Motionscykel brugervægt 150 kg

Denne artikel viser forskellige motionscykler og siddecykler, som har en maksimal brugervægt på 150 kg eller mere. Vi har kigget på motionscykler med en brugervægt på 150 kg eller mere fra Abilicaonline, Fitnessengros og Fitnessshoppen.

Gå til Abilicaonline 

Gå til Fitnessengros

Gå til Fitnessshoppen (lidt større udvalg og tilbud i øjeblikket)

Vi kigger også lidt på de tekniske data og features ved cyklerne og sætter dem ind i forskellige prisklasser, så du har et overblik over, hvad motionscyklerne koster, og hvad de kan.

Motionscykler med en brugervægt på +150 kg

Artiklen gennemgår først almindelige motionscykler med en brugervægt på +150 kg i forskellige prisklasser. Derefter gennemgås siddecykler med en brugervægt på +150 kg. Vi kommer ind på tekniske data og forskellige features.

På nogle motionscykler kan du simulere din træning på tablet eller smartphone, så du kan “cykle rundt i alverdens byer og terræner”. Dette er fx muligt på Abilica Stream Adventure motionscykel, som har en maksimal brugervægt på 150 kg. Du kan se den, herunder:

Motionscykler brugervægt 150 kg i prisklassen 5.799,- til 10.900,- inkl. moms

Abilica Stream Adventure brugervægt 150 kg


Motionscykel brugervægt 150 kg


Den fås hos specialbutikken

Beskrivelse af motionscykel brugervægt 150 kg

Denne motionscykel ved navn Abilica Stream Adventure har, – som det fremgår under tekniske data, vist ovenfor,- en maksimal brugervægt på 150 kg.

Motionscyklen har indbyggede træningsprogrammer

Der er 12 træningsprogrammer indbygget i motionscyklen, men du kan følge mange flere træningsprogrammer – heriblandt vægttabsprogrammer – hvis du kobler dig til applikationer. Dette forklares i videoen, herunder, af en specialist fra specialbutikken, der sælger denne motionscykel.

Motionscyklen har bluetooth, så du kan koble til apps

Du kan koble til applikationer, fordi motionscyklen har bluetooth. Du kan fx hente gratis appen, iConsole+ og finde et træningsprogram, der passer til dine præferencer og mål. iConsole+ forklares af en specialist fra specialbutikken i videoen vist nedenfor:

Bemærk, at videoen er nogle år gammel, og der er derfor sket opdateringer til iConsole+ siden da. Dvs. at grafikken er blevet bedre. Ellers er det det samme – åbn tabletten, gå til indstillinger, sæt bluetooth til og åbn så iConsole+. I iConsole+ kan du så vælge, hvad du vil gå i gang med, som det forklares i videoen.

Motionscyklen med brugervægt på 150 kg har et godt tråd

Hos denne specialbutik, som er kendt for høj kvalitet på alt deres motionsudstyr, skal man ikke være så bange for, at trådet er dårligt på motionscyklen. Trådet betyder, hvor godt det føles at cykle – dvs. cykelflowet. Føles det jævnt og glidende, eller ujævnt og hakkende?

Normalt, så kigger man på svinghjulets vægt for at få en ide om, hvor godt trådet er på en motionscykel. Desto tungere svinghjul, desto større er chancen for, at trådet et godt. Denne motionscykel med en brugervægt på 150 kg, har et svinhjul, der vejer 8 kg.

Et 8 kg tungt svinghjul er gennemsnitligt. Finder man en motionscykel med et svinghjul på fx 4 kg, så bør man besøge forhandleren og afprøve motionscyklen i dennes showroom, fordi der kan være risiko for, at trådet er dårligt. Men et svinghjul på 8 kg på en motionscykel er fint, og det har denne motionscykel, som også har en brugervægt på 150 kg.

Er motionscyklens brugervægt på 150 kg nok?

Når en motionscykel har en brugervægt på 150 kg, så betyder det, at hvis man vejer 150 kg, så presser man motionscyklen i forhold til den maksimale brugervægt, og det kan i nogle tilfælde udfordre stabiliteten på motionscyklen, fordi man “går til grænsen”.

