Sammenlign Kettler romaskiner på tilbud

6 Kettler romaskiner sammenlignes i forhold til specifikationer

Gå til butikken der har tilbud på Kettler romaskiner

I det følgende er der to tabeller, som sammenligner specifikationerne på romaskiner af det populære mærke Kettler. Fælles for Kettlers motionsudstyr – om det så er motionscykler, løbebånd eller romaskiner er, at de altid har bluetooth. Derfor kan du tilslutte din egen enhed (tablet, Ipad, Smartphone).

Fra din egen enhed kan du hente app´s og følge træningsprogrammer og sessions – også live-sessions fra fx et studio i Los Angeles via appen Fitscope. Derfor er træningsprogrammer i selve romaskinen ikke så vigtig – man kan bare hente i app´s.

Sammenligning af Kettler romaskiner i prisklassen 5.299 kr. til 8.499 kr. inkl. moms

Kettler Rower 2.0 til 5.299 kr. (SPAR: 1.700 kr.)Kettler Rower H20 til 7.999 kr. (SPAR 3.000 kr.)Kettler Regetta 300 til 8.499 kr. (SPAR 2.500 kr.)
Bremsesystem: MagnetiskBremsesystem: Vandmodstand (17 liters tank)Bremsesystem: Vand (12 liters tank)
Modstandsniveauer: 8 niveauerModstandsniveauer: Vandmodstand som øges jo hårdere du trækkerModstandsniveauer: Vandmodstand som øges jo hårdere du trækker
Træningsprogrammer: IngenTræningsprogrammer: IngenTræningsprogrammer: Ingen
Bluetooth: JaBluetooth: JaBluetooth: Ja
Computer: Antal slag, kalorier, puls, beatfrekvens, træningstidComputer: Antal slag, kalorier, beatfrekvens, temposignal, samlede slag, træningstidComputer: 500 m tid, bremseniveau, kalorier, puls, slagfrekvens, afstand, træningstid
Opsat størrelse: 193 × 46 × 80 cmOpsat størrelse: 197,5 × 53 × 51 cmOpsat størrelse: 219 × 57 × 94 cm
Watt funktion: NejWatt funktion: NejWatt funktion: Nej
Egenvægt: 31 kgEgenvægt: 28 kgEgenvægt: 55 kg
Max. brugervægt: 100 kgMax. brugervægt: 150 kgMax. brugervægt: 130 kg
Læs mere om den i butikkenLæs mere om den i butikkenLæs mere om den i butikken
Tabel A der sammenligner 3 Kettler romaskiner til mellem 5.299 kr. og 8.499 kr. inkl. moms

Sammenlign med andre romaskiner i samme prisleje: Populære luftromaskiner – pris og dataoversigt eller sammenlign alle romaskiner fra 4 butikker.

Sammenligning af Kettler romaskiner i prisklassen 9.999 kr. til 12.999 kr. inkl. moms

Kettler Aquarower til 500 til 9.999 kr. (SPAR 5.000 kr.)Kettler Regatta 500 til 10.799 kr. (SPAR 3.200 kr.)Kettler Aquarower 700 til 12.999 kr. (SPAR 6.000 kr.)
Bremsesystem: Vand (17 liters tank)Bremsesystem: Vand (12 liters tank)Bremsesystem: Vand (17 liters tank)
Modstandsniveauer: 4 niveauerModstandsniveauer: Vandmodstand som øges jo hårdere du trækkerModstandsniveauer: 5 niveauer
Træningsprogrammer: IngenTræningsprogrammer: IngenTræningsprogrammer: Ingen
Bluetooth: JaBluetooth: JaBluetooth: Ja
Computer: 500 m tid, bremseniveau, kalorier, puls, slagfrekvens, afstand, træningstid, wattvisningComputer: 500 m tid, bremseniveau, kalorier, puls, slagfrekvens, afstand, træningstidComputer: 500 m tid, bremseniveau, kalorier, puls, slagfrekvens, afstand, træningstid
Opsat størrelse: 207 × 52 × 54 cmOpsat størrelse: 219 × 57 × 94 cmOpsat størrelse: 213 × 52 × 56 cm
Watt funktion: JaWatt funktion: NejWatt funktion: Nej
Egenvægt: 39 kgEgenvægt: 55 kgEgenvægt: 33 kg
Max. brugervægt: 150 kgMax. brugervægt: 130 kgMax. brugervægt: 150 kg
Læs mere om den i butikkenLæs mere om den i butikkenLæs mere om den i butikken
Tabel B der sammenligner de dyrere Kettler romaskiner til mellem 9.999 kr. til 12.999 kr. inkl. moms

Hvilke specifikationer er særligt vigtige at kigge på i sammenligningstabellerne?

Bluetooth er vigtigt, hvis du går op i kvalitet, struktur og variation i din træning

Husk på at bluetooth gør det muligt at tilslutte app´s. I de forskellige app´s er der træningsprogrammer, som er lavet af fagpersoner. Det sikrer dig kvalitet i din træning, og det giver dig også struktur, så du får den rette balance imellem hvile og restitution.

Det kan være en udfordring for de fleste, hvis de selv skal sammensætte et træningsprogram – eller endda bare sammensætte en træningssession, der effektivt målretter sig mod det, som man vil opnå.

