Løbebånd pris

Løbebånd pris

december 21, 2019 0 Af admin

Hos Abilica kan du få grundig vejledning i forbindelse med køb af et løbebånd. De har et stort udvalg. 

Se udvalg

Hvis du klikker på knappen nedenfor, så sendes du til en forhandler, der har et stort udvalg af løbebånd i forskellige prisklasser. Der er også en videoguide i forhold til købsovervejelser samt råd i forhold til, hvad du skal give for et løbebånd. 

Løbebånd pris sammenholdt med kvaliteten

Hvad bestemmer løbebåndets kvalitet?

Løbebåndets kvalitet samlede kvalitet er bestemt af kvaliteterne på: Motor, rammekonstruktion, båndkvalitet og afdæmpning.Motoren
Motoren er hjertet i løbebåndet. Desto stærkere motor desto mere kan det holde til, hvilket kan sammenlignes med motoren i en bil. Forestil dig at køre 160 km/t i en Audi A6 og en Peugeot 107. De kan begge køre ved den hastighed, men motoren i 107’eren arbejder noget tættere på sin maxydelse og slides mere ved 160 km/t end A6’eren gør.Rammekonstruktion
En stærk ramme er et kvalitetsstempel og giver et stabilt løbebånd. Vægten på løbebåndet og godstykkelsen er derfor med til at indikere kvaliteten. Jo tungere båndet er, desto mere gods er der i løbebåndet og jo stærkere ramme.Båndkvalitet
En god båndkvalitet øger levetiden samt er lækrere at løbe på.Afdæmpning
Løbebåndets afdæmpning afspejler også kvaliteten. På nogle er der dæmpepuder i landingsområdet, hvor fødderne rammer, på nogle er der puder under hele løbefladen, og på de bedste er der dæmpning i hele løbepladen.
 
Disse 4 elementer spiller altså ind på dit løbebånd pris.
 

Hvor mange hestekræfter bør motoren have?

Desto flere hestekræfter (HK), desto stærkere motor desto stærkere løbebånd. Jogger du, kan du fint klare dig med 2 kontinuerlige HK. Skal løbebåndet bruges af flere og til forskellig former for løb, vil du drage fordel af flere hestekræfter.Vælger du et løbebånd med maxhastighed på 20 km/t, bør løbebåndet som minimum have 2,75 HK. Men igen jo flere hestekræfter desto længere holdbarhed.Hvis vi sammenligner to løbebånd med en maxhastighed på 20 km/t og hhv. 2,75 HK og 4 HK, så kan det sammenlignes med en Audi A6 og en Peugeot 107. De kan begge køre ved 150 km/t, men Peugeoten er noget mere presset og slides mere ved den hastighed end A6’eren.
 

Hvor god er støddæmpningen?

Støddæmpningen er generelt god på alle løbebånd, du finder i en specialforretning. Det er dog forskelle mærker og modeller imellem. De mindre modeller har ofte kun dæmpning i landingsområdet, hvor fødderne rammer. De større modeller har ofte dæmpning under hele løbefladen.Nogle modeller har dæmpepuder og andre dæmpes i hele løbepladen. Nogle løbebånd har en meget fjedrene dæmpning, hvor andre har en mere naturlig afdæmpning. Uanset så er et løbebånd altid mere skånsomt end løb på asfalt.

Løbeprogrammer

Der forskellige slags løbeprogrammer indbygget i de forskellige løbebånd. Og så er antallet forskelligt. Nogle løbebånd har fx 10 programmer. Andre har hele 44 programmer. 

Stigningsmulighed

Det mest normale er en stigningsmulighed på 0-15 %, men der er også løbebånd, der kan eleveres mere. Dette ser du under specifikationer til hvert løbebånd. 

Tilslutning til pulsbælte

Nogle løbebånd kan kun måle håndpuls. Det betyder, at du skal til at lægge dine hænder på løbebåndets målere for at måle puls. Det kan betyde, at du skal sænke din hastighed. Smartere er det med et løbebånd, der registrerer puls fra pulsbæltet, fordi pulsen så konstant vises i displayet, og du kan så koncentrere dig om dit løb. 

Løbebånd til hjemmebrug. Løbebånd der kan klappes sammen

Foldbarhed

Nogle løbebånd kan foldes sammen, så du sparer plads. 

Eller se udvalget af løbebånd her på Iformsupport

Iformsupport har samlet nogle af de bedste løbebånd på markedet. Løbebånd der er forskellige i forhold til tophastighed, design, stigningsmulighed, computerdata, pris og andet.