Motionscykel med skærm og bluetooth

Motionscykel – tilslut tablet eller smartphone via bluetooth

Hvis motionscyklen har bluetooth, så kan du tilkoble din tablet, Ipad eller smartphone. Du kan så hente alle de applikationer, du vil og så træne efter dem.

Butikker der sælger motionscykler med skærm og bluetooth

Apuls – gå til butikken

Abilicaonline – gå til butikken

Fitnessshoppen – gå til butikken

Motionscykler med skærm i forskellige prisklasser

Men det kunne måske være meget interessant lige at kigge på, hvad sådan en motionscykel med skærm egentlig koster.

Og derfor gennemgår vi i det følgende motionscykler med skærm fra forskellige butikker og i forskellige prisklasser, så du har et bedre overblik.

Motionscykler med skærm fra 4.495,- til 6.799,- inkl. moms

Abilica Stream UB VIII motionscykel til 4.495,- inkl. moms

Beskrivelse fra butikken

En robust motionscykel til dig, der vil have en ekstra udfordring.

Vi har fået denne nye model, da mange kunder har ønsket at kunne købe en motionscykel med samme muligheder, som vores professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris.

Elektronisk justerbar magnetmodstand

Abilica Stream UB VIII har elektronisk justerbar magnetmodstand, og mulighed for en høj modstand samtidig med et meget jævnt tråd.

Mulighed for pulsmåling

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Indbygget bluetooth så du kan koble til skærm

Computeren har indbygget bluetooth, der kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Via den gratis applikation iConsole+ Training kan du her fra styre modstandsniveau, træningsprogrammer og endda køre ude i den “virkelige verden” med Google street view.
OBS: App’en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training, og på Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

motionscykel med skærm
app til motionscykel

Gå til butikken

Abilica Stream Adventure til 5.799,- inkl. moms

motionscykel med skærm

Beskrivelse af motionscyklen med skærm

Abilica Stream Adventure leveres i et eksklusivt design.

32 belastningsniveauer og 12 programmer

Adventure er udstyret med elektronisk justerbar magnetmodstand med 32 belastningsniveauer samt en computer med 12 udfordrende træningsprogrammer, til at give dig ekstra inspiration og motivation.

Du får her en solid motionscykel, som giver dig høj kvalitet, og er perfekt til hjemmetræning.

8 kg tungt svinghjul

Det 8kg tunge svinghjul giver et jævnt tråd og giver dig god udfordring med med modstanden.

Du får en god ergomomisk stilling

Den justerbare siddehøjde gør at cyklen kan tilpasses brugere fra højden 135cm til 195cm. Samtidig har Adventure et lækkert og robust styr, med forskellige grebsmuligheder.

Styret har en udformning, som får dig til at sidde ret op, hvilket er en fordel hvis du har ryg eller skulderproblemer.

Brugervenlig computer og med bluetooth

Computeren er meget brugervenlig og let at gå til. Hvis du trænger til ekstra underholdning under træning, har computeren indbygget bluetooth og kan tilsluttes en smartphone eller tablet. Her kan du bla. anvende gratisappen iConsole +, hvor du kan lave dine egner ruter rundt i hele verden, via Google Maps. Modstanden justeres til tærrenet, for at give dig den mest realistiske oplevelse. Når du er kommet i mål kan du nemt dele dine træningsresultater på facebook m.m.

Pulsmåling i håndtag og i pulsbælte

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen

Foran på cyklen findes to transporthjul, der gør at du nemt kan flytte cyklen, uden at skulle løfte i den.


Gå til butikken

Abilica Voyage BT til 6.799,- inkl. moms

Abilica Voyage BT er en robust cykel med lav indstigning, som gør den ideel for rehabilitering og genoptræning efter skade.

God tråd da svinghjulet er tungt

8 kg svinghjul og elektronisk justerbar magnetmodstand sørger for en høj modstand og et jævnt tråd.

32 modstandsniveauer og 12 programmer

Du får 32 modstandsniveauer og 12 forskellige programmer, som giver dig god variation i træningen, og sørger for at alle kan finde sit niveau under træning.

God ergonomi

Den justerbare siddehøjde gør at den kan passe brugere i højden fra 135cm til 195cm.

Bluetooth

Computeren er med indbygget bluetooth for tilkobling til smartphone og tablet. Med den gratis applikation iConsole+ Training kan du blandt andet lave en rute via Google Maps, hvor som helst i verden, og se billeder fra streetview mens du træner på cyklen.

Reguleret modstand baseret på terrænet

Modstanden justerer sig derudover også selv efter terrænet, for at give den mest realistiske oplevelse. OBS: App’en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training og På Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

Tilslut populære applikationer

På Voyage har du også mulighed for opkoble til de meget populære apps Zwift og Kinomap (betalings apps).

Pulsmåling

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller.

Træn efter pulsprogrammer

Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.


Gå til butikken

Du kan også finde en motionscykel med skærm hos Fitnesssupply og inden for samme prisklasse.

