Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg?

Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg?

Træn derhjemme på en motionscykel. Følg de indbyggede vægttabsprogrammer. Kombiner din cykling med 5:2 diæten. Dette kan give et vægttab på ca. 1 kg om ugen.

Glem alt om fitnesscenter og at veje din mad af hver dag. Hold det simpelt ved at træne hjemmefra. 

 • Spar tid
 • Større chance for at du vedligeholder træningen
 • Motionscyklen indeholder træningsprogrammer, som er lavet af fagfolk – du sikrer dig en optimal træning

Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg? Er et spørgsmål som mange stiller. Vi gennemgår, hvordan du hurtigst muligt kan tabe 10 kg i nedenstående indlæg.

Undgå fitnesscenteret – tab dig 10 kg ved at træne derhjemme på en motionscykel

Nogle modeller kan kobles op med tablet eller iPad, så du får adgang til at supplere træningsprogrammerne med ruter fra den ”virkelige verden”.

 • Motionscyklen leveres inden for 1-3 hverdage
 • 60 dages fuld returret
 • Gratis fragt


Genoptræning af knæ cykling

Motionscykel til vægttab

 1. Professionelle træningsprogrammer indbygget, så du sikrer dig en målrettet træning mod dit vægttab
 2. Mange modstandsniveauer så du kan presse dig selv!
 3. Et stort display så du har styr på data – forbrændte kalorier, puls, km/t, hastighed, kadence m.m.


Start i dag!

Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg?

Der er mange, der går med et ønske om at tabe sig men uden at vide, hvordan man gør, og så søger de alt muligt på nettet og bliver viklet ind i en masse forkert information – misinformation, der kun har til formål at sælge. 

Der er fx meget misinformation om, at et givent kosttilskud kan give et hurtigt vægttab på 10 kg på ingen tid, og som samtidigt er sikkert at bruge. I næsten alle tilfælde kan du være sikker på, at ingen lovlige kosttilskud kan give dig et vægttab.

I gamle dage var der thermo power, som var et hit (producenten tjente styrtende med penge), fordi folk tabte sig, men problemet var, at de tog det hele på igen, når pilledåsen var tom. Derudover havde de fleste bivirkninger som hjertebanken, svimmelhed og øget kropstemperatur.

Pillerne indeholdt efedrin, som kan være farligt for hjertet, og enkelte mistede ligefrem livet på at tage dem (dog i forvejen svækkede personer). Pillerne blev derfor ulovlige. Men de her producenter af sådanne kosttilskud lever af at sælge “den nemme løsning”. 

De appellerer til dovenskaben i os alle. Og sagen er bare den, at dovenskab ikke hænger sammen med at tabe 10 kg.

Det der fungerer er en ændring i nogle vaner, som man har. Man skal forsøge at få nye vaner – vaner, som man har det godt med. Og når man har det godt med at gøre et eller andet, så er det fordi, at det frigiver dopamin.

Det hele handler om dopamin – hjernens belønningssystem

Dopamin er et stof, der frigives i hjernen, når hjernen mener, at vi har gjort noget, som vi er glade for, stolte af, eller har spist noget, som vi godt kan lide (typisk noget sødt). 

Vi motiveres derfor til at gøre noget, der giver os dopamin. Men vi får dopaminfrigivelse på meget forskellig vis. 

 • Nogle får det i stor stil, når de dyrker motion. Andre får det ikke i samme grad. 
 • Nogle får det, når de tjener penge. 
 • Nogle får det, når de er sociale og får et godt grin med andre.
 • Nogle får det, når de har løst en opgave. 
 • Nogle får det, når de drikker en masse alkohol eller spiser junk-food.

Listen er lang på områder, hvor dopamin kan frigives, og hvor vi er forskellige.

Forklaringen på forskelligheden i frigivelse af dopamin findes bl.a. i tanker. 

Tanker frigiver dopamin. Du kan fx lukke øjnene og tænke på alverdens godt. Fx at du vinder i lotto, og hvad du så kan med alle dine penge. 

Dette frigiver dopamin, men det er blot tanker. Det er ikke virkeligt.

Virkelighed eller ej – tanker er tanker og dopamin er dopamin

Hvorvidt det er rigtigt, at du kan lide at knokle løs på motionscyklen er ikke afgørende. Det afgørende er, hvad du tænker, når du træner. Teknikken er, at du skal bilde dig selv ind, at du kan lide det, og du skal fortælle dig selv hvorfor. 

Vi kan typisk lide noget, der fodrer vores behov og styrker vores opfattelse af os selv og omvendt, så kan vi ikke lide noget, der gør det modsatte. 

Hvis man fra barnsben har fået fortalt, at man er sådan en charmetrold, og at man har fået lavet koblingen fra barndommen om at “være en charmetrold” er noget rart og godt (frigivelse af dopamin), så søger man denne bekræftelse fra omverdenen som voksen. 

Hvis man fra barndommen har fået fortalt, at man er et supertalent i løb, og at man har fået dopamin på dette, så elsker man at løbe. 

Hvis man fra barndommen altid har fået at vide, at man er så dygtig til at passe sine ting og løse opgaver, og at man har fået dopamin på dette, så søger man henimod opgaveløsning som voksen. 

Og når man gør noget mange gange, så bliver man typisk god til det, og så er det virkeligt. Nu er du rent faktisk god til det. Denne igangsætning kan derfor med tiden føre mere og mere med sig (igangsætning af en selvforstærkende proces).

Men det hele starter med koblingen mellem handling og dopamin. Man gør ting, fordi det giver dopamin. 

Og man får dopaminen undervejs i handlingen, fordi man har lavet koblingen.

Det er dog bare koblinger i hjernen

Men det er bare koblinger, og man kan lave koblingerne om. Koblingerne laves om ved at ændre tankerne til positive, når man laver noget, som man normalt ikke bryder sig om. Og så skal man sætte et mål i den nye handling. Når målet nås, så frigiver du dopamin, og du starter stille og roligt en positiv spiral, hvor den nye handling bliver mere og mere noget, som du kan lide at gøre. 

Ros dig selv – få evt. andre til også at rose dig

I barndommen blev du rost for ét eller andet. Derfor koblingen mellem handling og dopamin. Du skal nu gøre præcis det samme i den nye handling. Hvis du har det godt med at andre roser dig for dit vægttab, så spørg dem: “Kan I se, at jeg har tabt mig?”. “Ja, det ser satme godt ud. Det er flot!” Osv. osv. Start koblingen i dag!

Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg? Det gør du ved at træne på en motionscykel, som har indbygget træningsprogrammer. 

Hvordan taber man sig hurtigt 10 kg?


Genoptræning af knæ cykling

Motionscykel til vægttab

 1. Professionelle træningsprogrammer indbygget, så du sikrer dig en målrettet træning mod dit vægttab
 2. Mange modstandsniveauer så du kan presse dig selv!
 3. Et stort display så du har styr på data – forbrændte kalorier, puls, km/t, hastighed, kadence m.m.


Start i dag!

Så til spørgsmål om, hvordan taber man hurtigt 10 kg? Så er det simpelthen et spørgsmål om at være i kalorieunderskud. Dette gør man bedst ved at træne på en motionscykel, og så kombinere træningen med 5:2 diæten.

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page