Fitnessudstyr på afbetaling

Hvis du er på udkig efter fitnessudstyr på afbetaling, så kan du tage et kig hos disse forhandlere:


Forhandler


Forhandler


Forhandler

Hvorfor købe fitnessudstyr på afbetaling?

Der findes rigtig meget forskelligt fitnessudstyr og i forskellige prisklasser. Man skal derfor se sig for, inden at man køber. Det kan være fristende kun at betale et par tusind kroner for en motionscykel, fordi man kan betale hele beløbet på en gang, men det er langt fra sikkert, at en så billig motionscykel er god nok til, at man gider tage den i brug efter noget tid.

Og så er pengene jo spildt.

Derfor kan det være en ide at gå efter fitnessudstyr, som koster mere, men hvor kvaliteten følger med den højere pris. I forhold til en motionscykel, så er der fx en kæmpe forskel i kvaliteten imellem en motionscykel til 1.999 kroner og en motionscykel til 4.495 kroner.

Du kan se en udmærket motionscykel nedenfor. Her kan du tilkoble gratis appen iConsole+, som forklares i videoen efter 1 minut og 40 sekunder.

motionscykel på afbetaling


Gå til forhandleren

Hvilket fitnessudstyr kan købes på afbetaling?

Men der er meget mere fitnessudstyr på afbetaling end en motionscykel. Du kan se et udpluk af fitnessudstyr herunder:

Battle rope

Kettlebell

Håndvægte + træningsbænk

Vægtstangssæt

Slyngetræner

Multi træningsmaskine

Pull up bar

Romaskine

Løbebånd

Motionscykel

Crosstrainer

Air Bike

Vægtvest

Medicinbold

Push Up Stands

Spinning cykel

Ab Wheel

Stepbænk

Stepmaskine

Squat Rack

Alt ovenstående fitnessudstyr kan købes på afbetaling hos denne forhandler:


Forhandler

Hvis du vil have gratis træningsprogrammer til meget af fitnessudstyret, så kan du gå til indlægget: Hjemme fitness udstyr. Her kan du hente gratis træningsprogrammer i pdf, som er lavet af en fysioterapeut. Scroll ned på siden, når du kommer til indlægget.


Gå til indlægget

Afbetalingsmuligheder på fitnessudstyr hos forhandlerne

Der er forskellige afbetalingsmuligheder hos de enkelte forhandlere. Du kan se nogle eksempler herunder:

På noget af fitnessudstyret er der fleksibel afbetaling hos denne forhandler.


Den samme forhandler har en bred vifte af fitnessudstyr på afbetaling (se nedenfor).
Besøg forhandleren

Hos en anden forhandler er der også mulighed for løbende afbetaling på fitnessudstyr. Nedenfor er der tale om en motionscykel, hvor du kan afbetale 511,21 DKK pr. måned. Forhandleren sælger også andet fitnessudstyr på afbetaling.


fitnessudstyr på afbetaling


Besøg forhandleren

Den sidste danske forhandler, som er en specialbutik for fitnessudstyr, tilbyder også afbetaling på fitnessudstyr. Denne forhandler har en del videoer, hvori der fortælles om det forskellige fitnessudstyr. I videoerne får du derfor en grundig vejledning om ting at være opmærksom på inden køb. 


fitnessudstyr på afbetaling


Besøg forhandleren

Hvis ikke man har plads i økonomien til at købe et givent fitnessudstyr, så er det en mulighed at afbetale løbende på fitnessudstyret. Det kan du gøre hos de forhandlere, som vi har gennemgået i dette indlæg. Afhængigt af, hvilket slags fitnessudstyr, som man overvejer at købe, så kan det være mange penge at betale her og nu. Særligt, hvis du overvejer at købe en motionscykel, et løbebånd eller en romaskine. Her kan det godt koste fra 5000 kroner og opefter. Omvendt, så er det måske ikke nødvendigt at afbetale, hvis der er tale om håndvægte eller en kettlebell. I listen over de 20 forskellige slags fitnessudstyr kan du her på iformsupport finde gratis træningsprogrammer. Du kan evt. gå til forhandleren og købe fitnessudstyret først og så vænne tilbage hertil og hente programmerne. Hvis du overvejer at købe en multi træningsmaskine til så kan du også hente programmer til disse.

Hvilket fitnessudstyr på afbetaling skal du vælge?

Her på Iformsupport er der træningsprogrammer til meget af fitnessudstyret, som er vist i listen i starten af indlægget. Du kan fx finde gratis træningsprogrammer til (klik på gå til indlægget for at hente programmerne):

  1. Kettlebells (gå til indlægget)
  2. Træningsbænk med håndvægte (gå til indlægget)
  3. Vægtstangssæt (gå til indlægget)
  4. Multi træningsmaskiner (gå til indlægget )
  5. Battle rope (gå til indlægget)

Du kan også finde mere information om fitnessudstyr i fitnessbloggen. Der er fx info omkring træning med et vægtstangssæt, som er et godt fitnessudstyr til hjemmetræning, hvis formålet er en effektiv helkropstræning, der både kombinerer styrke, øget muskelmasse og kondition som træningsudbytte.

You cannot copy content of this page