Hvordan taber man sig på armene?

Hvordan taber man sig på armene?

Du kan tabe dig på armene ved at bruge en crosstrainer. En crosstrainer træner både arme og ben samtidigt. Du kan justere på modstanden, så det bliver hårdt. På den måde kan du få stram-op effekt, da den hårde modstand virker som styrketræning.

Tab dig på armene

Anskaf dig derfor en crosstrainer du kan have derhjemme. Så er der større chance for, at du får trænet. Træn blot 30 minutter hver anden dag, så vil du få resultater med tiden.
Køb din crosstrainer!


Hvordan taber man sig på armene? Spirit CE900 LED Crosstrainer


Du kan kombinere din træning på crosstraineren med et par kettlebells for at styrketræne armene.

Kettlebell 8 kg

Kombiner med kettlebells

Du kan nemt træne armene med kettlebells. Træningen kan blive intensiv og kan klares hurtigt. Find kettlebelløvelser og program her.
Køb dine kettlebells

Tab dig på armene men også på hele kroppen

Husk at du ikke kan punkttabe dig. Dvs. at det ikke er muligt kun at tabe sig på fx armene. Kroppen forbrænder fedt fra alle kroppens fedtdepoter. Det er både fedtdepoter i arme, lår, balder osv. Når du derfor træner på crosstraineren eller bruger dine kettlebells, så kan det føre til, at du taber dig, men det er ikke kun på armene. Det er på hele kroppen. 

Hvordan former jeg så kroppen?

Styrketræning er træningsformen, der kan forme kroppen. Dvs. give fylde. Muskelfylde. Kettlebells, håndvægte eller blot et vægtstangssæt kan bidrage meget med at øge muskelfylden. Men hvis du ikke kan lide at træne med disse udstyr, så kan du også få styrketræningseffekt på konditionsmaskiner som fx crosstraineren eller en motionscykel. Her kan du justere på modstanden. Og du kan også følge de indbyggede træningsprogrammer. 

Træning af mormor arme med håndvægte

Tab dig på armene i dag!

Det er vedholdenhed, der giver resultater. Med træningsudstyret derhjemme kan træningen hurtigt klares.

Crosstraineren

Crosstraineren træner både arme og ben. Du forbrænder kalorier og får stram-op-effekt. Køb den og start i dag!

Nemt træningsprogram hjemme.Træning af mormor arme med håndvægte. NordicTrack C14.9 crosstrainer
Hvis crosstraineren ikke er noget for dig, så kan du også tabe dig på armene ved at motionere på en motionscykel. Træning på en motionscykel kan hurtigt blive hård, hvorfor du forbrænder fedt på hele kroppen.

Du bruger dog ikke armene i samme grad som på en crosstrainer, og du får derfor ikke styrketrænet armene. Hvis du derfor ønsker at forme dine arme, så bør du kombinere med kettlebell træning eller med andet udstyr. Fx håndvægte.Bodytone EVOU2 + Motionscykel

Brug en motionscykel

En motionscykel kan også bruges, hvis du vil tabe dig på armene. Køb den og start i dag!


Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page