Fitness beklædning

Fitness beklædning skal være lækkert af træne i, og så skal det se godt ud, skal det ikke? Kvaliteten og designet skal derfor være i top. Derudover skal det helst ikke koste en bondegård. Nedenfor har du et overblik over anmelderroste forhandlere, der sælger fitness beklædning af god kvalitet og til gode priser. Fitness beklædning på Billigsport24

Kort beskrivelse

Billigsport24.dk – Onlinesalg af sportsprodukter på Internettet. Spar mellem 10-60% på blandt andet fitness beklædning. Sikker handel på Nettet, shoppen er E-mærket – Din sikkerhed for en tryg handel. De tilbyder alle de kendte mærker: Nike, Puma, Adidas, North Face, Stiga, Polar, Helly Hansen m.m.

Uddybet

Billigsport24.dk er en dansk Internet shop med onlinesalg af sportsudstyr, fitness beklædning og fritidsudstyr. Du kan købe alle de kendte originale sportsmærkevarer 10 – 60% billigere end i de traditionelle sportsbutikker.

Billigsport24 er opstartet som internetshop tilbage i 2005 med base i Ringsted på Sjælland. Billigsport24.dk drives af et hold af fagfolk med mangeårig erfaring indenfor internethandel med sportsartikler.

Billigsport24.dk skal betragtes som en kæmpe stor sportsforretning med alle de sædvanlige kendte sportsmærker. Onlinebutikken er E-mærket og på Trustpilot ses det, at de har mere end 6000 anbefalinger. 

De har fokuseret på at skabe en online sports,- og fritids butik. De sælger sportstøj og sportsudstyr både til den aktive bruger, men også til ham eller hende, der ønsker sig kvalitets fritidstøj til fornuftige priser.

Sortimentet evalueres og tilpasses løbende. De er altid åbne over for nye forslag, så har du nye ideer, eller er der varegrupper, du synes mangler, er du meget velkommen til at skrive en mail til dem, skriver de på deres hjemmeside.

De udvider løbende deres vareudvalg af sportsprodukter, hvor sportssko og fritidssko igennem de sidste år har fået en endnu større plads i sortimentet.

De forsøger hver dag at efterleve følgende servicemål:

  1. Det skal være nemt og hurtigt for dig at finde de ønskede varer.
  2. De enkelte varer skal vises og beskrives med en høj grad af faglighed, der sikrer dig det rigtige valg.
  3. Du skal opleve din vej gennem shoppen som logisk uden unødvendige omveje.
  4. Du skal på mail eller telefon have nem adgang til kundeservice, der vender hurtigt tilbage.
  5. Du skal på hjemmesiden opleve god inspiration, når du ”går” en tur rundt i shoppen.

Besøg Billigsport24

Se selv udvalget af fitness beklædning hos Billigsport24. 


Se udvalg


Fitness beklædning hos billigsport24

Fitness beklædning hos Shapeit

Kort beskrivelse

Shapeit.dk hævder at have Danmarks største udvalg af fitness beklædning til kvinder. Blandt andet de populære mærker, Better Bodies, Famme, ABS2B Hummel og ICANIWILL. Derudover forhandler de også Freddy WR.UP, kosttilskud og fitnesstilbehør.

Uddybet 

Shapeit tilbyder gratis fragt uanset prisen. Hvis du vil ombytte varen, så betaler de også fragten. Derudover har de en hurtig leveringstid på 1-2 dage. Shapeit har 5 stjerner på Trustpilot baseret på 2840 anmeldelser. De har en chat og et direkte telefonnummer på deres hjemmeside, så man hurtigt kan få kontakt til personalet. Du kan finde fitness beklædning som fx tights, bukser, overdele, sko, shorts og outlet. Og som nævnt, så er udvalget meget stort. Måske Danmarks største som de hævder. I forhold til priserne svinger de meget, men overordnet så er alle produkter til gode priser, i det der er tale om fitness beklædning af høj kvalitet og kendte mærkevarer hos Shapeit

Fitness beklædning hos Bodyman

Kort beskrivelse

Salg af kosttilskud og fitness beklædning. Fri fragt ved bestilling over 499,-. Ellers 29 kroner for fragt. God kundeservice på tlf.: 81 11 46 49, som har åbent fra 9-15. De hævder at have over 500.000 tilfredse kunder. Bodyman har meget forskellig fitness beklædning. Derudover træningsudstyr, helse, kosttilskud, protein, personlig pleje samt gavekort. 

