Udendørs spa til indbygning

Udendørs spa til indbygning

Få slappet af i din nye udendørs spa. Klik på den grønne knap og få et stort udvalg af udendørs spa til gode priser.


Se udvalget


Udendørs spa til indbygning


Gode grunde til at anskaffe sig en udendørs spa til indbygning


udespa indbygning


En udendørs spa til indbygning er godt, hvis du har arthritis og generelt stivhed i leddene

Udover at det er dejligt at sidde i sin udendørs spa og mærke vandets varme og vibrationer, så kan sådan en udendørs spa også virke lindrende på smerter i forbindelse med arthritis, ved at varmen og vibrationerne øger blodgennemstrømningen til leddene. En øget blodgennemstrømning har også en anti-inflammatorisk effekt.


Udendørs spa er godt i forbindelse med skader

Den øgede blodgennemstrømning forårsaget af vibrationerne (masserende effekt) mod din krop øger healingsprocessen i forbindelse med mindre skader som fx forstrækninger, forstuvninger eller fibersprængninger.

Spa kan hjælpe mod spændingshovedpine


Se udvalget ad spabade

80 % af hovedpine-tilfælde skyldes spændingshovedpine, som skyldes en for stram muskulatur – særligt den dybereliggende muskulatur. Typisk er muskulaturen for stram, fordi man har været stresset i for lang tid, og/eller at man har dårlige siddestillinger, som de fleste har, hvis de sidder på kontor. 

Vibrationerne og varmen får dig til at slappe af, hvilket kan hjælpe på en eventuel spændingshovedpine, du måtte have. Endvidere hjælper vibrationerne på en stram og spændt muskulatur, fordi vibrationerne har en masserende effekt.


En udendørs spa til indbygning kan forbedre din søvn 

Varmen og vibrationernes afslappende effekt kan meget vel føre til en bedre søvn, da en dårlig søvn typisk skyldes anspændthed, stress og for mange tanker. Slut med det. Sæt dig godt tilrette i din udendørs spa til indbygning et par timer inden sengetid og sluk din smartphone, Ipad, eller hvad du ellers kunne finde på at tage med dig. I stedet for, så mærk varmen og massagen fra spabaddet og lyt til naturens stilhed.

En udendørs spa kan meget vel hjælpe på smerter forårsaget af fibromyalgi og øge muskelstyrke og mobilitet


Der er meget forskning, der tyder på, at ophold i en udendørs spa kan hjælpe mod smerter og øge mobiliteten og muskelstyrken hos patienter med fibromyalgi.

En udendørs spa til indbygning kan hjælpe mod angst 

Den afslappende effekt som man får, når man opholder sig i sin udendørs spa til indbygning kan have en lindrende effekt på eventuel angst. Angst skyldes, at man er bange for noget, som man ikke helt kan beskrive. Angst kan opstå pg.a. stress. Det kan være stress på arbejdet over en længere tid, og lige pludselig bliver én bange for alt muligt, som vedkommende ikke var bange for før. 

Dette kan føre til en ond spiral, hvor personen så lige pludselig bemærker ting, der bekræfter det, som vedkommende er bange for. 

Fx kan personen være bange for at fejle noget med hjertet, og pludseligt mærker personen spændinger for brystet, hvilket kan gøre, at personen “bekræftes” i, at der må være noget galt med hjertet. I virkeligheden er det stress-betinget. 

Naturligvis kan en udendørs spa ikke yde psykologisk terapi, men det kan i hvert fald lindre følelsen af stress, fordi du sidder udenfor og væk fra teknologi, arbejde og i det hele taget dagligdagen. Der er ikke noget, som du skal forholde dig til. Du skal bare slappe af og mærke det varme vand og de dejlige vibrationer mod din krop. 


Ophold i en udendørs spa kan løsne op for myoser i muskulaturen

Den masserende effekt fra vibrationerne fra din udendørs spa har en masserende effekt, som kan løsne op for myoser i muskulaturen. Myoser er små sammenfiltringer i myofilamenterne, som er de mindste fibre i en muskelfiber. Myoser kommer fordi, at musklen er blevet spændt pg.a. stress eller statisk arbejde i for lang tid (fx via kontorarbejde).

Ophold i en udendørs spa til indbygning er godt for musklerne og sindet efter et hårdt træningspas

[adinserter name=”Block 1″]

Den øgede blodgennemstrømning forårsaget af vibrationer, varme og afslapning er naturligvis godt efter et træningspas, fordi det øger restitutionsprocessen. Og så er det bare dejligt at sidde der og slappe af efter en omgang træning.

Kæresteoplevelse i din udendørs spa hver eneste dag


Udespa indbygning

[adinserter name=”Block 1″]

Inviter kæresten på et glad rødvin i din udendørs spa og få en romantisk aften. Eller aftenener – du kan gøre det så tit, som du vil, da din udendørs spa til indbygning (se også udespa til nedgravning) er i din have. 


udendørs spa

Et morgenophold i en udendørs spa kan være en udmærket måde at starte sin dag på

Ligesom, at en udendørs spa kan tages i brug inden sengetid, så kan det også tages i brug om morgenen. Lav en dejlig varm kop kaffe og tag den med dig i dit udendørs spa. Slap af og planlæg din dag i tankerne med et positivt sind. Ja – lav lidt rolig mindfullness i dit spa, så går dagen meget nemmere.


En udendørs spa til indbygning er helt fantastisk som samlested for familien


Udendørs spa til indbygning

Ok – sommetider vil du måske gerne have din udendørs spa for dig selv, men indimellem kan der måske blive plads til et familiemedlem eller to. Her kan man så fint sidde sammen og få snakket om forskellige ting. Ja, du kan endda invitere naboen og snart er hele vænget samlet – nej, nok er nok.

[adinserter name=”Block 1″]

Udendørs spa til indbygning

Få slappet af i din nye udendørs spa. Klik på den grønne knap og få et stort udvalg af udendørs spa til gode priser.


Se udvalget


Udendørs spa til indbygning

[adinserter name=”Block 1″]

You cannot copy content of this page