Løbebånd professionel

Løbebånd professionel

december 21, 2019 0 Af admin

Hvis du klikker på knappen nedenfor, så føres du til en forhandler, der sælger professionelle løbebånd. Der er også en videoguide i forhold til købsovervejelser. 

Motoren

Desto større motor, desto længere levetid og højere tophastighed har løbebåndet end ved en mindre motor. Uddybet: Hvis 2 løbebånd skal løbe med 18 km/t, så er det nemmest for det løbebånd, der har flest kræfter (størst motor). Slitagen er derfor mindre. 

Båndkvaliteten

En god båndkvalitet øger levetiden samt er lækrere at løbe på.

Afdæmpningen

Løbebåndets afdæmpning spiller også ind  på kvaliteten. Nogle har dæmpepuder i landingsområdet, hvor fødderne rammer, og andre har puder under hele løbefladen. På de bedste er der dæmpning på hele løbepladen.

Rammekonstruktion

En stærk ramme giver et stabilt løbebånd. Vægten på løbebåndet og godstykkelsen indikere rammens tykkelse og styrke. Desto tungere båndet er, desto mere gods er der i løbebåndet og jo stærkere er rammen.

De 4 ovenstående parametre spiller altså ind på løbebåndets samlede kvalitet.

Du kan være i dialog med forhandleren og fortælle ham, hvad dit formål med løbebåndet er, og hvad løbebåndet skal kunne. I forhold til hvad dit formål er, så er det ikke bare at løbe på det, der er formålet.

Det er distancerne, du planlægger at løbe. Det er træningsformerne. Fx HIIT. Det er bakkeløb (stigningsmulighed).

Det er intervalløb (tophastighed og løbeflade). Det er pulstræning (mulighed for pulsbælte). Det er om, du ønsker variation i fx træningsprogrammer, så det ikke bliver kedeligt.

Det er at være konkret, så forhandleren kan imødekomme så præcist som muligt, så du får, hvad du skal have og undgår at betale for noget, du ikke har brug for.