Hvordan får man slanke lår?

Hvordan får man slanke lår?

 [adinserter name=”Block 1″]

Brug en crosstrainer eller en motionscykel til at få slanke lår. Smart er det at have crosstraineren eller motionscyklen derhjemme. På den måde kan du hurtigt klare træningen, som ikke behøver at tage mere end 30 minutter.

Slanke lår i dag
!

Træn 3-4 gange om ugen på din crosstrainer eller motionscykel. Gå til den og træn i ca. 30 minutter. Hav udstyret i hjemmet og spar tid i forhold til kørsel til,- og fra fitnesscenteret.


Find en crosstrainer


Hvordan taber man sig på røven? Hvordan får man slanke lår?

[adinserter name=”Block 1″]

SportsArt Upright Bike C535U Motionscykel

Slanke lår med motionscyklen

På en motionscykel kan du træne dine lår slanke. Tilpas modstanden så den passer til dig. Følg et træningsprogram som er indbygget i motionscyklen.


Find din motionscykel

[adinserter name=”Block 1″]

Slanke lår kræver vedholdenhed

Du ved, at det tager tid at få slanke lår. Det kræver vedholdenhed. Kan du forpligte dig selv til at tage i fitnesscenteret og træne 4 gange om ugen?

Hvis ikke så overvej om du kan forpligte dig til at træne 4 gange om ugen, hvis udstyret var i dit hjem. 

Træningsudstyr i hjemmet

Når træningsudstyret er i hjemmet, og træningen kan klares på 30 minutter, så er det selvfølgelig klart, at chancen for at man vedligeholder sin træning er større, end hvis man skal til at tage i fitnesscenteret, klæde om, køre hjem og sidde fast i trafikken.

Der går hurtigt mere end 1,5 time!

Slanke lår kræver også fokus på diæt

Husk at føre en fornuftig diæt ved siden af din træning, i det det handler om, at du skal forbrænde flere kalorier, end hvad du indtager, når målet er slanke lår.

Det kan være en god ide at finde dit såkaldte ligevægtsbehov. Dvs. dit daglige behov for kalorier i forhold til at holde vægten.

Du kan så have som mål at ligge 500 kalorier under dette på daglig basis. Er dit ligevægtsbehov på 2800 kalorier, så kan du prøve at holde dig på 2300 kalorier.

Dette giver dig et ugentligt kalorieunderskud på 7 x 500 = 3500 kalorier. Dette vil føre til et ret hurtigt vægttab og slanke lår.

Dagligt behov for proteiner

For en person der er moderat aktiv har man brug for ca. 0,8 gram protein per kg man vejer. En person på 100 kg har derfor brug for ca. 80 gram protein dagligt.

Men når man vil tabe sig og slanke sine lår, så kan man med fordel opregulere indtaget til 1,0-1,3 gram per kg man vejer.

Et øget proteinindtag øger forbrændingen og giver øget mæthedsfølelse.

[adinserter name=”Block 1″]

Slanke lår i dag

Kombiner din træning på enten crosstraineren eller motionscyklen med en kaloriefattig diæt, der er højt på proteiner.


Køb din crosstrainer nu

Hvordan taber man sig på armene? Spirit CE900 LED Crosstrainer

Hvordan taber man sig på lårene hurtigt?Hvordan får man slanke lår? Spirit CU900 LED Motionscykel

Træn dine lår slanke

Træd til i de pedaler. Mærk varmen og sveden fra din krop. Det er kalorier, der forbrændes. De slanke lår er på vej!


Slank dine lår i dag!

Slanke lår ved at gå til den

[adinserter name=”Block 1″]

Når du har fået din crosstrainer eller motionscykel, så skal du gå til den. Det behøver ikke være hver gang, men prøv at give den gas ca. halvdelen af gangene. Hvis du træner 4 gange om ugen, så kan du starte med at have 2 hårde træningspas og 2 lette. Stille og roligt og med tiden kan du psyke dig op til at gennemføre flere hårde træningspas. 

[adinserter name=”Block 1″]

Motivation til at fortsætte

Crosstrainere og motionscykler har indbyggede træningsprogrammer. Træningsprogrammerne er selvfølgelig lavet af professionelle fagpersoner, så du sikrer dig en effektiv træning i forhold til dit mål om at få slanke lår og generelt en flottere krop.

Du kan finde crosstrainere og motionscykler med mere end 10 forskellige træningsprogrammer. Variationen kan holde motivationen vedlige. Prøv kræfter med lidt af hvert!

[adinserter name=”Block 1″]

Komforten er i top

I gamle dage var det ubehageligt at sidde på en træningsmaskine, men sådant er det ikke længere. Der er fokus på ergonomi og komfort på markedets motionscykler og crosstrainere. Man vil have alt i én maskine. Lækker komfort. Variation i træningsmuligheder. Motiverende data i displayet osv. osv. 


Hvordan taber man sig på lårene hurtigt?Hvordan får man slanke lår? Spirit CU900 LED Motionscykel

Hurtig levering

1-3 hverdage og så har du motionscyklen leveret. 


Slank dine lår i dag!

Start træningen i dag!

Det samme gælder med crosstraineren. Hurtig levering så du kan starte med at træne hurtigst muligt og få slanke lår.


Køb din crosstrainer nu

Hvordan taber man sig på armene? Spirit CE900 LED Crosstrainer
[adinserter name=”Block 1″]

Hvordan får man slanke lår? Det gør man ved at træne på en crosstrainer eller en motionscykel. Og så skal man huske at træne ofte. Gerne 4 gange om ugen. Du behøver til gengæld ikke at træne mere end 30 minutter.

Hav crosstraineren eller motionscyklen i hjemmet og undgå at tage i fitnesscenteret. Dette øger chancen for, at du holder træningen vedlige. Med tiden vil du få slanke lår og en flot krop.

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page