Dette kan du høre specialbutikken om, for det gode ved en specialbutik er, at selvom udvalget ikke er så stort, så har de styr på deres motionscykler, og det er ikke ligefrem tilfældet hos alle forhandlere, der sælger motionscykler.

Motionscyklens modstandsniveauer

I Abilica Stream Adventure motionscykel får du 32 modstandsniveauer, som du kan variere imellem. Modstandsniveuerne justeres elektronisk via knapper. Det gode ved at have mange modstandsniveauer er, at du kan øge modstanden mere gradvist i forhold til, hvis der var færre modstandsniveauer i din motionscykel med en brugervægt på 150 kg.

Motionscyklen med en max brugervægt på 150 kg har justerbar siddehøjde

I motionscyklen, med en maksimal brugervægt på 150 kg, er der et justerbart sæde, som kan tilpasses fra højden 135 cm til 195 cm.

Derudover har motionscyklen et robust styr med forskellige grebsmuligheder. Motionscyklens styr har en udformning, som får dig til at sidde ret op, hvilket er en fordel hvis du har ryg eller skulderproblemer.

Adventure motionscyklen kan registrere puls

I Adventure motionscyklen med en max brugervægt på 150 kg, er der indbyggede håndpulsmålere, og motionscyklen er også kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Du får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte dig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Motionscyklen er nem at transportere

Der er to transporthjul foran på motionscyklen, så du nemt kan rulle motionscyklen fra et rum til et andet.


Tag et kig hos specialbutikken

Abilica Premium UB BT motionscykel brugervægt 150 kg
Den fås hos specialbutikken

Beskrivelse af motionscyklen

Maksimal brugervægt på ikke bare 150 kg men 200 kg

Denne motionscykel er meget kraftigt og robust opbygget og tåler ikke bare en brugervægt på 150 kg men hele 200 kg, som det fremgår af de tekniske data.

Motionscyklen har et godt tråd

Svinghjulet er 1 kg tungere end på forrige motionscykel, som havde en maksimal brugervægt på 150 kg. Så på denne motionscykel får du et svinghjul på 9 kg. Trådet er fint, og du vil føle det behageligt at cykle på motionscyklen, i det at bevægelsen vil føles jævn og glidende selv under høje modstandsniveauer.

Motionscyklens modstandsniveauer

Denne Abilica Premium UB BT motionscykel med en maksimal brugervægt på 200 kg har et elektromagnetisk modstandssystem (EMS), som giver høj belastning og driftssikkerhed. Der er 32 forskellige modstandsniveauer, som med garanti kan udfordre dig.

Motionscyklen med brugervægt på 200 kg har bluetooth

Ligesom ved forrige motionscykel, så kan du også tilkoble denne motionscykel til din smartphone eller tablet til motionscyklens computer og anvende gratis apps, som iConsole+ og Fit Hi Way, hvor du kan lave dine egne ruter i Google Maps og cykle ruter, imens du ser billeder fra Google Streetview. Modstanden på motionscyklen vil ændre sig, afhængigt af terrænet som du cykler i.

Du kan også opkoble til de populære apps Zwift og Kinomap, som dog ikke er gratis.

Du kan justere sædet på motionscyklen med den høje brugervægt

Du kan nemt justere på højden på sædet, og du kan også justere på det vandrette plan. Bemærk, at sædet er bredere end på forrige motionscykel med brugervægt 150 kg. Du kommer derfor til at sidde mere behageligt på denne motionscykel.

Motionscyklen med brugervægt på 200 kg har transporthjul

Selvom motionscyklen er kraftig, så er den nem at transportere, da den har transporthjul i PVC.

Pulsregistrering i motionscyklen

Også i denne motionscykel er der indbyggede håndpulsmålere, og den er samtidigt kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Motionscyklen kan klare en brugervægt på 200 kg

Motionscyklen har en konstruktion, som tåler flere timers daglig brug, og den er især egnet for personer med kropsvægt op til 200 kg.


