Motionscykel til hjemmet

Der findes mange forskellige motionscykler på markedet. Nogle føles bedre at cykle på end andre.

Og nogle har træningsprogrammer og bluetooth, så du kan tilkoble applikationer. 

Afspil videoen her for at få vejledning til køb af din næste motionscykel. 

Du kan besøge denne specialbutik ved at klikke her. Du kan også tage et kig i andre butikker vist nedenfor.

I forhold til valg af motionscykel, så er der skrevet en artikel om dette: Vælg den rigtige motionscykel

Kort sagt, så skal man altid kigge på de tekniske data/specifikationerne. Det er de rå facts på motionscyklen. Selve produktbeskrivelsen kan der være “smørt tykt på”. 

Svinghjulets vægt på motionscyklen

Ét af de tekniske data, som især er vigtigt er vægten på svinghjulet, fordi svinghjulets vægt har betydning for, hvor godt det føles at cykle på motionscyklen (trådet). 

Svinghjulet skal helst være +6 kg. 

Har motionscyklen træningsprogrammer og bluetooth?

De fleste motionscykler har indbygget træningsprogrammer, men der er også nogle, der ikke har. Hvis ikke der er træningsprogrammer, så skal du selv tilrettelægge en træning.

Derfor foretrækker mange selvfølgelig, at motionscyklen har træningsprogrammer, og nogle foretrækker også, at den har bluetooth, i det at man så kan koble til applikationer og finde endnu flere programmer. På den måde kan man få en mere alsidig træning ved at skifte programmer. 

For at finde ud af om en motionscykel har bluetooth, så skal du bare kigge under de tekniske data/specifikationer eller produktbeskrivelsen.

Det er ikke altid, at butikkerne lige får det med under de tekniske data, at motionscyklen rent faktisk også har bluetooth!

Eksempler på motionscykler til hjemmet

I det følgende vises eksempler på forskellige motionscykler til hjemmet. Vi gennemgår dem i forhold til de tekniske data.

Abilica Voyage BT motionscykel til hjemmet

tekniske data på en motionscykel til hjemmet

Abilica Voyage BT motionscykel til hjemmet koster 6.799,- inkl. moms hos Abilica. Ud fra de tekniske data, vist ovenfor, får man en ide om, at motionscykel er god. Dels fordi den har et relativt tungt svinghjul på 8 kg, hvilket sikrer dig en god tråd, når du cykler. Derudover får du 32 modstandsniveauer og 12 træningsprogrammer. I produktbeskrivelsen gør specialbutikken opmærksom på, at motionscyklen også har bluetooth, så fx kan tilkoble til iConsole+. 

Masterfit TP200 motionscykel til hjemmetræning

motionscykel til hjemmet

Masterfit TP200 motionscykel koster kun 3.995,- inkl. moms, selvom den er tæt på at have et ligeså tungt svinghjul som forrige motionscykel til hjemmetræning. Den har også 32 modstandsniveauer og 4 stk. træningsprogrammer mere end forrige, men den har ikke bluetooth!

Det betyder, at du ikke kan koble applikationer til denne motionscykel, og du kan heller ikke koble den til Iphone og tablet.

Så hvis du ikke har brug for bluetooth, så kan du i princippet ligeså godt vælge denne model og spare penge. Trådet er nemlig også fint i denne motionscykel (7 kg tungt svinghjul).

Abilica Premium UB BT motionscykel til hjemmet

specifikationer til motionscykel

Abilicas Premum UB BT motionscykel til hjemmet er sat ned fra 8.999,- inkl. moms. til nu 7.495,- inkl. moms. Det er en noget mere solid motionscykel end forrige ved, at den bl.a. kan holde til en brugervægt på 200 kg. Svinghjulet er også lidt tungere. Den har også bluetooth. 

KETTLER AVIOR P MOTIONSCYKEL til hjemmebrug

Ovenstående motionscykel til hjemmet koster 4.799,- inkl. moms. Her får du også et svinghjul på 9 kg. Det specielle ved denne motionscykel er, at du kan koble det til softwareprogrammet Kettler World Tour. Det gælder i øvrigt for alle Kettlers motionscykler.

Når du er koblet til softwareprogrammet, så har du alle muligheder. Det er nemlig en portal, hvor du bl.a. kan cykle på hold og konkurrere imod andre. Du kan cykle alle ruter, som du kan finde på maps.

Der er skrevet nogle artikler om det at simulere sin cykeltræning i følgende artikler:

  1. Cykelsimulator alpe d´huez
  2. Motionscykel med simulator
  3. Motionscykel med tv skærm

Det er en anden specialbutik, der sælger Kettlers motionscykler til hjemmetræning. Du kan besøge specialbutikken ved at klikke på den blå knap. Der finder du også Kettler World Tour, hvis du søger på det.

TUNTURI F40 COMPETENCE MOTIONSCYKEL

Ovenstående motionscykel til hjemmetræning er sat ned fra 7.999,- inkl. moms til nu 6.299,- inkl. moms. Den vejer ikke ret meget (37 kg), men kan alligevel holde til 135 kg. Du kan nemt flytte rundt med den, fordi den har transporthjul. Derudover har den 20 st. træningsprogrammer, 32 modstandsniveauer, og så kan du være sikker på, at trådet er godt, i det at svinghjulet er på 9 kg. den fås hos samme specialbutik.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages