Motionscykel med lav indstigning


Motionscykel med lav indstigning

Motionscykel med lav indstigning

Se udvalget af motionscykler med lav indstigning her

Hvem har brug for en motionscykel med lav indstigning?

Der kan være mange grunde til, at man kan få brug for en motionscykel med lav indstigning. Det kan være af fysiske årsager – at man simpelthen ikke kan stige op på en motionscykel, hvor sædet er placeret for højt.

Det kan også være, at man bare synes, at det er træls, hvis et sæde er fastlåst i for høj en højde. Heldigvis er der masser af motionscykler, der har lav indstigning som mulighed, i det sædet kan justeres i højden.

Der er også den anden mulighed, at du anskaffer dig en liggende motionscykel. Men en motionscykel med lav indstigning er i hvert fald nem at få fat på, i det producenterne af motionscykler udmærket er klar over, at indstigning på motionscyklen skal kunne foregå i forskellige højder, fordi man så rammer en større målgruppe.

Så det med indstigning er der i hvert fald kommet styr på, og man har også udviklet motionscykler, så der ikke alene er fokus på indstigning, men også sådant noget som træningsprogrammer er nu indbygget i de fleste motionscykler. Dette kommer vi ind på senere.


SportsArt Upright Bike C535U Motionscykel

Motionscykel med lav indstigning

Traditionel motionscykel hvor du kan justere på sædet.

Find en motionscykel med lav indstigning her


Motionscykel med lav indstigning

Motionscykel med lav indstigning

Se udvalget af motionscykler med lav indstigning. Kvaliteten er i top, og priserne er gode. Endvidere kan du hurtigt komme i kontakt med personalet via chat-funktionen.

Hvad er en motionscykel med lav indstigning?

En motionscykel med lav indstigning er enten en helt almindelig motionscykel, som du ser på billedet ovenfor eller også er det en såkaldt liggende motionscykel, som også vises ovenfor. Ved den første udgave – altså en motionscykel som vi kender den, så er det justerbart stel og sæde, der gør det muligt at justere til i højden, så du altid kan sænke sædehøjden, så det passer til, at du kan stige op på cyklen.

Hvilke motionscykler med lav indstigning er der på markedet?

Der er mange motionscykler på markedet, men det er nu ikke alle, der er lige gode. De bedste motionscykler, der har lav indstigning fås hos denne forhandler. Her kan du også finde motionscykler, hvor du sidder meget lavt som vist i billedet nederst i artiklen.

Hvad koster en motionscykel med lav indstigning?

Motionscykler med lav indstigning fås i alle prisklasser. Hos denne forhandler er der også mulighed for finansiering, så du ikke behøver at ligge hele beløbet på én gang.

Hvad spiller ind på prisen af motionscykler?

Det der særligt spiller ind på prisen er motorydelsen. Dvs. hvor stærk motoren er samt hvor mange modstandsniveauer motionscyklen skal have. Desto flere modstandsniveauer, desto større motor og dermed også typisk en højere pris. Desto bedre form du er i, desto højere modstandsniveau har du brug for. For en gennemsnitsperson – dvs. en person med en almindelig form, så er 1-10 modstandsniveauer fint, men hvis du er mere veltrænet, så vil anbefale, at niveauet går fra 1-20. Her kan det blive nødvendigt at tage et kig i den professionelle kategori af motionscykler.

Er der træningsprogrammer indbygget i motionscykler?

Der er stort set altid indbyggede træningsprogrammer i motionscyklerne nu om dage. Bemærk dog at der er stor forskel i antallet af træningsprogrammer. Antallet af træningsprogrammer er en overvejelse at tage med sig inden køb, i det mange træningsprogrammer giver en mere alsidig og spændende træning – altså minimerer risikoen for at “cykle sur i det”. Træningsprogrammerne er lavet af fagfolk, hvilket sikrer dig en optimal træning, men hvis du er en træningsentusiast, så vil jeg klart anbefale, at du har en bred vifte af træningsprogrammer at vælge imellem.

Hvor mange gange skal man træne om ugen på motionscyklen?

Det afhænger at dit mål med din træning, men sundhedsstyrelsen anbefaler minimum 30 minutters motion om dagen af moderat karakter. Dvs. at din puls ca. ligger på de 70-80 % af din makspuls (220 minus din alder) som et gennemsnit i de 30 minutter.

Hvorfor er det en god ide at have en motionscykel derhjemme?

Det er klart en fordel at have en motionscykel derhjemme, i det chancen for at man får trænet er større i forhold til, at man skal til at tage i fitnesscenteret. De fitnesscentre er meget fine, men det er så sandelig også nemt at lave overspringshandlinger, fordi fitnesscentre er så tidskrævende. Man bruger så meget tid på det. Med en motionscykel i hjemmet kan træningen hurtigt klares, og du sparer transporttiden, som kan indebære trafikpropper.


Motionscykel med lav indstigning

Motionscykel med lav indstigning

Se udvalget af motionscykler med lav indstigning. Kvaliteten er i top, og priserne er gode. Endvidere kan du hurtigt komme i kontakt med personalet via chat-funktionen.

Gå til forhandleren der sælger motionscykler med lav indstigning

Hvis du vil forbedre din kondition, så kan du evt. læse mit indlæg: Sådan forbedrer du din kondition.

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page