Den fås hos specialbutikken

Spirit Fitness CU800 motionscykel brugervægt 200 kg

Motionscykel brugervægt 150 kg

Tekniske data

Vægt: 52 kg

Vægt svinghjul: 13,5 kg

Maks personvægt: 200 kg

Modstandsniveauer: 40 stk.

Træningsprogrammer: 10 stk.

Længde x bredde x højde: 108 x 55 x 136 cm

 • Computeren drives af en generator så du selv generere den strøm, der er behov for.
 • 2 graders inversion på pedalerne giver en behagelig og anatomisk korrekt position.
 • Blød og behagelig sadel med dobbelt affjedring.
 • Et meget tungt svinghjul på 13,5 kg.
  40 modstandsniveauer som tilgodeser alle fra nybegynderen til atleter.
 • Watt-måling

Beskrivelse af motionscyklen med brugervægt på 200 kg

Pris på motionscyklen med brugervægt på 200 kg

Spirit Fitness CU800 motionscykel med en maksimal brugervægt på 200 kg koster 10.900,- inkl. moms.

Du får en meget kraftig og kompakt motionscykel

Som man kan se på produktbilledet af motionscyklen, der kan klare en brugervægt på 200 kg, er den meget kompakt og kraftigt opbygget. Den er mere kompakt end forrige.

Motionscyklen giver et rigtigt behageligt cykelflow

Med et svinghjul på hele 13,5 kg er trådet helt i top på denne motionscykel. Det vil føles behageligt at cykle, uanset intensitet og modstandsniveau.

Du får 40 modstandsniveauer i denne motionscykel

Endvidere, så er der hele 40 modstandsniveauer i denne motionscykel med en max brugervægt på 200 kg. Det er rigtig mange modstandsniveauer, hvilket gør, at du kan opbygge træningen mere gradvist, som artiklen var inde på før.

Motionscyklen har et blødt og justerbart saddel

Sædet er bredt og blødt, og så har det dobbelt dobbelt affjedring. Sædet kan også justeres til i højden og på det vandrette plan, så du får en komfortabel og ergonomisk siddestilling. Det kan også nævnes, at pedalerne har en 2 graders inversion, så du kan justere lidt til i din fodstilling, så det bliver endnu mere komfortabelt. Dette lille element er der ikke nogle af de forrige motionscykler, der har.

Motionscyklen er strømbesparende

I denne motionscykel med en brugervægt på 200 kg genereres strømmen, når du bruger motionscyklen. Med andre ord – så bruger motionscyklen kun den strøm, der er nødvendig og derfor er den strømbesparende i forhold til forrige motionscykler.


Den fås hos specialbutikken

Motionscykler brugervægt 150 kg i prisklassen 11.299,- til 19.999,- inkl. moms

KETTLER TOUR 800 motionscykel brugervægt 150 kg

Motionscykel til hjemmebrug
Tekniske data på en motionscykel
Skærm features på en motionscykel
Motionscykel til hjemmebrug
Motionscykel til hjemmet

Beskrivelse af motionscyklen med brugervægt på 150 kg

Motionscykel med brugervægt på 150 kg

Denne motionscykel til 11.299,- inkl. moms har en maksimal brugervægt på 150 kg og et svinghjul på 10 kg, hvilket sikrer dig et godt tråd.

Motionscyklen giver en god komfort

Du kan justere på styrets og sædets højde, og så er styret formet, så du har mulighed for at holde på mange forskellige måder. Styret har også en holder til smartphone eller tablet, som du kan se på fotoet ovenfor.

Motionscyklen med brugervægt på 150 kg har både manuel og automatisk modstandsregulering

Du kan selv bestemme, om du vil justere modstandsniveauerne, manuelt, eller om du vil sætte automatisk regulering til. Hvis du fx kobler til applikationer og følger et træningsprogram, så giver det en mere realistisk følelse, hvis du har automatisk regulering – fx hvis du simulerer træningen på din tablet i iConsole+, og du cykler op ad en bakke, så justeres modstanden efter bakkens hældning, og du får derfor en mere autentisk følelse af at cykle op ad bakken, end hvis du manuelt justerer på modstanden.

