Military Press

Military Press

oktober 16, 2019 0 Af admin
Afspil video

I forlængelse af indlægget front squat skal dette indlæg handle om øvelsen, military press, som er den 4 øvelse på listen, som jeg har valgt at skrive om i forhold til træning med et vægtstangssæt. Der er i alt 6 sammenhængende indlæg. Hvis du vil tage det fra en ende af, så er det første indlæg: Træning med et vægtstangssæt. 

Military press

Klik her for at se, hvordan et military press udføres. Som du kan se, så bruger man også en vægtstang, når man træner military press. Military press er en basisøvelse, fordi den, ligesom de andre øvelser, træner flere muskler samtidigt, og bevægelsen sker over flere led. Nedenfor har du en oversigt over, hvilke muskler, der er aktive under et military press

Target

Synergists

Dynamic Stabilizers

Stabilizers

Target er forskulderen (m. deltoid, anterior), som er prime-mover og dermed bidrager med mest kraft under bevægelsen. Bemærk alle de muskler der er aktive i en så simpel bevægelse som at føre en vægtstang fra brystet til strakte arme. I denne video fortælles der, hvad du skal være opmærksom på, når du træner øvelsen. 

Start din træning i dag!

Den næste øvelse jeg vil skrive om er bent over row, som du også kan træne med et vægtstangssæt

Gå til øvelsen bent over row