Hvis dit formål fx er at tabe dig, så er der sådan noget som pulszoner, træningsintensitet, træningsfrekvens og varighed af stor betydning. Ved at hente specifikke fedtforbrændingsprogrammer i app´s sikrer du dig, at der er den rette balance imellem komponenterne.

Bremsesystemet giver dig en ide om, hvordan rotaget er samt hvor meget modstand du kan træne med

De fleste Kettler romaskiner bruger vand som modstand, hvilket indikerer den bedste kvalitet i rotag.

Generelt siger man, at magnetisk modstand ikke er så godt som luftmodstand, og luftmodstand er mindre godt end vandmodstand.

Grunden til at vandmodstand synes at være bedst, er fordi modstanden på en naturlig måde regulere efter dine rotag. Det er det samme, som når du ror på vandet.

Når man kigger på bremsesystemet, så får man nogle gange oplysninger om, hvor meget vand der er i beholderen. Det gør man fx ved Kettler romaskinerne.

Desto mere vand, desto mere modstand kan man blive mødt med. Så derfor er der alligevel et loft for, hvor meget modstand der kan komme på til trods for, hvor hårdt du ror.

For det er mængden af vand i beholderen, der afgør, hvor meget modstand der kan komme på i henhold til dine rotag. Så hvis du er meget stærk og kan trække godt til, så bør der være så meget vand i beholderen som muligt.

Og her er Kettler vandromaskiner et godt valg, fordi der på nogle er en hele 17 liter vandtank. Det er generelt mere end andre vandromaskiner.

Den maximale brugervægt er tit en overset specifikation

Romaskinens maksimale brugervægt er også en vigtig specifikation at kigge på, fordi den siger noget om, hvor stærkt konstrueret romaskinen er.

Styrken af konstruktionen er nært relateret til robustheden og stabiliteten under træningen men også i forhold til romaskinens levetid.

Kettlers romaskiner har en relativ høj maksimal brugervægt, men det er ikke noget unikt. Fx har First Degree Apollo og Viking vandromaskinerne fra Abilicaonline tilsvarende.

Oftest stillede spørgsmål til Kettler romaskiner

Hvordan adskiller Kettler romaskiner sig fra romaskiner af andre populære mærker?

Kettler romaskiner har altid bluetooth

I forhold til Kettlers vandromaskiner, så skiller de sig ud fra mange andre vandromaskiner ved, at de altid har bluetooth. Der er mange romaskiner med vand, som mangler denne funktion.

Det kan være et problem, i det at vandromaskiner sjældent har træningsprogrammer. Og hvis der hverken er træningsprogrammer eller bluetooth, så skal man selv finde på en træning. Endvidere muliggør bluetooth, at man kan følge live-sessions og digitale personlige trænere via app´s.

Romaskiner fra Kettler har ry for at være stærkere konstrueret end de fleste romaskiner

I forhold til romaskiner der ikke bruger vand som modstand – fx romaskiner med luft og magnet, så skiller Kettler sig ikke ud i forhold til bluetooth. Her skiller Kettler sig mere ud i forhold til konstruktionen på romaskinen. Kettlers romaskiner har ry for at være meget stærkt konstrueret med en lang levetid.

Kettler World Tour kan kun tilsluttes Kettlers egne romaskiner og Kettlers motionsudstyr generelt

Sidst kan nævnes Kettlers software-program Kettler World Tour, som hele tiden opdateres, så det følger med udviklingen. Software-programmet gør det muligt at simulere træningen i en unik 3D grafik.

Du kan deltage på hold via online-portalen, konkurrere imod andre, og i det hele taget er der muligheder som ingen app kan tilbyde. Da det er Kettlers eget software program virker det kun sammen med Kettlers motionsudstyr – heriblandt Kettlers romaskiner.

Kettlers romaskiner garanterer et unikt rotag, som de færreste romaskiner kan matche

Romaskinerne fra Kettler har altid et unikt rotag. Dvs. at det føles autentisk at ro – særligt når du ror på en af deres vandromaskiner, hvor modstanden reguleres efter hvor hårdt du ror.

Dette er dog ikke fuldkomment unikt, i det andre vandromaskiner fra fx Abilicaonline (gå til butikken) også giver en autentisk følelse af at ro på vandet. Men sammenlignet med billigere romaskiner af lav kvalitet (dem er der mange af), så kan man føle sig mere tryg, når man køber Kettler.

Det gælder også, hvis man køber mærker som Viking, Concept 2 (Concept 2 romaskine – her er den billigst), NordicTrack og First Degree Apollo.

Hvis du er på udkig efter en vandromaskine så se evt.: Vandromaskine test 2022 – Bedst og billigst eller Skal du købe en vandromaskine?

Er der en produktvideo, hvor man kan se en Kettle romaskine “in action”?

Ja, der er fx en produktvideo af Kettler AquaRower 700, vist herunder:

Produktvideo hvor man kan se Kettler AquaRower 700 i brug. Den fås hos Fitnessshoppen.

Gå til butikken der har tilbud på Kettler romaskiner

Relateret indhold

Skriv en kommentar