Romaskiner med vægttabsprogrammer

Romaskine med vægttabsprogrammer

Hvis du er på udkig efter en romaskine med vægttabsprogrammer, så kan du bare følge de træningsprogrammer, som er indbygget i romaskinen.

Du kan se et udvalg af romaskiner hos nedenstående forhandlere. Under tekniske data står der, om romaskinen har træningsprogrammer.


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Forhandler

Manuelle vægttabsprogrammer til en romaskine 

Hvis du er interesseret i manuelle vægttabsprogrammer til romaskinen, så kan du gå til denne artikel. Den viser træningsprogrammer til begynderen, intermediate og til den øvede udøver.

Et godt træningsprogram til romaskinen i forbindelse med et vægttab

Et godt træningsprogram til romaskinen, når man vil opnå et vægttab er helt klart, at træningsprogrammet skal medføre, at du får sved på panden og pulsen op. Og så er det en fordel, hvis træningsprogrammet til romaskinen også inkluderer nogle intervaller.

Intervallerne er gode, for når du ror til, så aktiverer du en større mængde muskler, og hvis du sætter endnu mere modstand på, så får du også styrketræningseffekt.

Styrketræningseffekten er god, for det gør, at du opbygger muskler. Og en øget muskelmasse giver en øget hvileforbrænding, hvilket gør, at du forbrænder mere fedt, selv når du ikke træner.

Det perfekte træningsprogram til romaskinen i forbindelse med et vægttab kombinerer derfor konditionstræning med styrketræning, og det har du rig mulighed for på en romaskine – bare reguler på modstanden!

Hvilken type romaskine har de bedste træningsprogrammer til at tabe sig?

Det er en god ide at købe en romaskine med luftmodstand, for disse typer romaskiner har et bredt udvalg af træningsprogrammer til vægttab. Romaskiner med luftmodstand har også den fordel, at det er meget let at regulere på modstanden.

Du kender det måske fra concept2 romaskinerne i fitnesscentrene, hvor du sætter modstand på ved at føre en slags stang op og ned. Du kan se en sådan romaskine, herunder. Der hvor der står select workout, har du mulighed for at vælge de træningsprogrammer til vægttab, som du ønsker.

Concept2 romaskine med træningsprogrammer til vægttab (9.995,- inkl. moms)

Træningsprogrammer romaskine vægttab

En romaskine med vægttabsprogrammer er smart af mange grunde. En af grundene er, at du har en bred vifte af indbyggede programmer til vægttab. En anden grund er, at du nemt kan regulere på modstanden, og en tredje grund er, at du kan gemme dine træninger.

Dette er det rent tekniske ved romaskinen med træningsprogrammer til vægttab. Men en romaskine, der bruger luft som modstand er den næstmest autentiske rofølelse, man kan få, når man ror kun overgået af en romaskine med vandmodstand.

Hvis du vil have uddybet lidt om forskellen, så henvises der til artiklen: Romaskine med vand


Begge typer romaskiner fås her

Hvor effektive er træningsprogrammerne til vægttab på denne type romaskine?

Du kan forvente, at træningsprogrammer i concept2 romaskinen er effektiv i forbindelse med bl.a. vægttab, for træningsprogrammerne er lavet af fagpersoner. Træningsprogrammerne til vægttab i romaskinen er gennemarbejdet i forhold til:

  1. Hvor lang tid træningsprogrammet skal vare
  2. Hvor høj intensitet man skal træne med i programmet
  3. Intervalfrekvens 

Hvor lang tid træningsprogrammet skal vare

Varigheden af et træningsprogram er meget vigtigt, når man vil tabe sig. Et træningsprogram skal helst inkludere træningspas, der som et minimum varer 30 minutter, hvis intensiteten er moderat.

Hvis intensiteten er meget høj, så kan man nøjes med mindre. Fx 20 minutter. Men det er sådan nogle ting, som du ikke behøver at tænke på, for fagpersonerne bag træningsprogrammerne har allerede udtænkt det for dig. Alt, hvad du skal gøre er at følge træningsprogrammernes anvisninger, som vises på romaskinens display.

Hvor høj intensitet man skal træne med i programmet

Det at træne med høj intensitet er altid en god ide, når man vil tabe sig, i det man simpelthen forbrænder mere under træningen men også efter træningen (efterforbrændingen). Og så aktiverer man en større mængde muskler, når man ror hurtigt og med høj modstand.

Men det kan være svært at vide, hvor lang tid man skal træne med høj intensitet, og hvor høj intensiteten egentlig skal være. Man skal jo kunne holde til at gennemføre træningen.

Derfor er det smart med en concept2 romaskine, fordi der er taget højde for alt dette. Dvs. a du får en tilpas intensitet i forhold til træningsvarigheden, når du træner på din romaskine i forbindelse med dit vægttabsmål.

Intervalfrekvens

Intervalfrekvensen er, hvor mange gange et interval opstår i træningen – også kaldet for hyppigheden. Nogle træningsprogrammer til vægttab inkluderer fx 5 intervaller på 30 minutter. Andre flere eller mindre. 

Hvor kan du finde en romaskine med træningsprogrammer til vægttab?

Du kan finde en romaskine med vægttabsprogrammer hos forhandlerne herunder. Hvis du vil se antallet af træningsprogrammer, så kan du kigge under specifikationer/tekniske data. Og hvis du vil vide, hvor mange af træningsprogrammerne der helt præcist er specifikke vægttabsprogrammer, så kan du kontakte forhandleren. 


Forhandler


Forhandler


Forhandler


Forhandler

Relaterede artikler

  1. Romaskine luftmodstand
  2. Romaskine med vand
  3. Inshape pro romaskine med vandmodstand
  4. Træningsprogrammer til romaskinen
  5. Kalorieforbrænding romaskine
  6. Romaskine til pensionister
  7. Romaskine til overvægtige

You cannot copy content of this page