Lækkert træningstøj til kvinder

Lækkert træningstøj til kvinder


Lækkert træningstøj til kvinder

Der er meget lækkert træningstøj til kvinder på onlinemarkedet, men det er langt fra alt træningstøj, der er lige lækkert. Nedenfor har jeg samlet 3 udbydere, som jeg kan anbefale. 

Bodyman

Athletex

Shapeit

Udbyderne er kendte og har et bredt udvalg af lækkert træningstøj til blandt andet kvinder. Hos Shapeit er der fri fragt, og en levering på blot 1-2 dage. De har 5 stjerner på trustpilot baseret på 2830 anmeldelser. Hvis du vil ombytte dit træningstøj, så betaler de også fragten. De har en chat og et telefonnummer, så du hurtigt kan komme i kontakt med personalet. De har et udvalg af blandt andet tights, bukser, overdele, sko, shorts og tilbehør

Lækre tights til kvinder

Shapeit har fx de populære FAMME – WAVE PUSH UP GRÅ.


Tights hos Shapeit

Træn i lækre tights. FAMME, better bodies og et væld af mærkevarer. 


Se udvalg


Lækkert træningstøj til kvinderBukser hos Shapeit

Lækre bukser i forskelligt design. Mærkevarer af høj kvalitet. 


Tag et kig

Lækkert træningstøj kan booste motivationen, så man får lyst til at træne. Og så føles det bare godt at iføre sig noget ordentligt træningstøj, der både føles behageligt, og som ser godt ud. Heldigvis er priserne overkommelige hos de 3 udbydere, som jeg nævnte:

Bodyman

Athletex

Shapeit

Hvilken udbyder du skal vælge afhænger af, hvad du er på udkig efter. Generelt kan man sige, at hvis du ønsker at gå på jagt i et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, så er Shapeit min anbefaling. De har bare super produkter, og de har mange at vælge imellem. Længere er den ikke. Bodyman har også fine produkter, og her kan du finde billige produkter end hos Shapeit. Så hvor det generelt koster lidt mere hos Shapeit på grund af kvaliteten, så kan du hos Bodyman finde produkter, der er billigere. Sidst har vi Athletex, som også taler for sig selv. Produkterne er ret lig med Shapeit dog til lavere priser og efter min mening til en lidt lavere kvalitet. Tag et kig på mine anbefalede udbydere og vurder selv. 

  1. Bodyman
  2. Athletex
  3. Shapeit

Hvorfor er lækkert træningstøj til kvinder så vigtigt?

Det må du som kvinde kunne svare på. Men generelt så vil man vel gerne se præsentabel ud, når man træner. Særligt, hvis man træner i et fitnesscenter. Derudover så kan træningstøjet påvirke træningen. Det er fx ret vigtigt, at du føler dig komfortabel i det tøj, som du træner i. Det betyder, at tøjet bl.a. skal tage højde for sved og varme. Dernæst skal det kunne holde til, at du bruger det ofte. Dvs. at det ikke skal miste elasticitet, farve og spændstighed, når det går igennem vaskemaskinen dag efter dag. Derfor er det værd at lægge mærke til anbefalingerne. Derudover kan det være smart at kigge på træningstøj, som har en god elasticitet, fordi din kropsform vil ændre sig, når du træner. Din røv og hofte kan blive mere veltrænet og ændre størrelse. 

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page