Løb på løbebånd

Løb på løbebånd

Har du svært ved at finde motivationen for at løbe udenfor? Det er du ikke alene om.

Regn, kulde og blæst får mange til at springe løbeturen over. Eller skulle man sige løbeturene? Måske var dit mål, at du skulle afsted mindst 2 gange om ugen, men i sidste uge var du kun afsted 1 gang. Ugen før var du slet ikke afsted. Og i den kommende uge bliver det regnvejr og kulde. Hvor mange tabte løbeture bliver det til på 1 år?

Løsning

Løsningen er et løbebånd. Et løbebånd i dit hjem. Når du så, på din træningsdag, sidder og drikker kaffe og iagttager regnen og blæsten gennem vinduerne, så kan du trække på smilebåndet, da du ved, at din løbetræning foregår inden døre. Du har måske placeret løbebåndet foran et vindue, så du kan minde dig selv om, hvor fantastisk en beslutning det var at anskaffe dig et løbebånd. Nu får du løbet som planlagt. Din form bliver bedre, og du holder vægten vedlige eller taber dig ligefrem. Et dejligt forfriskende bad efter din tur på løbebåndet venter lige om hjørnet. Det er nemt, og dine løbesko bliver ikke mudret til.

Hvilket løbebånd skal du vælge?

Men hvad for et løbebånd skal du vælge, nu hvor du har besluttet dig for at købe et? Her følger lidt råd i forbindelse med køb af løbebånd:

  1. Ikke for smalt

Løbebåndet skal ikke være for smalt. Det kan være irriterende, hvis løbebåndet er for smalt, for så skal du koncentrere dig om ikke at falde af det. Jeg anbefaler, at løbebåndet er mindst 50 cm i bredden ligesom de fleste i fitnesscentrene.

  1. Stigningsmulighed

Hvis balderne skal strammes op, så er det særligt godt med stigningsløb, i det det aktiverer større og mere kraftfulde muskelfibre i balderne (Ftb-fibre). Det er de samme muskelfibre du aktiverer, når du styrketræner, og de fylder mere, så du får en bedre røv.

  1. Sammenklappeligt

Køb et løbebånd der kan klappes sammen og spar plads.

  1. Træningsprogrammer

For motivationens skyld så er det smart at købe et løbebånd med indbyggede træningsprogrammer. Så har du noget at vælge imellem.

  1. Vise puls i displayet foran dig

Hvis du vil træne i pulszoner, så køb et løbebånd der viser din puls i displayet foran dig. 

Løb på løbebånd

Så er der ikke mere at skrive end god træning!


Køb løbebåndet


Løb på løbebånd

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page