Løbebånd med stigning

Denne artikel viser en række løbebånd med stigning og gennemgår dem i forhold til kvalitet og pris. Der er links til butikkerne, så du kan købe løbebåndet. Hvis ikke du vil læse artiklen, så kan du gå direkte til følgende forhandlere og se deres udvalg:


Gå til forhandleren


Gå til forhandleren


Gå til forhandleren

Løbebånd med stigning i prisklassen 7.000 kr. til 9.900 kr.

Masterfit TP100 Løbebånd (6.999,- inkl. moms)Løbebånd med stigning

Masterfit TP100 er et suverænt løbebånd til prisen. Løbebåndet har en stigning på 15 %. En stigning på 15 % er meget almindeligt og er nok til at presse de fleste.

Men du kan også finde løbebånd med helt op til 40 % stigning. Masterfit TP100 giver dig en løbeplade på 50 x 140 cm. 50 cm i bredden er bredt nok til, at du ikke skal bekymre dig om, om du nu holder dig inden for løbepladen, når du løber.

Nogle af de billige løbebånd – fx til 3000-4000 kr. har oftest kun en løbeplade, der er 40-42 cm i bredden, og det er lige smalt nok for de fleste. Dette løbebånd giver dig også mulighed for at løbe hurtigt, i det at løbebåndet kan rulle 18 km/t.

Løbebåndet er massivt konstrueret for maksimal stabilitet, og de 15 indbyggede træningsprogrammer giver variation i dine træningspas. Og så behøver det vel ikke nævnes (nu gøres det alligevel), at løbebåndet kan foldes sammen (se billedet ovenfor). 

Kort sagt, så får du meget for pengene med dette løbebånd!


Se det hos specialbutikken

ProForm Power 995i 2020 løbebånd (9.900,- inkl. moms)ProForm Power 995i 2020 er et løbebånd med stigning. Stigningen er faktisk mindre end ved forrige løbebånd til trods for, at forrige løbebånd var billigere.

Men der er meget andet, der gør, at Proform Power 995i fortjener en lidt højere pris end forrige. Fx er der gjort en ekstra indsats for, at stødabsorberingen er helt i top. Og så er der et større display og en tabletholdet, hvorigennem du kan følge træningsprogrammer i det indbyggede iFit modul. Det betyder, at alle de ruter, som du kan finde på Google Maps, kan du få simulere i displayet eller på din tablet. Det kan måske give dig inspiration til nye rejsedestinationer, nu hvor du kan løbe ruter overalt i verden!

Et andet og stærkt differenceparameter ved Proform Power 995i er, at iFit giver dig mulighed for at følge digitale personlige trænere samt flere hundrede træningsprogrammer.

Der er programmer både for begyndere og maratonløbere, og videoerne er filmet over hele verden. iFit Live er et af markedets mest interaktive træningssystemer.

Du kan læse mere om iFit på www.ifit.com for mere information. For at anvende iFit kræver det et månedligt abonnement. Der medfølger seks måneders gratis medlemskab med løbebåndet.
Du kan sagtens anvende løbebåndet uden at tilkøbe abonnement og i stedet bruge et af de 30 integrerede programmer.

På ProForm Power 995i finder du et baggrundsbelyst display, som kan vise dig alle de vigtigste data, som du behøver for at få en god træning. Du kan nemt og hurtigt ændre i både hastighed og stigning.

Max hastigheden når helt op til 22km/t og du får en maks stigning på 12%. Med disse har du masser af muligheder for at blive udfordret og nemmere holde motivationen til fremtidig træning.

Displayet har også indbygget bluetooth, som gør at du har mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb). Derudover kan du tilkoble smartphone eller andet og høre din yndlingsmusik gennem de integrerede højtalere.

Hvis du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg når man løber på asfalt, er ProForms løbebånd et godt valg. Her får du det specielt udviklede ProShox afdæmpningssystem, som giver dig en god affjedring og dermed lægger mindre pres på dine led.

ProForm Power 995i har en kraftig motor på 3HK, og er perfekt til lange gå- og løbeture samt intervalløb.

Brug den integrerede tabletholder hvis du vil løbe programmer eller ture via iFit, eller hvis du ønsker underholdning i form af film m.m. under din træning.

Løbebåndet kan nemt klappes sammen, hvis du har brug for at spare plads.


Se det hos specialbutikken

Løbebånd med stigning i prisklassen 10.499 kr. til 14.900 kr.

TUNTURI T20 LØBEBÅND COMPETENCE (10.499,- inkl. moms)Ved dette løbebånd er der lagt meget vægt på  træningsprogrammer, hvor du får 44 stk. Derudover er der en række andre fokusområder fra producenten: 

– Lydløs og støjsvag motor
– Elektronisk justerbar stigning
– 400 meter bane
– Elektronisk hejsesystem
– Brugervenlighed
– Viser tid, afstand, hældning, kalorier og trin

Det elektroniske hejsesystem gør, at løbebåndet kan foldes op og ned, elektronisk. 

