Skal du købe en Masterfit TP900 romaskine?

Der er mange gode grunde til at købe sig en Masterfit TP900 romaskine, hvis man vil have en romaskine til hjemmet.

For det første så er den kåret som bestseller, og det skyldes, at det er en rigtig god romaskine til prisen. Den er på tilbud til 6.999 kr. inkl. moms hos Abilicaonline (gå til butikken).

Den er dog langtfra blandt de bedste romaskiner på markedet. Der er fx Concept 2 romaskinen, som er verdens mest solgte, og som koster 9.990 kr. i samme butik. Læs evt. (Concept 2 romaskine – her er den billigst). Den er bedre end Masterfit TP900 og har bl.a. bluetooth, som Masterfit TP900 ikke har.

Alligevel er der mange unikke specikationer og features ved Masterfit TP900.

Vi vil derfor gennemgå de fordele og ulemper, som vi umiddelbart ser ved denne bestseller romaskine.

Produktbillede af Bestselleren Masterfit TP900 til 6.999 kr.

Tabel der viser fordele og ulemper ved Masterfit TP900 romaskinen

FordeleUlemper
9 modstandsniveauerDen har ikke bluetooth
Luftbaseret modstandssystemIkke kompatibel med træningsapp´s
Kraftig og stabil konstruktionKun et lille antal træningsprogrammer
Meget jævnt og kraftigt kædetræk
Har træningsprogrammer
Den kan skilles ad på midten for at spare plads
Muligt at opsætte ønskede mål for træningen via computer
Holder til Smartphone
Høj max. brugervægt på 150 kg
Fordele og ulemper ved Masterfit TP900 romaskinen vist i tabel

Diskussionsafsnit – hvornår skal du købe en Masterfit TP900, og hvornår skal du kigge efter alternativer?

Masterfit TP900 har ikke bluetooth, og det er en stor ulempe, hvis man er til variation og underholdning

Hvis man elsker variation og underholdning i sin træning og har brug for en vis struktur og kvalitetssikring i sine træningspas, så bør romaskinen have bluetooth.

For hvis romaskinen har bluetooth, så kan du connecte den med app´s, så du kan følge træningsprogrammer, digitale personlige trænere og live-sessions.

Fx kan man via Fitscope følge live-sessions fra et studio i Los Angeles. Så bare det at en romaskine har bluetooth giver en helt anden underholdningsværdi og kvalitetssikring i træningen. For husk på at træningsprogrammer i app´s og i romaskinen er lavet af fagpersoner.

Hvis romaskinen derfor har lidt træningsprogrammer, så er det måske fint nok for dig. Men hvis ikke den har træningsprogrammer, så bør den have bluetooth. Ellers skal du selv stå for at sammensætte sessions og træningsprogrammer.

Relateret indhold: De bedste romaskiner med bluetooth

Masterfit TP900 har træningsprogrammer, selvom det ikke er så mange – hvor mange har du brug for?

Abilicaonline, som sælger Masterfit TP900 og også den populære Abilica WinRower 2.0 (Abilica WinRower 2.0 – er den stadigvæk bedst til prisen?), har ikke angivet i specifikationer eller produktbeskrivelsen, hvor mange træningsprogrammer Masterfit TP900 har. Derfor har vi kigget i manualen til TP900. Her er angivet, at man kan sætte programmerne på hhv.:

  • Intermittent (20/10)
  • Intermittent (10/20)

Så den har programmer, men det er ikke muligt at finde yderligere oplysninger, så man må høre Abilicaonline, hvis man har brug for info omkring træningsprogrammer.

Masterfit TP900 er en pladsbesparende romaskine, fordi den kan foldes på midten

Selvom det ikke er unikt, at en romaskine kan foldes, så skal det nævnes i forbindelse med Masterfit TP900. For den kan meget nemt foldes på midten, så den fylder mindre, når du ikke bruger den.

Hvis du derfor har brug for denne egenskab ved en romaskine, så tæller det som et plus ved denne romaskine. I videoen, vist herunder, kan du se, hvordan man folder Masterfit TP900 på midten:

Video der viser, hvordan Masterfit TP900 foldes på midten

Hvilke alternativer er der af romaskiner, som koster nogenlunde det samme som Masterfit TP900?

Der er fx Concept 2 romaskinen (Concept 2 romaskine – her er den billigst), som er verdens mest solgte romaskine. Den har en bred vifte af specifikke træningsprogrammer samt bluetooth.

Den bruger samme modstandssystem som Masterfit TP900, som er luft. Et luftbaseret luftsystem siges at være bedre end magnetisk, fordi modstanden via luft giver et bedre rotag.

Men vandromaskiner er de romaskiner, der giver det allerbedste rotag, fordi vand er bedre end luft til at regulere modstanden. Endvidere kan vand give mere modstand, og modstanden ved vandromaskiner reguleres efter, hvor hårdt du ror. En vandromaskine kan derfor også være et alternativ til Masterfit TP900.

Vandromaskiner koster ca. fra 8.999 kr. Se evt: Vandromaskine test 2022 – Bedst og billigst, hvor vi har udvalgt de vandromaskiner, som vi synes er bedst til prisen ud fra specifikationer og features fra de forskellige butikker.

Sammenlign Masterfit TP900 med 8 andre populære romaskiner

I indlægget: Populære luftromaskiner – pris og dataoversigt sammenlignes 9 populære romaskiner, der bruger luft som modstand ligesom Masterfit TP900. De 9 romaskiner er inddelt i prisklasser (budget, mellem og prof).

Her kan du fx sammenligne Masterfit TP900 med Odin R750 til 5.399 kr. og TOORX RWX 700 til 5.799 kr. Og her synes Masterfit TP900 ikke som den foretrukne romaskine. Fx har Odin R750 både bluetooth og 16 stk. træningsprogrammer.

Skriv en kommentar