Motionscykel til lille lejlighed

Køb en motionscykel til din lille lejlighed her

Motionscykel til lille lejlighed

Er du på udkig efter en motionscykel til en lille lejlighed, så er nedenstående model værd at tage med i overvejelsen.

Du kan se i specifikationerne nedenfor, at den har 12 træningsprogrammer at vælge imellem.

Træningsprogrammerne er lavet af fagpersoner, så du sikrer dig kvalitet i din træning, og træningsprogrammerne kan være alt fra fedtforbrænding, kondition og stram-op.

Hør forhandleren om dette.

Motionscyklen har også 16 modstandsniveauer.

Motionscykel til lille lejlighed


Få mere info

Men der er selvfølgelig også andre alternativer, end den motionscykel til lille lejlighed, som du ser ovenfor.

Der er fx Tunturi B25 X-Bike motionscykel, som vises nedenfor. Den er rigtig anvendelig til en lille lejlighed, i det at den kan foldes sammen.

Den har dog ikke samme funktionalitet, som den forrige. Der er fx ingen træningsprogrammer, og svinghjulet er kun på 2 kg, hvilket gør, at flowet, når du cykler ikke er ligeså godt, som ved den forrige model, hvor svinghjulet er markant tungere (9 kg).
Få mere info

Svinghjulet på en motionscykel

Et svinghjul er en klassisk mekanisk indretning, som kan bevare kinetisk energi i rotation over kortere eller længere tid.

I reglen er det bedst med et tungt svinghjul kombineret med et magnetisk eller elektromagnetisk bremsesystem, fordi den oplagrede energi dermed kan aftage uden at det går ud over flowet (pg.a. det gode bremsesystem). Det duer ikke med en motionscykel, der har et tungt svinghjul og et mekanisk bremsesystem (det ringeste bremsesystem på markedet), i det at det giver et dårligt flow i din cykling, fordi bremsesystemet ikke kan håndtere den kinetiske energi, som du producerer.

Husk på at den kraft, som du producerer, når du cykler (muligt på grund af det tunge svinghjul) skal kunne aftage gradvist og flydende under bremsning og derfor skal bremsesystemet kunne håndtere denne kraft og ændre den, uden at det går ud over flowet.

(Tekst fra indlægget: Motionscykel – den komplette guide 2021)

Den første motionscykel er bedst til den lille lejlighed

Den første motionscykel har et fint flow, når du cykler, i det svinghjulet vejer 9 kg, som er fint, og bremsesystemet er elektromagnetisk.

Den sidstnævnte motionscykel kan ikke leve op til dette, i det svinghjulet er så let.

Derfor skal du være påpasselig med at købe en sådan motionscykel. Det vil være bedst, hvis du kunne gå til forhandleren og prøve den af, hvis det er sådan en motionscykel til din lejlighed, du er interesseret.

I forhold til den førstnævnte motionscykel, så er det ikke nødvendigt at besøge forhandleren. Flowet er i orden – det kan du konkludere ud fra vægten på svinghjulet og bremsesystemet.

Andre motionscykler til en lille lejlighed

Den førstnævnte koster lidt mere end det dobbelte (4799,-), hvor den sidstnævnte koster 1999,-.

Nedenstående model er et sted imellem disse to priser. Den koster 3999,-.

Den er stillet op mod den førstnævnte, og du kan se, at de minder meget om hinanden.


Motionscykel til lille lejlighedFå mere info


Få mere info

Som du kan se, så minder de to motionscykler meget om hinanden. Svinghjulet er næsten det samme, bremsystemet er det samme og så dernedaf.

Der er dog en stor forskel i antallet af modstandsniveauer, hvor du kan se, at den ene har dobbelt så mange, som den anden.

Af de motionscykler som vi har gennemgået indtil videre er de 2 ovennævnte klart bedre end den lille motionscykel til 1999,-.

Hvis valget er mellem de to ovennævnte, så bør beslutningen bero på, om du har brug for 16 modstandsniveauer i stedet for 8.

Når der er flere modstandsniveauer, kan du naturligvis få mere modstand på, men du kan også opbygge modstanden mere gradvist.

En motionscykel med flere modstandsniveauer har nemlig et mindre spring imellem hvert modstandsniveau.

You cannot copy content of this page