Og så kan man sige, at løbebåndet er mere kompakt end forrige løbebånd med stigning. Ellers skiller dette løbebånd sig ikke væsentligt ud, og løbepladen er faktisk helt nede på 45 cm. Tophastigheden også mindre og går kun til 16 km/t, som dog alligevel er nok for de fleste. Det er dog værd at have med, at løbebåndet har bluetooth og er kompatibel med både Kinomap og Troutes. Du kan afspille en video, vist herunder, for at få mere indblik i dette løbebånd under brug. 

https://www.youtube.com/watch?v=teEKCVB3CQc&t=1s

Gå til forhandleren

TOORX TOURING LØBEBÅND med elevation (11.999,- inkl. moms)Løbebånd med stigning

TOORX Touring løbebånd med stigning er et godt, solidt løbebånd i god og hårdfør kvalitet. På løbebåndet kan du løbe op til 22 km/t, hvilket giver dig god mulighed for bl.a. intervaltræning, hvor du spurter.

Løbebåndet har en stor behagelig løbeflade og en maks.brugervægt på 130 kg. Løbebåndet fra TOORX har en smart computer med 3 brugerprofiler samt 15 forskellige træningsprogrammer med mulighed for et manuelt program.

Desuden er det kompatibelt med TRX ROUTE KEY (som findes under “Tilbehør til motionsmaskiner”), hvilket giver dig mulighed for at træne med træningsapps. Dette giver dig bl.a. adgang til mange flere træningsprogrammer.

Computeren viser:

 • Tid
 • Hastighed
 • Distance
 • Kalorieforbrug
 • Puls
 • Hældning
 • Træningsprogram


Gå til forhandleren

Sole F63 2020 løbebånd med stigning (12.900,- inkl. moms)Løbebånd med stigning

Sole F63 løbebånd med stigning er kåret til testvinder i Skandinaviens største test af løbebånd udført af Pricerunner (Se testen her).

Løbebånd har bluetooth højtalere, opkobling til app samt tabletholder. Du får her mulighed for at overføre og gemme dine træningsdata til Sole app’en eller kompatible betalings-app’s, som f.eks. KinoMap og Zwift.

Sole F63 er et godt mellemklasse produkt med en stærk 3 HK motor samt en løbeflade på 51×152 cm. Den er udstyret med Soles Flex dæmpningssystem, der mindsker belastning med op til 40% på dine led i forhold til asfalt. Dette dæmpningssystem giver derudover et lavere støjniveau.

Løbebåndet har et LCD display, der er let at navigere i og viser tydeligt information som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls. Med de lettilgængelige genvejsknapper kan du nemt justere hastighed og stigning. 6 træningsprogrammer inkl. fedtforbrændingsprogram og cardioprogram.

Sole F63 har bluetooth højtalere, hvortil du kan tilslutte din smartphone eller tablet for at høre musik under træningen. Indbygget pulsmodtager for pulsbælte som medfølger.

Den integrerede tabletholder giver mulighed for at du kan blive underholdt under træningen med dine yndlingsserier eller du kan bruge Sole’s egen gratis app til at holde øje med din træning og din progression. Du finder også en USB ladeport, så du ikke løber tør undervejs.

Løbebåndet kan foldes op, og har transporthjul, der gør den nem at flytte med.

Løbepladen er 19 cm høj.


Se det hos specialbutikken

NordicTrack T 8.5 S løbebånd (14.900,- inkl. moms)


https://www.youtube.com/watch?v=wJddzUkP7Q0&feature=emb_logo

NordicTrack T8.5S løbebånd med stigning har alt, hvad man ønsker sig som løber. Der sidder en stærk 3,5HK motor i den, som accellererer hurtigt op til maks hastigheden på 20 km/t.

Derudover kan den give træningen ekstra udfordring med bakketræning, hvor du kan få stigning op til 12%. Hastighed og stigning kan styres nemt med genvejstaster.

Computeren i konsollen giver mulighed for at træne interaktivt med iFit app’en. Der medfølger et års gratis medlemsskab, som giver dig mulighed for at træne efter flere hundrede forskellige træningsvideoer med personlige trænere. Her kan du løbe rundt i små landsbyer i Italien, løbe på stranden i Thailand eller i bjergene i Patagonien.

Videoerne giver et fantastisk løbeunivers, hvor båndet ændrer hastighed og stigning, alt efter hvor og hvordan der løbes, og der findes ture til alle niveauer. Dette giver en træningsoplevelse, som giver motiverer til at komme afsted igen og igen.