Motionscyklens computer kan gemme forskellige brugerprofiler

Motionscyklen, med brugervægt på 150 kg, har en indbygget computer, der kan gemme forskellige brugerprofiler, og den har et integreret farvedisplay, som viser data i realtid. Ved at gemme data i din brugerprofil, kan du altid gå tilbage og se, hvordan du klarede dig andre træningspas.

Måske cyklede du 5 km på tid sidste uge, og måske vil du se, om du kan slå den tid i dag – så kan du gå ind i brugerprofilen og tjekke din tid på 5 km distancen fra sidste uge. Dataene kan også overføres til din smartphone eller tablet via Bluetooth, hvis du vil det.


Find den hos denne forhandler

KETTLER TOUR 800 motionscykel brugervægt 150 kg


Denne Kettler motionscykel har en maksimal brugervægt på 180 kg. Den har 18 træningsprogrammer, og der er mulighed for pulsregistrering via håndtag eller via pulsmåler, men du kan ikke tilslutte til applikationer, da motionscyklen ikke har bluetooth.

Til gengæld får du en kraftigt konstrueret motionscykel med en lav indstigningshøjde, fordi sædet kan justeres.

Man kan sige, at i forhold til prisen på 17.995,- inkl. moms, så skal man overveje, om man har brug for bluetooth, for det tilbød de forrige modeller jo.


Find den hos denne forhandler

Spirit CU900 motionscykel brugervægt 204 kg

Denne motionscykel med en brugervægt på hele 205 kg er normalt egnet til fitnesscentre, men hvis man ønsker en professionel motionscykel til hjemmet, så hvorfor ikke? Trådet er godt, og motionscyklen har et tidløst design.

Cyklen er selvgenererende, hvilket betyder at den IKKE skal tilsluttes strøm, for at computeren virker.

Computeren giver brugerne muligheden for motivation, variation og modstand. De 40 modstandsniveauer kan udfordre alle brugere, ligegyldig om det er nybegyndere, øvede eller atleter som benytter denne motionscykel.

Motionscyklen er udstyret med transporhjul på den forreste fod og kan derfor hurtigt og nemt flyttes rundt på.


Den fås hos specialbutikken

Siddecykler med en brugervægt på +150 kg

Artiklen har nu gennemgået en række udvalgte motionscykler med en brugevægt på 150 kg eller mere. Hos de viste forhandlere kan du finde andre motionscykler med en brugervægt på 150 kg eller mere, men de viste motionscykler i denne artikel er udvalgte, fordi de fleste af dem har bluetooth, er kraftigt bygget og har et godt tråd.

I det følgende vil artiklen vise dig nogle siddecykler med en brugervægt på 150 kg eller mere. Siddecykler er anderledes end motionscykler, i det at du får en anden vinkel, når du cykler, fordi at du sidder ned.

Siddecykler brugervægt 150 kg i prisklassen 16.995,- til 35.000,- inkl. moms

Gymleco siddescykel 180 kg (16.995,- inkl. moms)


Denne siddecykel har en maksimal brugervægt på 180 kg. Det er naturligt, at der på siddecykler er et bredere sæde og rygstøtte end på almindelige motionscykler. Og i denne siddecykel er både sædet og rygstykket polstret, så du sidder ekstra behageligt.

Siddecyklen henvender sig til personer, som enten ikke har mulighed for at benytte en almindelig motionscykel eller til personer, som bare foretrækker en siddecykel frem for en motionscykel.

I denne siddecykel med en brugervægt højere end 150 kg sidder du godt, og du har håndtag i siderne, som du kan holde i, hvis du vil det. I disse håndtag er der pulsregistrering, som afspejles i computeren foran dig.

Siddecyklen har 18 træningsprogrammer indbygget, men har ikke mulighed for tilkobling til applikationer, da den ikke har bluetooth.


Find den hos denne forhandler

Motionscykel brugervægt 150 kg

Beskrivelse af denne siddecykel med en brugervægt på over 150 kg

Denne siddecykel ved navn Spirit CR800 er en siddecykel i høj kvalitet, der har et tungt svinghjul på 13,5kg samt et bredt udvalg af programmer og funktioner.

