Fitness maskiner til hjemmet

Fitness maskiner til hjemmet

Nedenfor er der 4 danske forhandlere, som sælger fitness maskiner til hjemmet.

Og så er der Amazon.


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Køb på Amazon


Fitness maskiner til hjemmet

Fitness maskiner til hjemmet

Fitness maskiner til hjemmet

Squat stativ

Du kan fx træne squat og frontsquat samt presøvelser som bænkpres og triceps pres. Du kan justere højderne. Derudover er der plads til skiverne. 


Tag et kig

Benpres maskine

En god maskine til at træne balder og lår, selvom jeg dog personligt blot ville bruge et squat stativ som ovenfor. Også fordi at denne maskine begrænser sig til at træne ben. Med en vægtstang og et squat rack kan du træne hele kroppen (læs indlæg: Træning med et vægtstangssæt). 


Se maskinen
Bænkpres stativ

Lækkert design af høj kvalitet.


Tag et kig

Konditionsmaskiner til hjemmet

Løbebånd uden motor

Løbebånd

I de fleste løbebånd er der indbyggede træningsprogrammer. Derudover forskellige stigningsmuligheder samt tophastigheder. Nogle løbebånd kan også klappes sammen.


Tag et kig

Motionscyklen

Motionscykler har typisk også indbyggede træningsprogrammer. Nogle har simulatorer, så du kan cykle med andre, online. 


Tag et kig

Kettler axos cycle p motionscykel

Concept 2 romaskine. Romaskine træning

Romaskinen

Romaskinen er god til at kombinere styrketræning med kondition. Der er forskellige sværhedsgrader. Romaskinen træner mest ryg og ben. 


Tag et kig

Spinningcyklen

Nogle spinningcykler har også simulator, så du kan konkurrere mod andre, online. 


Tag et kig


Fitness maskiner til hjemmet


Excentrisk fase

Vægtstangssæt

Du kan også vælge blot at have et vægtstangssæt. Du kan træne hele kroppen, og øvelserne er bedre end i maskiner. Få lidt info om hvorfor træning med et vægtstangssæt er effektivt. Klik på knappen nedenfor. 


Vægtstangssæt

Hvorfor vælge fitness maskiner til hjemmet?

Der er mange grunde til at vælge fitness maskiner til hjemmet. En grund er, at maskinen er inden for rækkevidde. Du kan lige gå ind ved siden af og få træningen overstået. Ja, du kan tilmed træne flere gange om dagen, fordi du ikke skal til at bruge tid på transport til,- og fra fitnesscenteret. Noget træning giver sved på panden. Andet træning gør ikke. Du kan fx lave få minutters HIIT uden at komme til at svede, selvom intensiteten er høj. Se evt. klippet med Dr. Michael Mosley, som har en motionscykel i hjemmet, hvor han træner så lidt som 3 x 20 sekunder på den 3 gange om ugen og opnår store sundhedsmæssige effekter. 

Variationen mellem inaktivitet og aktivitet

Når fitness maskinen til hjemmet er inden for rækkevidde, så kan du gå ind og lave HIIT uden at få sved på panden, ligesom Dr. Mosley. Når der er pause i fodboldkampen, så hop ind og giv den kortvarig gas, og så tilbage til kampen igen. Eller når du ser Netflix med kæresten og har spist for meget chokolade. Ind i det andet rum. Ind og brænd det af og så tilbage igen. 


Gå til forhandler

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page