Træning af mormor arme med håndvægte

Træning af mormor arme med håndvægte er en god måde at træne på, hvis du vil stramme armene op. Nedenfor har du et gratis træningsprogram, hvor du skal træne dine arme med håndvægte. 

Træning af mormor arme med håndvægte

Ny krop

Hvis du virkelig vil ændre på din krop, så skal både styrketræning og cardio indgå i dine træningspas. Kombiner ovenstående program med træning på en crosstrainer. 

Crosstraineren er god, fordi den både giver styrketræning og cardio og træner mormor armene

Optimal træning

Der er indbyggede træningsprogrammer i de fleste crosstrainere, så du får den optimale træning i forhold til dit mål. 

Du bruger armene

På crosstraineren bruger du både arme og ben. Du forbrænder kalorier, strammer op og kommer i form. Hele kroppen trænes. 

Hjemmetræning

Du kan klare træningen hjemmefra og dermed hurtigt få den overstået. 

Variation i træningen

Det bliver aldrig kedeligt på crosstraineren, i det du kan gennemgøre forskellige programmer, justere på niveauet og hældningen, så du kan variere mellem høj og lav intensitet. 

Start i dag

Træning af mormor armene med håndvægte er godt i forhold til at stramme op. Med stram op menes, at man opbygger muskelmasse. Den øgede muskelmasse får armene til at se mere opstrammet ud. Muskelvækst sker bedst ved brug af håndvægte, kettlebells, vægtstænger osv. Altså udstyr hvor du kan sætte belastningen så højt, at du kun kan løfte eller trække vægten til dig ca. 10 til 15 gange. Træning af mormor armene med håndvægte er derfor en god måde at få strammet op på. Men hvis du også ønsker at omdanne kroppen, så den får en mindre fedtprocent, så er det vigtigt, at du også har cardiodelen med. Hvis du vil i gang med at træne med håndvægte, så kan du købe nogle håndvægte her

Køb håndvægte

Håndvægte til træning af mormor armene. Stram op i dag. 

Leave a Comment