Fitnesssupply har dog ikke motionscykler med skærm helt ned til 4.495,- inkl. moms, som Abilica har.

Til gengæld kan du finde et større udvalg af motionscykler hos Fitnesssupply.

De har også meget billige motionscykler, men de har så ikke bluetooth og kan derfor ikke kobles til tablet, Ipad og smartphone.

Begge butikker er kigget værd, hvis du er på jagt efter en ny motionscykel til hjemmet.

Motionscykler med skærm fra 7.999,- til 10.999,- inkl. moms

Hvis man har en Kettler motionscykel, som har bluetooth, så kan man selvfølgelig koble til tablet, Ipad og smartphone, men det specielle ved Kettler er, at du kan bruge softwareprogrammet Kettler World Tour.

Det er, hvis man er rigtig engageret og vil prøve kræfter med fx Alpe D´huez osv. Sofwareprogrammet skal købes udover motionscyklen, hvis man er interesseret i det. Det fås her.

KETTLER TOUR 400 ERGOMETERCYKEL til 7.999,- inkl. moms

BESKRIVELSE

Den stabile TOUR 400 motionscykel med skærm garanterer begyndere moderne, effektiv træning med absolut glathed og maksimal komfort.

Enkle justeringsmuligheder for sadel og styr sikrer en behagelig pasform, selv ved lange sessioner.

Armhåndtag med ergonomisk formede håndtag og slidbaner dækket af skumgummi understøtter den behagelige følelse af at gå og sikrer bevægelse, der er skånsom mod leddene.

En maksimal ydelse på op til 250 watt garanterer intensive træningsenheder selv for avancerede atleter.

Det brugervenlige display imponerer med en enestående række programmer og giver mange forskellige præstationsparametre.

På denne måde kan dit individuelle træningsprogram sammensættes og trænes inden for den ønskede pulsfrekvens.

Den indbyggede holder over skærmen muliggør brug af en smartphone eller tablet under træningssessionen. Evnen til at oprette forbindelse til Kinompas-appen muliggør også mere realistiske træningsoplevelser derhjemme.


Gå til butikken

KETTLER TOUR 600 ERGOMETERCYKEL til 8.999,- inkl. moms

Kettler Tour 600 motionscykel med skærm er nummeret større end Kettler Tour 400. Forskellene er, at 600-versionen har et svinghjul på 8 kg. 400-versionen har et på 6 kg.

Da svinghjulet spiller ind på trådet – altså hvor godt det føles at cykle under de forskellige modstandsniveuer, så vil trådet på 600-versionen være bedre.

Den anden forskel er ikke så vigtigt, men nævnes alligevel – 600-udgaven vejer 2 kg mere.

Ellers er der ingen forskel imellem dem.

Motionscykel med skærm

BESKRIVELSE

TOUR 600 garanterer en træningsoplevelse, der bliver husket. Enheden til hjemmet imponerer med fremragende egenskaber og mange ekstraudstyr. Den højkvalitets og fleksibelt justerbare FOAM-sadel giver behagelige træningsenheder. Bremsesystemet, der kan betjenes automatisk eller manuelt i henhold til dine præferencer, viser den nøjagtige ydelse.

På denne måde kan maksimumpræstationer på op til 400 watt opnås, og selv ambitiøse mennesker får deres penge værd. TOUR 600 skiller sig ud med sin høje forarbejdningskvalitet – den er stille og meget stabil og tåler også tungere vægte. Med en række forskellige træningsprogrammer finder du den træning, der er perfekt skræddersyet til dig.

Du kan træne inden for en bestemt puls – hvorved pulsfølerne også kan placeres frit efter dine præferencer! TOUR 600 er tæt på brugeren og tilpasser sig dine individuelle behov. Takket være den personlige hukommelse på op til seks profiler kan du træne med hele familien og sammenligne din præstation. Med TOUR 600 forbliver du i form og motiveret – og oplever realistiske træningsoplevelser derhjemme takket være Bluetooth!


Gå til butikken

Spirit CU800 motionscykel med skærm til 10.900,- inkl. moms

Motionscykel med skærm

BESKRIVELSE

* Computeren drives af en generator så du selv generere den strøm, der er behov for.
* 2 graders inversion på pedalerne giver en behagelig og anatomisk korrekt position.
* Blød og behagelig sadel med dobbelt affjedring.
* Et meget tungt svinghjul på 13,5 kg.
* 40 modstandsniveauer som tilgodeser alle fra nybegynderen til atleter.
* Watt-måling

Denne model er meget tiltalende for brugere, som værdsætter et blødt tråd og omfattende feedback fra computeren.

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbæltet og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Tekniske data
Vægt: 52 kg
Vægt svinghjul: 13,5 kg
Maks personvægt: 200 kg
Modstandsniveauer: 40 stk
Træningsprogrammer: 10 stk
Længde x bredde x højde: 108x55x136 cm
Afstand imellem pedaler: 36 cm


Gå til butikken

KETTLER TOUR 800 ERGOMETERCYKEL med skærm til 10.999,- inkl. moms

Motionscykel med skærm

BESKRIVELSE

Super lækker ergometercykel med skærm fra Kettler med induktions bremsesystem.