Besøg Bodyman

Se selv udvalget af fitness beklædning hos Bodyman


Se udvalg


Fitness beklædning hos Athletex

Kort beskrivelse

Super lækkert træningstøj,- og tilbehør til mænd og kvinder i den bedste kvalitet. Athletex sælger lifestyle activewear, der kan bæres året rundt. Athletex repræsenterer alle der lever en sund og aktiv livsstil. Athletex har rigtig lækker fitness beklædning, og deres udvalg minder lidt om Shapeits. Athletex har du ikke fri fragt, medmindre at du køber for over 400 kroner. De har gratis ombytning og 365 dages returret. I deres menu på webshoppen har de noget, de kalder for outlet %. Ved klik på outlet % får du et hurtigt overblik over, hvilke af deres varer der er på tilbud. 

Uddybet

Athletex ApS er en ung online fitnessbutik med kontor liggende i Padborg ved grænsen til Tyskland. Deres virksomhed startede i slutningen af 2018, og siden da bestræber de sig på at være landets største leverandør for kvalitets fitness beklædning og fitnesstilbehør til mænd og kvinder.

Pga. deres geografiske beliggenhed, har de adgang til store internationale, især tyske, producenter som f.eks. Gymjunky, som er et af Tysklands største brands inden for fitness beklædning.  

Dette betyder ikke, at de tilbyder alverdens mærker, men de har et hav af muligheder og udvælger altid deres samarbejdspartnere nøje.

Fordi du hos Athletex ApS kan få brands og produkter, som du ikke får andre steder og sikkert ikke kender til dem, tilbyder de gratis ombytning og 365 dages fuld returret. Hos Athletex ApS står du som kunde i fokus, og de vil altid gøre deres bedste for, at du får den bedste købsoplevelse. 

Du vil i regelmæssige afstande kunne se, at de lancerer flere og flere nye produkter eller brands.

Deres nye produkter kan du altid finde i kategorien “nyheder” eller du tilmelder dig deres klub Athletex for at høre om nye produkter. Det har også mange andre spændende fordele!

Hvad du kan finde hos Athletex?

Fra starten af har det altid været deres mål at være en online fitnessbutik, der sælger mange forskellige brands inden for fitness beklædning, så du altid kan finde det, der passer bedst til dig. Af den grund har de et stort udvalg af tank tops, t-shirts, sports bh, tights, kosttilskud og meget mere.

Da de er forhandler af andre folks produkter, er de altid på udkig efter spændende nye muligheder til at udvide deres sortiment og tilbyde dig som kunde Danmarks bedste udvalg. 

På Instagram eller Facebook kan du se, hvad deres kunder har at sige om deres produkter og deres community, som vokser hver dag.

På deres sociale profiler kører de jævnligt konkurrencer eller tilbud til følgere, så det er altid en god ide at hoppe ind og tage et kig. Det kan selvfølgelig også ske, at du får indblik i deres daglige arbejde på kontoret eller lageret.

Hvis du har brug for hjælp angående købsprocessen, leveringstider eller lignende, har de samlet de vigtigste spørgsmål i deres FAQ afdeling, og har du spørgsmål til størrelserne af produkter, så har de færdiggjort en størrelsesguide til dig. Hvis du stadigvæk har brug for hjælp, så sidder deres venlige kundeservice klar på telefonerne på 36 96 51 32. Du kan også skrive en mail til info@athletex.dk eller bruge deres kontaktformular eller deres live chat, hvor der også sidder en fra deres kundeservice og venter på dine henvendelser.

Uanset, hvordan du prøver at få fat i os, sidder der altid en, der er klar til at guide dig gennem hele købsprocessen og finde svar på dine spørgsmål.

Fitness beklædning hos Athletex

Se selv udvalget af fitness beklædning hos Athletex.


Se udvalg


Lækkert træningstøj til kvinder

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page