Siddecyklen får strøm, når du bruger den og bruger kun den nødvendige strøm i forhold til den intensitet, du træner med. Derfor er siddecyklen strømbesparende – det er ikke nødvendigt at koble den til strøm.

Den store LED skærm viser alle informationer, som du behøver under din træning som fx tid, hastighed, kalorier, puls m.m. Skærmen er nem at betjene fra siddende position på siddecyklen med en brugervægt på mere end 150 kg (204 kg).

I siddecyklens sæde og ryg er der bløde skumpuder, så du sidder endnu mere komfortabelt.

Du kan justere sædet fra siddende stilling med de gule håndtag, som er placeret foran sædet. Der kan skiftes mellem 12 positioner i sædet.

Pedalerne er også polstret for at give en mere behagelig oplevelse og for at undgå at give ømme og trætte fødder. Samtidig er pedalerne lavet med en 2 graders indadvendt hældning, som gør, at du sidder mere ergonomisk korrekt på siddecyklen under din træning.

Siddecyklen kan nemt transporteres

Denne siddecykel har to hjul fortil, så du kan transportere den fra et rum til et andet.

Siddecyklen har et bredt udvalg af træningsprogrammer

Siddecyklen har et bredt udvalg af træningsprogrammer, som gør det muligt at udfordre en bred målgruppe af motionister, og gør den derfor ideel til brug i virksomheders fitnessrum og lignende. Programmerne er bl.a. fat burn, cardio, hill, strength og interval.

Du bliver nedkølet undervejs i denne siddecykel

“Cooling Fan” er installeret over LED skærmen, som gør at du har mulighed for at få blæst koldt luft ud, så du kan holde længere i din træning.

Video af siddecyklen med brugervægt mere end 150 kg

Nedenfor kan du afspille en video, hvor en kvinde træner på siddecyklen.


Den fås hos specialbutikken

Siddecykel med brugervægt på 180 kg (35.000,- inkl. moms)

Motionscykel brugervægt 150 kg

Denne siddecykel har også en brugervægt på 180 kg, men skiller sig ud ved at have bl.a. bluetooth og dermed mulighed for at følge en masse træningsprogrammer via applikationer.

Sædets ergonomi og komfort er i top ved at være fuldt justerbart, og så er sædet og rygstykket polstret ligesom ved forrige siddecykel. Materialet i denne siddecykel med brugervægt på 180 kg er dog mere åndbart end i forrige siddecykel, og det har selvfølgelig betydning – særligt, hvis du sveder meget. Hvis sædet og rygstykket ikke er i åndbart materiale, så kan man risikere, at det begynder at klø, når man sveder.

Siddecyklens skærm er stor og brugervenligt, og så er der USB indgang, så du kan lagre din data.

Her er nogle ekstra tekniske data omkring denne siddescykel brugervægt 180 kg:

 • PC Arm A7 Dual Core 1GHz, 1GB RAM DDR3, Micro SD 8Gb, GPU Mali400 + OS Linux Debian 7.0
 • USB
 • Trådløst internet
 • RS232 udgang
 • Modstand: 0-600 Watt konstant
 • Elektronisk variation af indsats
 • Elektronisk resistenssystem
 • Dobbelt cario optagelse: håndgreb + brystbælte
 • Strømforsyning: 72 W strømforsyning 100-240Vac 50-60 Hz / 24Vdc 3A
 • Maks. Hastighed: 130 omdrejninger pr. minut
 • Indsatsforøgelse: 1 watt
 • Certificeringscertifikat til EEC93 / 42 (medicinsk udstyr)

Standard tilbehør:

 • Serviceudstyr
 • Brystbælte til cardiohastigheds optagelse
 • Hjul til bevægelse

Tilkøb:

 • Software RunnerConnect
 • Justerbare pedaler
 • Ortopædiske pedaler
 • Sidearmer til sæde


Find den hos denne forhandler

Relaterede artikler til motionscykel brugervægt 150 kg

Hvis du er interesseret i at vide lidt mere om fx software programmet Kettler World Tour, så kan du læse følgende artikel: