Sole F85 løbebånd er bedst i test

Sole F85 løbebånd er testvinder og kåret som “The Best Folding Treadmill” på markedet i USA. Det er på tilbud netop nu, hvor du kan spare 7.000 kr.

Gå til butikken der sælger Sole F85 på tilbud

Derfor er Sole F85 løbebåndet bedst i test

Der er mange gode løbebånd på markedet, så hvorfor er Sole F85 løbebåndet kåret som det bedste?

For at besvare det spørgsmål vil vi sammenholde Sole F85´s specifikationer og features med det, der lægges vægt på, når man tester et løbebånd. Dernæst vil vi diskutere mulige grunde til, at Sole F85 løbebåndet er kåret til det bedste.

Specifikationer på Sole F85

Motorstørrelse: 4 HK
Motortype: DC
Sammenklappeligt: Ja
Tophastighed: 22 km/t
Bluetooth
Integreret tabletholder
Træningsprogrammer: 10 stk.
Løbeplade: 56 x 152 cm
Max stigning: 15 %
Dimensioner: 211 x 94 x 151 cm
Højde: 19 cm
Max brugervægt: 150 kg
Produktbillede af testvinder Sole F85 til 19.900 kr. inkl. moms

Features

Kompatibel med tablet, Ipad og Smartphone
Specialbygget løbeplade: 40% mere skånsomt for led at løbe på end på asfalt
Knivskarp 10 tommer TFT LCD skærm
Mulighed for selv at opbygge programmer
Indbyggede højtalere med bluetooth
Tilslut løbeapp´s som fx Soles egen og gratis app
USB indgang, så smartphones og tablets kan lades undervejs
Transporthjul fortil
Video af features på Sole F85 løbebåndet til nu 19.900 kr.

Hvad lægger man vægt på, når man tester et løbebånd som Sole F85?

Når man tester et løbebånd som fx Sole F85 for at finde ud af, hvilket et der giver mest for pengene, så kigger man bl.a. på følgende:

Løbepladens affjedring – i hvor høj grad kan det skåne leddene sammenholdt med udendørsløb?

Kvaliteten i løbepladens affjedring er et vigtigt parameter at kigge på, når man skal vurdere et løbebånd. Sole F85 har et avanceret Cushion Flex dæmpningssystem, der giver en 40 % reduktion i ledbelastningen sammenlignet med udendørsløb.

Dette er unikt ved Sole F85, og selvom andre løbebånd som fx NordicTrack, Odin, Reebok m.m har et godt affjedringssystem, så kan det ikke matche Sole F85.

Træningsprogrammer fordi de sikrer kvalitet men også variation i træningen

Selvom træningsprogrammer spiller en mindre rolle i vurderingen af et bedst i test løbebånd, så spiller det en rolle. Det spiller en rolle, fordi træningsprogrammer kan hjælpe og motivere brugeren.

Husk på at træningsprogrammer i et løbebånd er lavet af fagpersoner, som gør, at du sikrer dig kvalitet i din træning.

Noget andet er, at det også kan motivere en til at løbe oftere, fordi man netop har noget at følge, og fordi man kan variere i sin træning, såfremt løbebånd har flere programmer.

Når man tester et løbebånd, så kigger man derfor også på, hvilke træningsprogrammer løbebåndet har.

Man kigger på antallet af træningsprogrammer, og man vurderer på, hvor bred en målgruppe træningsprogrammerne rammer.

Dvs. er der træningsprogrammer til nybegynderen, til den let øvede og til den erfarne løber? Er der træningsprogrammer i forbindelse med fedtforbrænding, intervaltræning og specifik pulszone-træning?

Tilslutning til brugerens egen enhed (tablet, Ipad og smartphone)

Hvorvidt løbebåndet er kompatibelt med din egen enhed (tablet, Ipad og Smartphone) spiller også ind i forhold til den samlede vurdering af løbebåndet. Mange brugere foretrækker et løbebånd, hvor man kan tilslutte sin egen enhed. Dels fordi man så kan stille sin tablet og se noget, imens man løber. Men vigtigst af alt – at man så kan hente app´s og holde motivationen vedlige.

For ét er at løbebåndet har træningsprogrammer, men på et tidspunkt kan man godt køre sur i det, når man har prøvet alle programmerne.

Men når løbebåndet kan tilsluttes din egen enhed, hvorigennem du kan hente løbeapp´s, så løber du aldrig tør for underholdning. Fx kan du va Soles egen gratis app hente træningsprogrammer og følge sessions. Du kan også hente andre app´s -fx betalingsappen Zwift.

Nogle app´s gør det muligt at følge digitale personlige trænere og simulere træningen i 3D, så du kan løbe rundt i fx Barcelona, Paris, en græsk ø eller et helt fjerde sted.

Det gør det fedt for mange, fordi man så kan hente inspiration til nye rejsedestinationer, imens man løber på sit løbebånd derhjemme.

Men husk – ikke alle løbebånd kan tilsluttes din egen enhed og derfor er det absolut et parameter, der indgår i test-vurderingen. Sole F85 er kompatibel med tablet, Ipad og Smartphone.

Motorstørrelsen og motortypen

Både motorstørrelsen og motortypen er et meget vigtigt prisparameter. Generelt er det sådan, at billige løbebånd har en lille motorstørrelse, der ikke kan yde særligt meget (få HK). Og de dyrere kan yde meget (mange HK). Bemærk, at Sole løbebånd men også Titan løbebånd (Sammenlign Titan løbebånd og vælg bedst) har en stor motorstørrelse i forhold til andre mærker i samme prisniveau.

Hvorfor er motorstørrelsen vigtigt?

Det er den fordi, at løbebåndets tophastighed så kan blive højere. Dette er måske ligegyldigt for dig, men for nogle er det vigtigt, om løbebåndet har en tophastighed på 15 km/t eller 22 km/t.

Men tophastigheden er ikke det vigtigste test-parameter, når man snakker motorstørrelse. Det er derimod sammenhængen mellem størrelsen på motoren og løbebåndets levetid.

For når motoren er stor og stærk, så bruger den færre kræfter under samme hastighed, som et løbebånd med en mindre motor. Over tid vil det løbebånd med den største motor derfor blive slidt mindre, end det løbebånd med den lille motor.

Sole F85 løbebåndet har hele 4 HK, hvilket er mere end det dobbelte i forhold til billige løbebånd. Endvidere er det højere end de fleste andre løbebånd til 19.900 kr.

Hvorfor er løbebåndet motortype vigtigt?

Motortypen er vigtig, fordi den også har betydning for løbebåndets levetid. Sole F85 har en kraftig DC motor, men der findes også endnu bedre motortyper som fx det allerbedst AC motor. Men her skal man noget mere op i prisen – fx har Sole TT8 en AC motor, men det koster også 28.900 kr. (og det er endda til tilbudspris)

Computerens brugervenlighed – om det er ligetil at navigere i de forskellige funktioner

Ved test af Sole F85 løbebåndet og andre løbebånd, så kigger man også på, hvor brugervenlig computeren er. Dvs. om det er ligetil at navigere rundt i computerens funktioner, eller om det er bøvlet.

Funktioner kan være sådan noget som, om det er nemt lige at skrue op for hastigheden og sætte mere stigning, samtidigt med at man lige gør noget andet. Eller om man hurtigt kan komme fra a til b, når man fx åbner træningsprogrammer, træningshistorik, tilslutter app´s osv. Sole F85 har en meget brugervenlig computer med basic-funktioner, som er nemme at navigere imellem.

Til gengæld så har selve Sole appen, som kan vises i din tablet, fået dårlige anmeldelser. Her er brugervenligheden nemlig ikke særlig god.

Den gode nyhed er så, at hvis ikke man gider Sole appen, så er der et hav af andre løbeapp´s at vælge imellem.

Hvor godt konstrueret er løbebåndet?

Her kigger man fx på rammekonstruktionen. Er der fx en kraftigere valse på løbepladen? Hvad er rammekonstruktionen lavet af og hvor tyk er den? Sole F85 er meget kraftigt konstrueret med ekstra valse på løbepladen, som holder den intakt og stabiliserer den, når kræfterne bliver sat i spil.

Er løbebåndet sammenklappeligt, og hvor meget fylder det, når det er klappet sammen?

De fleste ønsker et sammenklappeligt løbebånd, så det fylder mindre i hjemmet, når man ikke bruger det. Så det er også et test-parameter. Endvidere – hvor nemt er det at klappe sammen? Og hvor meget fylder det, når det er foldet? Sole F85 kan klappes sammen, og fylder meget lidt sammenlignet med løbebånd, der kan ligeså meget.

Med andre ord – Sole F85 er ret kompakt i forhold til, at det har så mange features og funktioner. Det er ofte tilfældet, at løbebånd med tilsvarende er større og mere klodsede i det.

Har løbebåndet stigning?

Mange foretrækker at gøre træningen på et løbebånd autentisk og udfordrende ligesom udendørsløb. Og her er stigningsmuligheden et vigtigt parameter.

Kan man løbe op ad bakke på løbebåndet, eller er det ikke muligt? Og så tester man selvfølgelig, hvor nemt det er at elevere løbebåndet, og hvilken hastighed man kan elevere med. Tager det fx relativt lang tid, før at løbebåndet kan eleveres til 15 %, eller kan det gå hurtigt?

Sole F85 løbebåndet har stigning på op til 15 %, som går hurtigt, og som nemt kan justeres fra computeren.

Men hvorfor er Sole F85, så lige præcis det løbebånd der er bedst til prisen ud af alle løbebånd på markedet?

Det skyldes, at Sole F85 løbebåndet udkonkurrere andre løbebånd i samme prisklasse på features og specifikationer. Det har vi gennemgået i: Løbebånd til hjemmet – bedst til prisen.

Her sammenlignes Sole F85 med 8 andre populære løbebånd, og der er ingen tvivl om, at Sole F85 er bedst prisen på tværs af alle prisklasser. Det er ikke meget bedre end fx NordicTrack, men det er bedre til prisen, når man sammenholder features og specifikationer på løbebåndene.

For nu at blive ved Sole, så har vi også lavet en sammenligning imellem 4 Sole løbebånd. Her indgår Sole F85 løbebåndet selvfølgelig også og sammenlignes bl.a. med Sole F63 og Sole TT8.

Indlægget: Sammenlign Sole løbebånd

Gå til butikken der sælger alle Sole løbebånd på tilbud

Relateret indhold

Skriv en kommentar