Waterrower tilbud

Waterrower romaskine

Køb en waterrower på tilbud

Hos disse 4 danske forhandlere kan du finde en waterrower på tilbud.


Se udvalg


Se udvalg


Se udvalg


Se udvalg

Waterrower på tilbud

En waterrower er den bedste romaskine på markedet. Den er markant bedre end en romaskine på magnet og mere professionel end en på luft.

Waterroweren er mere professionel end en romaskine på luft

I en waterrower reguleres modstanden efter, hvor meget kraft du lægger i dine rotræk. Desto hårdere du trækker, desto mere modstand. 

Dette er direkte overførbart til rigtig roning – roning på vandet.

I en romaskine med magnet eller luft justerer du på modstanden manuelt eller elektronisk. Modstanden fungerer uafhængigt af dine rotræk.

Derfor er waterroweren mere professionel – den er mere overførbar til rigtig roning.

Problemet med magnet eller luft som modstand, i en romaskine, er, at roningen på et tidspunkt kan blive for let for dig. Måske bliver niveau 10 for nemt for dig, så du ikke kan træne din power i rotrækkene.

Med en waterrower bliver dette aldrig et problem, for desto hårdere du trækker, desto mere modstand får du. Og det er uanset hvor trænet du er. Du bliver mødt med dine egne kræfter!

Waterrowere fås i forskellige prisklasser
Pris og kvalitet i forhold til køb af en waterrower på tilbud

Et råd herfra er at være meget grundig i din informationssøgning omkring waterrowere, inden at du køber. Det er indlysende, men jeg skriver det som en reminder. Husk det – vær grundig så du undgår at betale for meget!

Sommetider kan det ikke betale sig at betale ekstra for en romaskine, i det kvaliteten ikke nødvendigvis er så meget bedre i den dyre som i den billige.

Husk på at en vare desværre ikke altid kun fastsættes ud fra varens kvalitet – indkøbsprisen for forhandleren spiller også ind på prisfastsættelsen.

Det kan være, at de kan få et stort antal hjem fra producenten og dermed betale mindre per romaskine (mængderabat).

Og omvendt er det måske ikke muligt med andre romaskiner, hvorfor de ikke opnår mængderabatten.

Slutbrugeren “bøder” så for dette, ved at slutprisen fastsættes højere. Men kvaliteten er ikke nødvendigvis meget bedre.

Det burde selvfølgelig ikke forholde sig sådant, i det at indkøbspriser er irrelevant for en slutbruger. 

Men hos langt de fleste forhandlere forholder det sig sådant. Og det gælder naturligvis ikke kun inden for romaskiner.

Vær opmærksom

Ubevidst forbinder vi jo en høj pris med en høj kvalitet, og omvendt en lav pris med en ringe kvalitet. Og hvis vi møder en veltalende sælger, der virker troværdig, så kan vi hurtigt ende med at betale for meget for et produkt.

Så når du går til forhandlere, så tag et grundigt kig på produktspecifikationerne og sammenlign de forskellige waterrowere. Du får rigtig meget information ved at kigge på specifikationerne.

Vurder så om du vil betale ekstra, hvis der er prisforskel.

Min personlige anbefaling af en dansk forhandler

En af mine favoritforhandlere har et godt udvalg af waterrowere på tilbud. Og så har de altid varerne på lager. Der er ikke noget med, at man skal til at vente flere måneder på at få produktet hjem. Priser er generelt gode hos denne forhandler.

Endvidere har de en chat, så man lynhurtigt kan komme i kontakt med kundeservice. Og i takt med at man læser og sammenligner produktspecifikationerne, så kan man have chatten åben og få hurtige svar.

Jeg har skrevet nogle gange til dem på chatten, og jeg har altid fået svar inden for 30 sekunder.

Det er altid en god ide at kigge på waterrower tilbud, i det en waterrower godt kan koste tre gange så meget som en almindelig romaskine.

Waterrower romaskine

Køb en waterrower på tilbud

Hos disse 4 danske forhandlere kan du finde en waterrower på tilbud.


Se udvalg


Se udvalg


Se udvalg


Se udvalg

Skriv en kommentar

You cannot copy content of this page