Hvordan taber man sig på benene?

Hvordan taber man sig på benene?

september 9, 2020 0 Af admin

Hvordan taber man sig på benene?

Om jeg er træt af mine ben? Det tror jeg nok, jeg er! 

De er blevet for fede og store at se på, og jeg er bare træt af dem. Jeg ser ikke længere godt ud i mine bukser, hvis jeg overhovedet kan passe dem længere.

Hver eneste gang at jeg ser mig i spejlet, så bliver jeg mindet om, at jeg bare bliver nødt til at gøre noget ved det.

Så nu gør jeg noget ved det!

Beslutningen er taget. Jeg skal have tabt mig på mine ben. Mine ben skal blive flotte, slanke og lækre at se på, og det må gerne gå hurtigt!

Sådan taber man sig på benene!

Den bedste måde at tabe sig på benene er at bruge benene. Dels fordi at når du træner ben, så forbrænder du meget energi, fordi kroppens største muskler findes i benene. 

Selve træningen

Tab dig på benene med en crosstrainer

Hvordan taber man sig på benene? Tab dig på benene med en crosstrainer! Du kan fx bruge en crosstrainer. Fordelen ved en crosstrainer er, at du kan justere på modstanden og hældningen, så du også kan lave stram-op-træning, der rammer forskellige muskler i dine ben og balder. Så samtidigt med at du træner cardio og forbrænder kalorier, så får du også styrketrænet balder og lår i ét og samme træningspas. Resultatet bliver, at du taber dig på dine ben, og dine ben bliver flottere, slankere og stærkere. Det er smart at have en crosstrainer i hjemmet, i det du så hurtigt kan lave din daglige træning, som ikke behøver at tage mere end 30 minutter. Derefter kan du tage dig et dejligt bad med god samvittighed. Med tiden vil dine ben ændre form, og du kan igen tage på shoppingtur og finde dig noget forfriskende nyt tøj og vise dig selv frem for hele familien, som lykønsker dig med dit vægttab og dine nye ben!

Lækre crosstrainere

Tab dig på benene ved at bruge en crosstrainer. En crosstrainer du kan have derhjemme, så du får gennemført træningen.

Tab dig på benene i dag!

Uddybet om crosstrainere

Til rimelige priser kan du finde en lækker crosstrainer, der tilbyder dig god komfort, når du træner. Mange crosstrainere har mere end 10 forskellige træningsprogrammer, du kan vælge imellem, så du får en optimal træning. Husk på at træningsprogrammerne er lavet af professionelle og er indbygget i crosstraineren. Du er derfor sikker på, at din træning er effektiv i forhold til dit mål om at tabe dig på benene. Derudover kan du lægge mærke til antallet af modstandsniveauer. Desto flere, desto bedre, i det du så meget gradvist kan øge niveauerne, så der ikke er så langt spring imellem dem. Gå efter mindst 20 modstandsniveauer. Derudover skal crosstraineren være stabil og kunne tåle din kropsvægt. Disse informationer er altid angivet under specifikationer. Det kan også have en værdi, at du kan aflæse din puls i displayet i crosstraineren, så du ved, hvilken pulszone du træner i. Det er helt enkelt at tabe sig på benene med en crosstrainer. Det eneste det kræver er, at du kommer i gang, og at du får gjort det regelmæssigt. Står den i dit hjem, så er det nemt, og du kan stille din nye lækre crosstrainer, hvor du vil. Foran fjernsynet til friends, eller hvor du vil! Det er op til dig selv. Crosstrainere har typisk hjul under sig, så den hurtigt kan transporteres fra et rum til et andet, hvis det er det, du vil. Hos Abilica leveres din crosstrainer inden for blot 1-3 hverdage, og så er du i gang!

Tab dig på benene med en motionscykel

Du kan også tabe dig på benene ved at bruge en motionscykel. Her kan du også justere på modstanden, så du kan få stram-op-delen med i form af styrketræning. Ligesom i crosstrainere så kan du finde motionscykler i god kvalitet til stærke priser og med indbyggede træningsprogrammer, så du får en effektiv og varieret træning. Minusset ved motionscyklen i forhold til crosstraineren er dog, at du ikke kan ramme musklerne fra så forskellige vinkler. Ved crosstraineren kan du læne dig meget for,- og bagover, så du kan lægge vægt på balder eller lår. Ved motionscyklen er der kun siddende og oprejst position, og træningen går mest i benene. Ikke så meget i balderne.

Lækre motionscykler

Tab dig på benene ved at bruge en motionscykel. En motionscykel du kan have derhjemme, så du får gennemført træningen.