Hurtigste vej til et vægttab

Hurtigste vej til et vægttab

Denne artikel giver dig svar på, hvad den hurtigste vej til et vægttab er og kommer ind på:

  1. En nem og overskuelig diætform
  2. Den bedste træningsform til et vægttab 

I bunden af artiklen kan finde 21 gratis træningsprogrammer, som er lavet af en fysioterapeut. Der er mange forskellige slags træningsprogrammer – heriblandt fedtforbrændingsprogrammer med en billedillustration af øvelsen og en øvelsesbeskrivelse.

Tab dig hurtigt med en nem og overskuelig diætform

Den såkaldte 5:2 diæt giver typisk et vægttab på 0,5 – 1 kg om ugen uden motion. 

Med motion kan vægttabet selvfølgelig blive endnu større.

5:2 diæten går ud på, at du må spise, hvad du vil 5 dage om ugen, men til gengæld må du kun spise 500 kalorier som kvinde og 600 kalorier som mand 2 dage om ugen.

5:2 diæten giver dig derfor et stort kalorieunderskud på de dage, hvor du spiser lidt. For at illustrere det tydeligt, så kan vi tage et regneeksempel:

Du er kvinde og har brug for 2000 kalorier om dagen. Dette er dit ligevægtsindtag (tænkt eksempel), og det vil sige, at hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, så tager du hverken på eller taber dig (det går lige op).

Med 5:2 diæten vil du derfor få 2 dage om ugen, hvor du kommer i underskud med 1500 kalorier. På 2 dage er det 3000 kalorier, som du kommer i kalorieunderskud med.

Det betyder, at du skal spise 3000 kalorier ekstra fordelt på de andre 5 dage, hvor du spiser normalt. 

I procent så skal du altså spise 600/2000 = 30 % mere på de normale spisedage, hvis din ugentlige kaloriebalance skal gå i 0.

Det er mere realistisk, at du ender med at spise færre kalorier og derfor får et ugentligt kalorieunderskud.

Du kan læse mere om 5:2 diæten på Google, men der er også mange Youtube videoer omkring diætens sundhedsmæssige effekter.

Der er fx stor sandsynlighed for, at du sænker dit IGF-1 niveau, som kædes sammen med cancer, og som primært opreguleres via kalorier og højt proteinindtag fra animalske kilder og mælkeprodukter. 

Den bedste træningsform til et vægttab

Hvis du så kombinerer 5:2 diæten med kredsløbstræning, som er den bedste træningsform til et vægttab, så har du fundet den hurtigste vej til et vægttab.

Du kan fx træne på en motionscykel, en romaskine, en crosstrainer eller et løbebånd 3 gange om ugen i 45 minutter hver gang ved siden af 5:2 diæten.

Man kan sagtens forbrænde 500-700 kalorier på 45 minutter og ved siden af 5:2 diæten vil du derfor nemt kunne bringe dig selv i et ugentligt kalorieunderskud og dermed opnå et hurtigt vægttab.

Opnå et hurtigt vægttab ved at have en kredsløbsmaskine derhjemme

Hvis du vil spare tid, så er det oplagt at have en kredsløbsmaskine i hjemmet i jagten på det hurtige vægttab.

I de fleste kredsløbsmaskiner er der indbygget træningsprogrammer, som sikrer dig kvalitet i din træning.

Kredsløbsmaskiner fås i alle prisklasser, og valget af kredsløbsmaskinen bør derfor bero på, hvilken kvalitet, teknologi og features som man har brug for.

Du kan fx få spinningcykler og motionscykler med digitale personlige trænere, og hvor du kan simulere din træning, så du kan cykle ruter i alverdens byer hjemmefra stuen.

Du kan bare se alle de features, der er i spinningcyklen nedenfor:

Spinningcyklen hedder NordicTrack S22i og kan findes hos denne forhandler, som er en specialbutik, der er kendt for sin høje kvalitet på diverse kredsløbsmaskiner. 

Hvis det generelt interesserer dig – det her med at træne derhjemme på kredsløbsmaskiner med fede features, så kan du også læse artiklerne:

  1. Cykelsimulator alpe d´huez
  2. Spinningcykel med skærm

Er du mere til romaskiner, så kan følgende artikler anbefales:

  1. Romaskine med vand
  2. Romaskine til vægttab

Og hvis løbebånd så:

  1. Løbebånd til lejligheden
  2. Sammenklappeligt løbebånd
  3. Vejledning i køb af løbebånd

I din jagt på den hurtigste vej til et vægttab, så kan du prøve kræfter med 5:2 diæten og anskaffe dig en fed kredsløbsmaskine, som du kan tage i brug derhjemme.

Du kan tage et kig hos nedenstående 3 forhandlere, som tilsammen har et stort udvalg af kredsløbsmaskiner:

Gratis træningsprogrammer i forbindelse med den hurtigste vej til et vægttab

Hvis du klikker her, så kommer du til en artikel, der giver dig 21 gratis træningsprogrammer, som du kan bruge i forbindelse med dit mål om et vægttab.