Gratis app til vægttab

Gratis apps til vægttab

Leder du efter en gratis app til vægttab, så kan denne artikel hjælpe dig – den gennemgår nemlig 5 gratis applikationer, som kan hjælpe dig med at nå dit vægttabsprogram.

Eat This Much – en gratis app der kan hjælpe dig med at tabe dig

Kan du lide tanken om at lave din egen kostplan? Du kan i appen oprette en fuldt tilpasset kostplan, som er skræddersyet ud fra dine præferencer.

Du skal angive lidt om dig selv – fx den mad, du kan lide, hvor meget du vil tabe dig, dit budget og din daglige aktivitet osv. Appen opretter så en tilpasset kostplan, som er baseret på dine oplysninger.

Du kan også vælge forskellige populære og standardiserede kostvaner. Så med denne app har du derfor mulighed for både at lave din egen kostplan eller at følge en standardiseret kostplan til vægttab.

Appen kan endvidere generere en madplan for en hel uge baseret på præferencer, og du kan logge på måltider, når du spiser eller springe dem over for at få nøjagtig statistik. Det bedste af det hele er, at du kan skippe enhver opskrift eller ingrediens fra planen, hvis du ikke kan lide det, i det at appen tilbyder et alternativ.

De fleste af funktionerne er helt gratis, men du kan opgradere til premiumversionen for at få endnu mere avancerede funktioner. Men for langt de fleste er gratis versionen helt fin. Prøv den af og se om den er noget for dig.

Du kan hente den i appstore.


Detox Diet Plan – lose fat fast

Hvis den forrige app ikke var noget for dig, eller du måske bare vil prøve noget nyt, så kan du prøve appen Detox Diet Plan – lose fat fast.

Selvom de fleste detox -diætplaner bruges til at bekæmpe fordøjelses-, immun- og hudsygdomme, er de også populære i forbindelse med et vægttab. Hvis du er interesseret i at lave en væskebaseret diæt, så vil Detox kostplan-appen være den rigtige for dig. App’en opretter en 7-dages madplan, der består af forskellige frugter og grøntsager, saft og fedtfattige måltider.

En hel dags madplan består af 3 måltider og 2 snacks sammen med en bunke detoxjuicer. Hver dags måltid er forskelligt fra det andet, men ændrer sig efter 7 dage.

Udover detox -diæt, så indeholder appen også masser af vægttab og sundhedstip og vejledninger til øvelser, der er specielt lavet til at tabe mavefedt.

Detox -diætplanen er bestemt værd at prøve, hvis du vil tabe dig hurtigt og rense din krop for alle affaldsstoffer.

Det er dog ikke den bedste app på lang sigt, da du ikke kan følge med sådan en diæt resten af dit liv. Brug den som en kickstarter og følg så evt. nogle af de andre apps.

Hent appen her.

Lifesum – En super gratis app til vægttab

Appen har flere kostprogrammer og tilbyder værktøjer til at følge dem med succes. Uanset om du vil starte keto, detox flydende kost, paleo eller intermitterende faste, har Lifesum oplysninger og værktøjer til at følge dem korrekt.

Appen har en hurtig test, som den bruger til at forstå din tid du har til rådighed samt din livsstil og anbefaler derefter kostplaner i overensstemmelse hermed. Den har tips og læringsmateriale til at lære om den kostplan, som du følger. Du kan endda finde velsmagende opskrifter baseret på den kostplan, du vælger.

Den har en indbygget kalorietæller, makrotracker og mad-dagbog, som er tilpasset din kostplan. Du kan administrere 1 kostplan med grundlæggende adgang til værktøjer i den gratis version; du bliver nødt til at opgradere til premiumversionen for ca. 30 kr. om måneden for at få adgang til alle funktionerne.

Du kan afspille videoen, vist herunder, for at få et hurtigt indblik i denne super gratis app til vægttab.

Du kan hente Lifesum appen her.

Relateret indhold

  1. Gratis kostplan i en app
  2. App til romaskine

You cannot copy content of this page