Hjælp til træningsprogram

Hjælp til træningsprogram

Jeg er fysioterapeut og kan skræddersy et træningsprogram til dig. I menuen på Iformsupport kan du finde nogle træningsprogrammer, som allerede er lavet. De koster penge, og der følger onlinesupport med, medmindre at du fravælger det. Nedenfor kan du finde nogle gratis træningsprogrammer, som jeg har lavet. Hvis jeg skal skræddersy et træningsprogram til dig, så kontakt mig her. Oplys følgende:

  1. Køn
  2. Alder
  3. Træningsmål
  4. Præference for motionsform. Fx vægttræning, løb, crossfit m.m. 
  5. Hvor mange gange om ugen du kan træne
  6. Hvor længe du kan træne 
  7. Hvor mange uger træningsprogrammet skal vare
  8. Vil du træne i fitnesscenteret, hjemme eller udendørs?
  9. Budget. Hvor meget vil du betale for træningsprogrammet?
  10. Har du brug for onlinesupport/onlinesamtaler undervejs?

 Gratis træningsprogrammer

 Styrketræningsprogrammer

Løbeprogram

Vægttabsprogram

HIIT programmer

Hjemmetræning

Hvis du har spørgsmål til træningsprogrammerne, så er du velkommen til at kontakte mig. Enten via kontaktsiden eller via chatten (nederst til højre).

Hvorfor få hjælp til dit træningsprogram?

Når du får hjælp til træningsprogram, så bliver træningsprogrammet skræddersyet til dine mål og dine præferencer. Derudover tager det højde for din kropstype samt hvor længe du har trænet, og om du døjer med skader eller før-skader. Et skræddersyet træningsprogram tilsigter, at du når dit mål og undgår skader bl.a. ved at tage højde for din kropstype og din træningserfaring og niveau, så bl.a. restitutionen mellem træningspassene passer til dig. Derudover skal træningsvolumen tilpasses. Hvis du ønsker et skræddersyet styrketræningsprogram, så er det fx vigtigt, at du hverken har for mange eller for få sæt. Derudover er det vigtigt, at dit træningsprogram hviler på teori og forståelse for fysiologi. Der er for eksempel mange, der ikke forstår forskellen mellem bodybuilding og styrketræning (læs min e-bog). 

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page