Her har du også mulighed for at lave dine egne ruter via Google Maps (streetview billeder), hvor løbebåndet også ændrer sig efter terrænet.

NordicTrack T8.5S har indbygget blæser så man kan blive kølet ned under træningen, samt indbygget højtaler, så yndlingsmusikken kan sættes på for mere motivation.

Det unikke FlexSelect afdæmpningssystem giver ekstra affjedring når der løbes, så ryg og knæ bliver skånet i forhold til at løbe på asfalt.


Se det hos specialbutikken

Sole F65 2020 løbebånd med stigning (14.900,- inkl. moms)


tekniske data til et løbebånd med stigning


løbebånd med stigning

Sole F65 løbebånd med stigning er en udviklet version af Sole F63, som vi gennemgik. Den kontinuerlige effekt er 0,5 HK større, og løbepladen er 3 cm bredere. Der er dog kun 6 indbyggede træningsprogrammer imod F63 løbebåndets 10 programmer. Men det spiller ikke den store rolle, i det du blot kan tilkoble applikationer og finde programmer den vej igennem.

Løbebåndets LCD skærm

På konsollen er en stor 7,5 tommer oplyst LCD skærm som nemt kan aflæses. På skærmen kan du følge alle dine data under og efter din træning, så det er nemt at motivere dig selv og holde øje med forbedringer. 

Konsollen har indbyggede højtalere med bluetooth, så det er nemt at høre sin yndlingsmusik under træningen.

F65 har en integreret tabletholder samt et USB stik til opladning, hvilket giver mulighed for underholdning under løbetræningen ved tablet eller smartphone.

Herudover er det også muligt at downloade Sole’s egen gratis app, hvor det er muligt at gemme sine træninger og dermed holde øje med sin progression.

Bluetooth giver også mulighed for at benytte løbebåndet sammen med den populære betalings-app Zwift, som er en online cykle- og løbeplatform.

Løbebåndet kan foldes op, når det ikke anvendes for at spare plads. Der er også transporthjul foran, så det er muligt at flytte det rundt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=jel0pSxjwNQ&feature=emb_logo

Se det hos specialbutikken

Løbebånd med stigning i prisklassen 16.900 kr. til 22.900 kr.

NordicTrack Commercial 1750 løbebånd med stigning (16.900,- inkl. moms)https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=kcdsp26WKBE&feature=emb_logo

Dette NordicTrack løbebånd med stigning på 0-15 % er konstrueret med et større motorrum for mindre vibrationer og dobbelt køleventilator for mindre varme.

Løbebåndet med elevation har en 3,6HK DC motor, så du får et bånd, der kører jævnt under hele træningen. Med en stor løbeflade på 55 x 152 cm og et to-sidet bælte, specielt konstrueret for at mindske lyd og friktion, får du en mere lydsvag træning og et mere holdbart løbebånd.

På NordicTrack 1750 får du ekstra god støddæmpning, som sørger for at skåne dine knæ og din ryg, når du løber. På denne nye model, kan der justeres i affjedringen på båndet. Dette gøres ved at dreje på et håndtag på siden af båndet. Her kan du vælge om du vil løbe på en hårdere eller blødere flade.

Her kan du både løbe op ad bakke og ned ad. Maks stigning på løbebåndet er 15%, og så er der en hældning ned til 3%. Dette giver dig mulighed for endnu mere variation i træningen.

På konsollen finder du en stor 10 tommer touchskærm, hvorpå du kan følge træningsvideoer, som er udviklet af personlige trænere, for at hjælpe dig til at nå dine mål via motivation og undeholdning.

Med løbebåndet medfølger et års GRATIS medlemskab til iFit, hvor du får adgang til over 1.500 træningsvideoer. Her kan du følge trænere over hele verden, som tager dig på ture til alt fra Island, til Patagonien, små landsbyer i Italien og strande i Thailand.

Løb med på et marathon eller rolige 5 km ture. Her får du også mulighed for at lave dine egne løberuter via Google Maps, hvor løbebåndet ændrer stigning, ud fra terrænet på ruten. Der er 50 integrerede workouts, som du kan følge uden at have abonnement.

Skal du underholdes af din favoritmusik under træningen, kan du tilslutte din smartphone eller tablet til højtalerne via bluetooth.


Se det hos specialbutikken

KETTLER ALPHA RUN 800 LØBEBÅND (18.999,- inkl. moms)
Dette Kettler Alpha Run 800 løbebånd med stigning er velegnet til den seriøse løber og til sportsklubber på grund af dens kraftige motor på hele 4 HK.

Løbebåndet har et optimalt støddæmpningssystem, som giver dig en behagelig løbefølelse, og som skåner dine led.

Computeren har 32 forskellige træningsprogrammer, så du kan tilpasse din træning lige efter dine behov. Hvis programmerne ikke er nok har du også mulighed for Bluetooth parring gennem en tablet eller smartphone, hvor du kan opkoble til KinoMap via Bluetooth for endnu flere programmer. 

