid udenfor, så hvis du har en have, så kan vi træne der, men vi kan også finde et grønt område. Jeg har fx trænet mange på Stige ø i Odense – her er der aktivitetsø´er, bakker og generelt mange muligheder for at få en alsidig, sjov og effektiv træning.

Skal jeg træne alene eller sammen med min veninde/veninder?

Der kan være fordele ved dem begge, men mange af dem jeg har trænet har været meget glade for at få professionel hjælp til vægttab sammen med en eller flere veninder.

For på den måde kan man føle sig lidt mere forpligtiget til at gøre en god indsats, og erfaringen viser mig klart, at klienter der træner som små hold – og hvor holdet består af veninder klart får bedre resultater.

Der kommer en eller anden synergi effekt ved, at man har indgået en aftale med sine veninder om, at man skal tabe sig.

Procedure – sådan får du min profesionelle hjælp til vægttab

Tag kontakt til mig her på Iformsupport eller på Goalgain. Og så skriv evt. lidt om følgende:

 • Hvor meget du ønsker at tabe dig på på en måned
 • Hvor ofte du har mulighed for at træne
 • Om du har skader/begrænsninger at tage højde for
 • Hvor du gerne vil trænes
 • Om du evt. elsker at træne noget bestemt og evt. hader noget andet (nogle kan fx bestemt ikke lide at løbe)
 • Om du vil træne med en veninde eller flere

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page