Frit justerbart styr

Tour 800 giver dig maksimal frihed og komfort med det frit justerbare styr i flere positioner og komfortsadel af høj kvalitet. Du får en motionscykel med en utroligt flydende bevægelse, hvilket giver dig den ultimative træningskomfort.

Få en alsidig træning

Uanset om HIIT, Challenge eller pulsorienteret træning – med TOUR 800 er mulighederne ubegrænsede! Moderne træningssystemer kombineret med høj kvalitet, stabilt håndværk og jævne og fællesvenlige pedalegenskaber, selv på høje niveauer! Vælg selv, om trinstyrken skal styres automatisk eller af dig.

Topydelse på hele 400 watt

Selv under hårde træningsforhold har TOUR 800 ensartede pedalegenskaber og kan opnå topydelse på op til 400 watt – for de ambitiøse atleter blandt os.

Indbygget computer der viser data i realtid

Den nye indbyggede computer, der kan gemme forskellige brugerprofiler, har et integreret farvedisplay og viser i realtid, hvordan din kondition går. Din effekt kan aflæses i watt.

Bluetooth

Dataene overføres til din smartphone eller tablet via Bluetooth – har altid dine data med dig! De mange ekstraudstyr og funktioner, som TOUR 800 har med sig, kombineres med en utrolig behagelig træningsoplevelse.

SPECIFIKATIONER:

Bremsesystem Induktion
Modstandsniveauer 25 – 400 watt (i trin på 5 watt)
Svinghjul 10 kg
Computer Ja
Computerdata Hastighed, kalorier, puls, omdrejningstal, afstand, træningstid, watt
Træningsprogrammer 15 stk
Foldbar Nej
Opsat størrelse (LxBxH) 119 x 55 x 137 cm
Pulsmåling Ja i håndtag
Egenvægt 38 kg
Maks. brugervægt 150 kg


Gå til butikken

Det bør du overveje, når du køber en motionscykel med skærm

 1. Kig altid efter om motionscyklen har bluetooth – ellers kan du ikke tilkoble tablet, Ipad eller smartphone.
 2. Gå helst efter en motionscykel med et svinghjul på minimum 6 kg, så du sikrer dig et godt tråd.
 3. Hvis pulstræning er vigtigt for dig, så gå efter en motionscykel der er kompatibel med et pulsbælte og ikke bare i håndtag.
 4. Bemærk den maksimale brugervægt.
 5. Bemærk evt. transporthjul hvis du skal kunne transportere den rundt i dit hjem.
 6. Bemærk antal modstandsniveauer – desto flere der er, desto mindre modstand er der imellem hvert trin, hvilket gør, at du kan opbygge træningen mere gradvist.
 7. Hvis du virkeligt vil engagere dig i din træning, så kan du overveje Kettlers motionscykler, da du så kan bruge Ketter World Tour og prøve kræfter med fx Alpe D´huez.

Derfor skal du vælge en motionscykel med skærm

Der er mange fordele ved at vælge en motionscykel med skærm.

Du kan vælge imellem utallige af programmer – hold motivationen vedlige!

Bare det at du kan tilslutte din tablet og stille den på motionscyklens holder, så du har noget at kigge ind i kan gøre, at du kommer op på cyklen og får trænet.

For når motionscyklen har bluetooth, og du kan koble til tablet, Ipad eller smartphone, så kan du bare hente en app med programmer. Og så kan du træne efter dem. Det betyder fx, at hvis du ønsker et vægttab, så kan du finde app´s der har fedtforbrændingsprogrammer og cykle efter dem.

Programmer er derfor en klar fordel ved at vælge en motionscykel med skærm. For man kan relativt hurtigt blive træt af de 10-15 programmer, som er indbygget i en motionscykel. Bare det med at man kan prøve noget nyt – prøve nogle nye programmer, er motiverende for de fleste, og med en motionscykel med skærm kan du hele tiden prøve nye programmer.

Du kan se din yndlingsserie, imens du træner

En anden fordel er måske, at du kan se din yndlingsserie, imens du træner. Men der er selvfølgelig mest, hvis motionscyklen ikke i forvejen står i et rum, hvor der er tv.

Relateret indhold

Vi har nu gennemgået en række motionscykler med skærm, og du har fået indblik i mange forskellige motionscykler, som kan tilsluttes tablet, Ipad og smartphone via bluetooth.

Sådan en motionscykel med skærm behøver nemlig ikke koste en bondegård. Den billigste vi gennemgik var Abilica Stream UB VIII, som kun koster 4.495,- inkl. moms. Det er en rigtig fin motionscykel til den pris.

Relaterede indlæg

Andre indlæg der måske vil interessere dig er:

 1. Motionscykel med simulator
 2. Vælg den rigtige motionscykel
 3. Motionscykel med computer
 4. Motionscykel til ældre