Løbebåndet med elevation har en 4 HK motor

Løbebåndet er udstyret med en 4 HK vekselstrømsmotor, det kan nå en maksimal hastighed på 22 km / t. AC-motoren har flere fordele, blandt andet er den stort set vedligeholdelsesfri og giver en lang levetid samt en behagelig løbeoplevelse.

Kettler Energy Deck giver dig optimal støddæmpning og skåner kroppens led og muskler. Dermed kan du løbe flere kilometer uden at slide unødvendigt på kroppen.

Alpha Run 800 er det oplagte valg til sportsklubber og motionsrum i mellemklassen, og til dem som vil have det absolut bedste til hjemmetræning.

Træningscomputeren er let at betjene, og fortæller dig om: hastighed, hældning, distance, tid, kalorier og puls og opsummerer de personlige træningsdata efter hver træningssession.

Den ønskede træningsintensitet, træningskonfiguration og displaypræferencer kan let indtastes via displayet. Dette gør det muligt for dig at optimere din individuelle løbetræning alt efter behov.

Du kan tilkoble din smartphone eller tablet via Bluetooth, og benytte den lækre træningsapp KinoMap. Løbefladen er på hele 153 x 55 cm, og hele løbefladen kan let klappes op, så løbebåndet ikke fylder så meget når det ikke benyttes. 

KOMPATIBEL MED


Gå til forhandleren

NordicTrack Commercial 2950 løbebånd (21.900,- inkl. moms)NordicTrack Commercial 2950 er et løbebånd med en stigning på 0-15 %. Det er lidt af et luksus løbebånd at have i hjemmet, og det er oftest brugt i erhvervsmæssig sammenhæng. Løbebåndet er testvinder hos Runner´s World, som har givet Editors Choice prisen til dette løbebånd med stigning, og det er på listen over de 15 bedste løbebånd på markedet. Læs hele artiklen her.

Løbebåndet har en kraftfuld DC motor på 4,25 HK, som giver en tophastighed på 22 km/t. Løbebåndet har en hældning, som går fra -3 til 15% og giver derfor mulighed for både at gå/løbe nedad bakke samt at blive udfordret med stigning. 

På løbebåndet får du en lækker og stor touchskærm på 22 tommer, hvor du kan følge det vigtigste data under din træning.

Her finder du forskellige forudindstillede træningsvideoer. Med et års gratis medlemsskab af iFit får du samtidig mulighed for at følge over 400 forskellige træningsvideoer, filmet rundt omkring i verden.

Dette giver dig virkelig mange muligheder for variation i træningen og nogle underholdende og motiverende træningssessioner.

Du kan gå en tur i den islandske natur, løbe rundt i bjergene i Patagonien, på en strand i Thailand eller i de små gader i en italiensk landsby. Der er rolige 5 km ture og du kan endda løbe et marathon i afsnit. I videoerne har du en coach/træningsmakker med dig på turen som motiverer dig og løbende fortæller om ruten. Løbebåndet ændrer selv hastighed og hældning ud fra den rute du løber. Videoerne er i høj kvalitet og man får oplevelsen af at være der selv.

OBS – videoerne er på engelsk og brug af ruterne kræver opkobling til stabil internetforbindelse. Medlemsskabet varer kun et år, og man skal selv oprette nyt abonnement, hvis man vil fortsætte med videoerne. Mere info om iFit kan læses på iFit.com.

Brug de indbyggede højtalere i konsollen til din favoritmusik og få endnu mere motivation til løbeturen.

NordicTrack 2950 har et smart og kompakt SpaceSaver design, der gør at du ved hjælp af EasyLift assist, nemt kan vippe løbepladen op så du sparer plads når båndet ikke er i brug.

Skal du holde helt styr på din forbrænding og din puls kan du bruge det medfølgende bluetooth pulsbælte i lækker blød kvalitet, og skal du holde dig nedkølet under de hårde træninger kan du bruge de justerbare blæsere.

Selve løbepladen giver en god affjedring, som skåner både knæ og ryg.

Højden på løbepladen er 26,5cm.


Se det hos specialbutikken

Vejledning i køb af et løbebånd med stigning

Hvis du har brug for vejledning i køb af et løbebånd med stigning, så kan finde vejledning i artiklen: Vejledning i køb af løbebånd.

Andre artikler, som måske vil interessere dig er:

 1. Løbebånd med stor stigningsmulighed
 2. Løbebånd med god affjedring
 3. Løbebånd med pulsbælte
 4. Løbebånd til lejligheden
 5. Kompakt løbebånd
 6. Billigt løbebånd
 7. Løbebånd med hældning

You cannot copy content of this page