Motionscykel med simulator

For at simulere træningen, så kan du købe en motionscykel med Abilicas iConsole+ eller købe en Kettler motionscykel med software programmet Kettler World Tour. Det uddybes i Motionscykel med tv skærm.

Relateret indhold: Sammenlign motionscykler fra 4 butikker og vælg bedst til prisen

Hvis motionscyklen har bluetooth, så kan du simulere træningen via app´s

Der er mange motionscykler, der har bluetooth, så du kan tilslutte din tablet, Ipad eller smartphone. Derfra kan du så hente app´s og via appen simulere din træning. iConsole+ hos Abilica er fx en app, der gør det muligt at simulere træningen. Men der er mange flere app´s, som kan simulere en træning. Det står angivet under produktbeskrivelsen til motionscyklen, såfremt den har bluetooth.

Butikker der sælger motionscykler med simulatorer

(Klik på alle 3 for at sammenligne :-D!!!)

Abilicaonline – gå til butikken

Fitnessshoppen – gå til butikken

Apuls – gå til butikken

Hvorfor købe en motionscykel med simulator?

Der er noget unikt over at kunne sidde på sin motionscykel hjemme i stuen, og så alligevel kunne cykle verden rundt, prøve kræfter med Tour De France ruten og få det sociale behov dækket ved at konkurrere mod en ven eller indgå i en gruppe af cyklister, der konkurrerer mod andre grupper.

Cykle verden rundt

Alle ruter som du kan finde på Google Maps, kan du cykle på din motionscykel med simulator.

Konkurrer mod andre

Med software programmet Kettler World Tour kan du konkurrere mod andre, online.

Hvis du vil konkurrere med en ven/veninde, så kan du også gøre det. Det foregår på Kettler World Tour portal. Kettler World Tour portalUdover at være et software program, så er Kettler World Tour også en portal til kommunikation og dannelse af grupper. På portalen kan man således lave en gruppe og evt. konkurrere med andre grupper.

Hvilke slags simulatorer findes der til motionscykler?

I Danmark er de mest populære iConsole+ (applikation) og Kettler World Tour. Kettler World Tour findes i en 3.0 udgave. Formentligt videreudvikler man på software programmet, så det i fremtiden fås i udviklede versioner. Kettler World Tour er derfor en god investering, hvis man vil have et software program til at simulere sin træning på motionscyklen, og som der løbende udvikles på.

Det er vigtigt at understrege, at Kettler World Tour kun kan tilkobles Kettlers motionsudstyr. Fx Kettlers:

  1. Motionscykler
  2. Løbebånd
  3. Crosstrainere

Du kan finde Kettlers motionsudstyr her, og du kan købe Kettler World Tour hos denne forhandler.

Iconsole+

Abilica, som er kendt for kvalitets træningsudstyr, har udviklet deres egen applikation, iConsole+ til at simulere træning på motionscyklen. iConsole+ passer til motionscykler, hvor Stream indgår i produktnavnet. Fx Abilica Stream Adventure. Du kan afspille videoen, nedenfor, som fra 1 minut og 40 sekunder fortæller om iConsole+.Besøg forhandleren

Det er nemt at komme i gang med træningen på en motionscykel med simulator

Det er nemt at komme i gang med at bruge din motionscykel med simulator, uanset, om du vælger Kettler World Tour eller iConsole+. Der er en masse videoer på Youtube, der gennemgår Kettler World Tour.

I forhold til iConsole+, så kan du få vejledning hos Abilica, hvis du er i tvivl om, hvordan applikationen fungerer.

En simulator til motionscyklen kan øge motivationen for at træne

Det kan virke stærkt motiverende for mange at træne på en motionscykel med simulator i stedet for blot at sidde og kigge ind i væggen eller ud af vinduet, når man cykler. Alene det at man kan optegne sine egne ruter via Google Maps gør træningen super varieret. Man kan cykle ruter i sin hjemby eller tage et smut til Paris, prøve kræfter med velkendte cykelruter som Tour De France eller Giro d´italia.

Ens træning bliver dermed en rejseoplevelse i sig selv, og undervejs i træningen kan man finde inspiration til steder, som man måske vil besøge i den virkelige verden. Det kan være, når du cykler rundt i Paris, at du opdager nogle seværdigheder, som du vil besøge i virkeligheden.

Husk, at hvis du køber Kettler World Tour, så virker software programmet kun til Kettler motionsudstyr (motionscykler, løbebånd, crosstrainere). Du kan købe programmet ved at klikke på den blå knap. Hvis du vil købe en Kettler motionscykel så klik på den sorte knap.

Og hvis du i stedet vil simulere din træning via appen iConsole+, så klik på den røde knap.


Kettler World Tour


Kettler motionscykel


iConsole+ applikation