Motionscykel med tv skærm

Butikker der sælger motionscykler med tv skærm

Abilicaonline – gå til butikken

Fitnessshoppen – gå til butikken

Apuls – gå til butikken

Hvis ikke du vil læse artiklen, så er der her et resumé af den.

Der er 2 muligheder for, at motionscyklen kan tilkobles en tv skærm:

  • Køb en Abilica Stream motionscykel med iConsole+

  • Køb software programmet Kettler World Tour og en Kettler motionscykel

Motionscykel med tv skærm

Det kan virke stærkt motiverende, når ens motionscykel har en tv skærm, så man kan cykle Tour de France, Giro d´Italia eller bare en tur ned til den lokale købmand ved at sidde på sin motionscykel hjemme i stuen.

Alle ruter, som du kan finde på Google Maps, kan du cykle på din motionscykel med tv skærm ved at bruge forskellige programmer.

I denne artikel ser vi på, hvilke motionscykler og programmer der gør det muligt at cykle ruter verden over. Der er også links til forhandlerne, der sælger motionscykler med tv skærm.

App´s og programmer til motionscyklen så du kan cykle ruter verden over

I Danmark er der 2 programmer, som er særligt populære:

  1. Abilica Iconsole +
  2. Kettler World Tour

Abilica Iconsole + til din motionscykel med tv skærm

Abilica er en dansk forhandler af kvalitets træningsudstyr, fitnessudstyr og motionsudstyr, som alle gennemgår en streng kvalitetskontrol med fokus på funktionalitet, driftssikkerhed og levetid. Abilica har træningsudstyr til både privat og professionelt brug. Motionsudstyr til ethvert behov. Hos Abilica finder du også en videovejledning i bl.a. valg af motionscykler.

Abilica har udviklet deres egen gratis app til motionscykler – den såkaldte Abilica Iconsole +.

Iconsole + passer til alle Abilicas motionscykler, hvor Stream indgår i produktnavnet. Du kan se en Stream motionscykel fra Abilica, nedenfor.

Som Abilica skriver, så kan du med iConsole + lave dine egne ruter i hele verden, via Google Maps. Det er meget nemt at gå i gang. Gør følgende:

  1. Hent appen iConsole +
  2. Lav en rute via Google Maps
  3. Ruten vises på skærmen, som kan være din Ipad eller Smartphone

Hvis du vil have det vist på din tv skærm, så kan du synkronisere din tablet eller Smartphone med dit Smart TV.

Du kan også følge de indbyggede træningsprogrammer i appen, som også vises på skærmen.

I nedenstående video fra Abilica forklares nærmere omkring iConsole + (forklares fra 1 minut og 40 sekunder inde i videoen).

Nedenfor er der en anden Stream motionscykel med tv skærm mulighed.

Abilica Stream UB VIII motionscykel

Denne motionscykel er den billigste Stream motionscykel med tv skærm, som fås hos Abilica. Den koster pt. 3.995,- inkl. moms.

Det er en robust motionscykel med et fint svinghjul på 9 kg. Denne nye motionscykel blev en del af Abilicas sortiment pg.a. kunders efterspørgsel efter en motionscykel, der har samme muligheder som de professionelle cykler men til en overkommelig pris.

Abilica Stream UB VIII har elektronisk magnetmodstand, som kan justeres. Modstanden kan sættes til et højt niveau uden at gå ud over flowet – motionscyklen har et meget jævnt tråd.

Den har indbyggede håndpulsmålere, men du kan også bruge et pulsbælte af mærket Tunturi og visse Polar modeller. Der er også pulsprogrammer, som kan følges.

Denne motionscykel med tv skærm mulighed (tablet, smartphone) har indbygget bluetooth, som kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Med den gratis app, iConsole+, kan du styre alle tekniske features. Fx modstandsniveau og træningsprogrammer. Med iConsole+ kan cykle i “den virkelige verden” med Google street view.

Kettler World Tour til motionscykel med tv skærm

Kettler World Tour er et software program til Kettler motionsudstyr. Motionsudstyret skal være Kettler, og det kan være en motionscykel, et løbebånd eller en crosstrainer.

Software programmet giver dig bl.a. mulighed for at optage en rute udenfor med din smartphone og derefter gennemføre den indendørs på dit Kettler motionsudstyr.

Som du kan se på fotoet, så har du forskellige træningsdata vist på skærmen. Og så har du en simulator med 3D-kort fra MagicMaps eller Microsoft Bing Maps, der giver en meget autentisk følelse af at cykle i “den virkelige verden”.

Du kan gennemføre ruten ved at løbe den på et Kettler løbebånd, eller du kan cykle ruten med en Kettler motionscykel.

Hvis du vil konkurrere med en ven/veninde, så kan du også gøre det. Kettler World Tour portalUdover at være et software program, så er Kettler World Tour er også en portal til kommunikation og dannelse af grupper. På portalen kan man således lave en gruppe og evt. konkurrere med andre grupper. Sådan fungerer detMan planlægger et event. 15 minutter før eventet vises til deltagerne.Når alle deltagere er fremmødte, så starter gruppelederen eventet.Når eventet er slut, så indsættes resultaterne i en rangliste.

Gå til forhandleren

Eksempler på motionsudstyr hvor Kettler World Tour kan tilkobles

KETTLER ALPHA RUN 600 LØBEBÅNDFå mere info

KETTLER AVIOR R SIDDECYKEL

Bremsesystem Motorstyret magnetisk bremsesystem
Modstandsniveauer 16 stk, justeres gennem computer
Svinghjul 9 kg
Computer Ja
Computer data Hastighed, kalorier, puls, stuetemperatur, omdrejningstal, afstand, træningstid
Træningsprogrammer 12 stk
Brugerprofiler 4 stk
Foldbar Nej
Opsat størrelse (LxBxH) 163 x 63 x 109 cm
Maks. brugervægt 130 kg
Egenvægt 51 kg
Strøm 220 V

Motionscykel med tv skærm til pensionister

Der er mange, der foretrækker en motionscykel med lav indstigning, når de er oppe i årene. Hvis du har det på samme måde, og du samtidigt gerne vil have en motionscykel med tv skærm, så er de såkaldte Kettler siddecykler en mulighed.

Afsluttende del på motionscykel med tv skærm

Vi har i denne artikel (motionscykel med tv skærm) gennemgået 2 muligheder for at tilkoble motionscyklen til skærm.

Husk, at Kettler World Tour kun virker til Kettlers motionsudstyr. Blot en reminder så du ikke køber software programmet i den tro, at det kan tilkobles alle mærker.